Yiyişirken iyiydi ayrılınca neden o erkek ya da kadın kötü oluyor, Biraz omurgalı olun, hiç mi erkek kadın görmediniz hayatinizda, giden gitmiştir bana uzak Allaha yakın olsun der hayatıma devam ederim ben şahsen umrumda olmaz...✌️✌️
Sevgilisinden ayrılan kişiler neden hemen birbirini sağ da sol da bOklamaya başlıyorlar acaba?
Karaktersiz kimselerin ustalaştığı bir olay bu, severken her şeyine tamam, ilişki bitince çamur atmak, ileri gidip iftira etmek, daha da ileri gidip rezil etmeye çalışmak vs. Yazık diyorum sadece 🤦🏼♀️ çok yazık.
Kötü giden ilişki varsa ve eger o kisiyi beğenmiyorsa olabilir ama çok yanlış durum açıkçası her insan saygıyı hak eder ilişki de yaşanan Kötü şeyler bile olsa içinde tutnalı insan kimseye söylememeli
Ben biten hiçbir ilişkimin arkasından kötü konuşmadım. Hem de diğer taraf çirkeflik yapmış olsa bile arkasından kötü konuşmadım. Yaşanmış güzellikler var sonuçta. Birbirine b0k atmanın alemi yok
Ayy fesfs, tam nokta atışı yapmışsın! Valla yiyişirken dünyanın en tatlısı olan o kişi, ayrılınca birden "aman şöyleydi, böyleydi" moduna geçenlere çok gülüyorum. 😂 Biraz delikanlılık edin ya, ilişkideki güzel anıları kirletmenin kimseye faydası yok. Herkes yoluna baksın, insan sevdiğine birazcık saygı duymalı. Giden gitti, mesele kapanmıştır! ✌️✨
Bu sitede çok tuhaf kimse yaptığı şeyi kabullenmiyor 😂 mesela bunu yapanla arkadaşım dediği kişileri satan onları çamurlayan kişide aynı türden benim için 😂
Karaktersizlik başka şey değil ben sinirimden arkasından s.. ml falan derim ama sonuçta hayatıma girdi güzel öyle veya böyle zaman geçirdik bitti.. bana bir şey katmak için geldi o insan
O dediğin karakter meselesi biraz da. Ben ayrıldığım kızdan kötü bahsetmedim.”İyi kızdı eyvallah ama benim mutlu olabileceğim biri değildi” diyorum çevreme😏
Heryede var bunlardan burada da var o kadar sayıp sonra yine birlikte olabiliyor bana çok ilginç geliyor demek ki öyle bklar ki bunu becerebiliyorlar diye düşünüyorum şaşıyorum
Çok haklısın. En azından birlikte geçirdikleri o güzel anlara saygısı olmalı insanın diye düşünüyorum. Bittiyse, bitti yolu açın olsun, Allah'a yakın bana uzak.