Muhtemelen ilişkilerle ilgili en gıcık olduğum şeydir ara vermek. Bir ilişki yürüyorsa yürüyordur. Olmuyorsa bitmiştir. Ara verince ne olacak? Başka kişilerle şansını deneyip olmazsa geri mi dönecekler birbirlerine
Evet bana ara verelim diyen olduğunda bunu ayrılık olarak kabul ediyorum yok öyle bir dünya ayrılalım daha iyi ne öyle bölük börçük bir ilişki gibi ya varsın ya yoksun.
İlişkiye ara vermek bazen kafayı toplamak için iyi gelebilir ama evet, bazen ayrılık sinyali de olabilir. İlişkinin ne durumda olduğuna bağlı aslında. Benim deneyimlerime göre, ara verilen ilişkilerde ya daha güçlü bir bağ kuruldu ya da yollar tamamen ayrıldı. İletişim çok önemli. Eğer açıkça konuşursanız ne istediğinizi daha iyi anlayabilirsiniz. İkinizin de ihtiyacı olan zamanı verdiğinizden emin olun ve hislerinizi tamamen açığa çıkarın. Umarım en iyisi olur! 💫🌈
ilişkiye ara vermek diye bir şey yoktur, sen burada yedekte benim için bekle ben senden sıkıldım biraz başkalarıyla eğleneceğim ama belki bir gun sana geri dönerim diye bir şey vardır