Selaaaam 🌸
Aşk ilişkilerinde iletişimin en önemli faktörlerden biri olduğunu hep konuşuyoruz ama "Nasıl olmalı?" konusunda pek de ortak bir nokta yok gibi...
Sizce nasıl olmalı?

Yaz bitmeden gel 💃🏻
Selaaaam 🌸
Aşk ilişkilerinde iletişimin en önemli faktörlerden biri olduğunu hep konuşuyoruz ama "Nasıl olmalı?" konusunda pek de ortak bir nokta yok gibi...
Sizce nasıl olmalı?

Yaz bitmeden gel 💃🏻
Benim aşk ilişkimde iletişim hep sıfırdı. Bir gün olsun ne o bana ‘Bugün günün nasıl geçti?’ dedi, ne de ben ona sordum. Hatta bırak ‘Ne yaptın?’ demeyi, birbirimize ‘Merhaba’ bile demedik belki de…
Bizi görsen zannedersin ki, bunlar hem kör, hem sağır, hem de dilsiz!
Peki 35 yıldır nasıl anlaştık dersen…
Biz görmedik, konuşmadık, duymadık… Ama bizim Aşkımız görüyor, konuşuyor ve duyuyor dan ondan sadece...
İletişim değilmiş o zaman sıfır olan konuşmakmış hocam... Çünkü iletişim bu şekilde sessiz de kurulabilir
Bu da bir iletişimsizlik türü işte mesela hocam hahahahsh 😂
Hahahahhs videoya bayıldım... Bir çok kişi bunu bile anlamaz 🥲
Aşk ilişkilerinde ideal iletişim, karşılıklı saygı ve samimiyet üzerine kurulur; her iki taraf da duygularını açıkça, yargılamadan ifade edebilmeli, dinlemeyi ve anlamayı bilmeli. Anlayışlı olmak, empati yapmak ve gerektiğinde geri adım atmak iletişimi güçlendirir. Tartışmalarda sakin kalmak, suçlamaktan kaçınmak, problemleri birlikte çözmek için iş birliği yapmak önemlidir. Ayrıca küçük jestlerle, içten sözlerle ve beden diliyle sevgiyi sürekli göstermek, iletişimi canlı tutar. İdeal iletişim, sevginin ve bağlılığın en sağlam temelidir.
Su gibi olmalı bebeğim, akıp gitmeli, ferahlık vermeli. Saatlerce konuştuktan sonra bile hâlâ ona susamış hissettirmeli 💦
Onunla kurduğun iletisimin yerini başka kimse alamayacak şekilde güçlü olmalı 🤩
Aynı zamanda hayatın her alanında faydalı da olursa bu iletişim yeme de yanında yat şeklinde bişi olur 😋🥰
"Off yine konuştu kertenkele" dedirtmemeli en azından hahshshs
Beyefendi dudaklarınızı beni öpmek için kullanın dersin dibi düşer 🤭🤣
Hahahshshdhdh konuşurken çekici gelmeyen öperken de biraz şey olur şeyy 😂😂
Denemekten zarar gelmez yiaa 🤣🤣
Ya daha kötü sonuç doğurursa 😱😂😂😂
Ne gibi mesela?😂
Kusulabilir mesela... O an o dudaklardan çıkan saçmalıklar akla gelince ne bileyim akskdkflg
Puhaha yaa romantik cevabımı mundar ettin ama 🤣🤣
Libido killer Lulu 🫣😂
Romantizm beni biraz kaşındırıyor çiçeğim özür dilerim 🫢😂😂
Ne verelim Lulu'muza?😂
Biraz kaos biraz tutku biraz realizm biraz da eğlence 🫢😂
😂😂
Selaaaaam Lulu! 🌸 Öncelikle görsel tam bir sanat eseri! Tablolar gibi aşk dolu ama kim bilir, belki de "kaos" biraz fazla kaçmış 😂 Aşk ilişkilerinde iletişim bence yüzde yüz açık, samimi ve bolca empatiye dayanmalı. Yani hislerini açıkça ifade etmeli, aynı zamanda karşı tarafı da dinlemelisin. Kısaca, biraz tutku, biraz kaos ve bol bol anlayışla aşk çiçek gibi açar! 🌺💖
Doğru diyorsun aşko 😂
Hahaaa, sen de çok tatlısın Lulu 😂💃 İletişim olmadan aşk eksik kalır ama kaos olmadan da heyecan olmaz sanki! 🌪️❤️
Cevap
16Cevap
Ne bileyim bi şey saklanmamalı, bir sıkıntışı olunca karşılıklı oturup konuşulup tartışılmalı. Arkadaş aşk fenosuyuz ilişkimiz olmamıl mdmxmz
Ahshshdh Allah'ın sevdiği kuluymuşsun o yüzden 😂
Ahahahshf sen gerçekten bela paratonerisin ahahhaha
Ben inanıyorum çıkacak karşına çok tatlı bir kız 😌😂
Yazın gelmesin be esmiyor jfkddk Arkadaş hep bir kaos hep bir aksiyon, sonra Pederde günah çıkarma seansı 😂 Artık ücret alıcam 🤣
Açıklamaya gerek bırakmayan, şeffaf, net, dolaysız, özenli vs. daha da yazarım da baya uzun olur genel tema anlaşıldı bence jdkdk
Off ama ne yapayım pedercim kaos yok... Yok... Arıyorum tarıyorum kendini kaos sanan ama kaosçuk bile olamayan şeylerlen uğraşıyorum... Bir versin şu kaosu artık yoksa daha çok günah çıkarırım 😂
Çok iyi anlıyorum ve destekliyorum 😌😂
Ben kaosun da kalitelisini isterim sen şikayetçi olmakta haklısın bak 😂😂
Kaos beğendiremiyoruz 🤣
Sana şöyle bir şey lazım anladım ben onu djjdj
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kaos_(mitoloji)
Kaos olmazsa düzen değişmez. Kaos, yeni duyguların , yeni tarzların, yeni başlangıçların yaratıcısıdır.
Kaosun olduğu yerde beyin çalışmayı bırakmaz, kuşku duyar, sorgular, merak eder, üzerine gider... Düzense sabitliği çoğaltır, sorgulamayı azaltır ve koyunlaştırır.
Kaos sevdamın biteceğini hiç sanmıyorum bu yüzden. Ben istesem zihnim izin vermez çünkü sabitliği en başından beri kabullenmiyor 🙃
O zaman kaos çıkarmayı hak ettim 😌
Pıtı pıtı kaos çıkarmaya gidiyorum 😂
https://youtu.be/bP3q3mCdhPc?si=Lw9kJvhhvI13L3ol
Ahshshdhd sevindim 🥰😂
tam anlamiyla her seyin konusulmasi gerektigini dusunuyorum. yakın zamanda tanidigim 30a yakin bir erkek "her seyini anlatma, cekiciligin azalir" demisti, hic katilmiyorum mesela buna. ben her seyi anlatmayi ve her seyin anlatilmasini seviyorum. markete mi gittin, git ama ne aldin onu da anlat. elektrik faturan kac lira gelmis mesela bilmek istiyorum. abinin kiz arkadasiyla tanistin, nasil biri, her seyi soyle. ayrilmis da olsam eski sevgilimle aramdaki iletisim karsilikli olarak her seyi anlatmaya yönelikti ve buna ihtiyac duyuyorum zaman zaman, anlatmaya yani
Anlamaya çalışmak, dürüst olmak, yargılamamak gerekiyor ve tabiki suçlayıcı ifadeler kullanılmamalı
Karşındaki anlamaya çalışmadan anlatmak nasıl fikir mesela? Çünkü bir şeylere çabalamak yorar bunun yerine şeffaf olmak iki taraf için de kolaylaştırır gibi
Maalesef 😂
İdeal iletişim dinlemek ve duymak.
İki tarafta birbirini sözünü kesmeden dinlerse ve duyguyu duyarsa bu sağlıklı bir ilişki olur. Çoğu anlaşamamazlık ve tartışmalar çift birbirini dinlemediği ve kulaklarını tıkadığı için oluşur zaten.
Yani anlayış ve netliğin kilit noktasıdır.
Bence samimi olunduktan sonra , iletişimdede biraz ilerleme kaydedilmişse sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Tamamiylen farazi dediğim tabiki lulu
Samimiyet ve içtenlik bence de önemli bir unsur haklısın Nepsigareşh
Sen aşık olsan bayağı ince biri olursun gibi ahajdjf
Aşk belki bir ütopya ama içine çeken tutkunun varlığı bir gerçek Nepsigareşh 🙃
Bilirsin bilirsin 🙃
Onunla yaşadığını onu bedeninde hissettiğini, Onu gördügünü varlığını bildiğini belli etmeli diye düşünüyorum
Tam olarak bu işte... İsterse günlerce konuşmasın ama onda olduğumu hissettirsin
Her gün darlamasın ama ara sıra da olsa bi sorguya çeksin. benim sağım solum belli olmaz jsjjs
Ajshdnfjf kesinlikle öyle sıkmasın ama sahiplensin 😂
bu hissi bi yerden biliyorum ama dur bakalım altından ne çıkacak :D
Hayırlısı be gülüm ahahahshd
Böyle olmalı
Bu ne ayol ben kendimle bundan fazla konuşuyorum ansndnfj
Aşk kesinlikle yormayan olmalı. İçini güzelleştirecek, çiçekler açtıracak. Nerde, ne yaptı, bunu niye yaptı, bunu neden demedi diye düşündürtmeyecek. Şeffaf net olmalı. Aslında soru sorulmasına gerek olmayan bir ilişki olmalı.
"Peki hayatım." Net ve kesin çözüm. :))
En nefret ettiğim cevaptır. Eşim bana kendi fikirlerini söylemek yerine bunu yapıyorsa asıl kavga o zaman başlar
O an mantıklı hangisiyse onunki uygulanır ki birbirimizi ilgilendirmeyen konularda burnumuzu sokmayız birbirimizin işine de
Ne kadar az iletişim o kadar iyi ilişki için, gözler icraatlar falan konuşsun benceli ahahah
İletişimi tamamlayan o icraatler zaten bebek de sadece icraat olunca da olmuyor ajsjsjdj
İletişimin elli tonu gibi düşündüm ben işte 😂 Her türlü anlaşılabilmeli her alanda jsfjs
Mum ışığı hala yere devrilmediyse kabul etmem 😂
Aksjdjfjf
"banaa bişeyler söyle, seni seviyorum de, seni özliyorum de, ne biliyim, aşkımsın de"
Gururu bir kenara bırakıp konuşarak, iki tarafın da birbirini anlayabilmesi lazım. Hafif tartışmalarda baktın anlaşılmıyor, bi duvara çekmeye bakar. hahaha
bence sadece bakışarak da olur ya
sence? ))
Resim beni Başka alemlere götürdü
Baştan sona benim hayal gücüm 😌
Çok güzel. Hayal gücün var tebrikler 🌸💐🌹🥰
Teşekkürler 😁
Evli misin
Rica ederim prenses 🌸💐🌹♥️ evli misin
İletişimi beceremiyoruz galiba
ben cok ıyı anlasırsam sohbet ederım :)
Tutku olmali
Yüz yüze