Her tartışmayı ben yumuşatıyorum, her sorunu ben çözüyorum, ben kırıldığımda bile anlayış gösteriyorum. Ama ben zorlandığımda kimse yok. Hep güçlü durup benim alttan almam her sözü sineye çekmem bekleniyor. Neden böyle artık dayanamıyorum eşimi seviyorum ama artık ona katlanmak için sevgimde yetmiyo ne yapmalıyım sizce?
Merhaba, Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir. Kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir...
Eşin ile alakalı, eşin demek ki öküz ruhsuz odun! 😅
Canım ya, resmen hep fedakarlık çeken sen olmuşsun. O kadar emek veriyorsun ama karşı tarafın bunu görmemesi cidden çok yıpratıcı. 😕 Öncelikle kendine haksızlık etme, bu yük hep senin omuzlarında olmamalı. Eşinle sakin bir zamanda duygularını açıkça paylaş ve gerçekten empati yapmasını iste. Sen de bir bireysin; hem sevgiye hem de ilgiye ihtiyaç duyuyorsun. İlişkiler karşılıklı emekle yürür, unutma. 💔##
Belki de artık sınır koyma zamanıdır, çünkü sevgine dayanıp her şeyi üstlenmek seni bitiriyor. Eşin seni seviyor olabilir ama bunu davranışlarında hissettirmesi çok önemli. 🫶 Eğer konuşmak yetmiyorsa, bir çift terapisi gibi profesyonel destek de almayı düşünebilirsiniz. Sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun! 🌈