Unutamadığım biri vardı ama başka bi kıza ümit verdim?

yaklaşık 1 yıl önce hastane de staja başlamıştım ilk zamanlar bi kızı gördüm baya etkilenmiştim, ben kolay kolay bi kıza aşık olamıyodum ama bu kız farklı hissettirmişti ama asla kıza söyleyemedim aylar geçti yaklaşık 9 ay yani dönem sonuna gelmişti ve hala söylememiştim içim de bi ukte kalmıştı bu kız, daha sonra arkadaşım beraber çalıştığımız stajdan bi kız tanıştı ve bi süre devam ettiler , bunları işleri ilerletti daha sonra bende arkadaşın yanında gezerken kızın arkadaşı benden etkilenmiş ama benim kızla ilgili hiç bi hissim yoktu ve hiç görmemiştim stajda, kız arkadaşına demiş arkadaşıda benim arkadaşa anlatmış benden hoşlandığını ve instamı istemiş , arkadaşda bana söylemişti stajda ben stajda hoşlandığın kızdan dolayı istememiştim arkadaşa söylemiştim kıza söylemiş, kızda deneyelim neden istemiyo tarzı şeyler demiş daha sonra arkadaşlar da bana dene falan diyince Instagram mı kıza vermiş, kız bana evdeyken yazdı, benim içim de olmamak olduğu için kıza başta samimi çalışıp kırmadan reddedecektim, ilk gün ki sohbet normal iyi geçti daha sonra arkadaş bana yazdı 1 hafta sonra falan 4 lü buluşalım diye bende kabul etmiştim bu 1 hafta için de kızla full konuştum çünkü, sevdiğim kızdan dolayı hiç bi kızla konusmuyodum ve sohbet güzel gelmişti, onun gazıyla kabul ettim ve buluştuk her şey normal gitti kızla samimileştik falan yaklaşık 3 ay geçti ve şu an hala devam ediyoruz herkes bizi sevgili sanıyo o kadar yakın takılıyoruz başlarda çok cazip geliyodu ve kızla denemeliyim diye düşünüyodum ve stajda aşık olduğum kızı unuturum diye düşünüyordum ama yaklaşık 1 aydır bana aşık olan kıza karşı resmen hislerim yok oldu , kızla ilgili gram bisi yok çok iyi bi kız bana tatlı yapıp getiriyodu ama aklıma yine aşık olduğum kız girince kıza karşı ihanet duygusu oluştu kıza ters yapmaya başladım ve konuşma hissim yok oldu, kızla baya farklı muhabbetlere girdim ama kız resmen bu hallerimi normal karşıladı kız aşık oldu ve ben bu kıza karşı ufak tefek şeyler hissettiğim de olmamızın yakın olduğunu söylemiştim yani kıza ümit verdim ama aşık olduğum kız tüm duygularımı bu kıza karşı yok etti ve sürekli aklıma herkesin emgelle ve git sevdiğin kıza yaz diyo ama yapamıyorum, bu kızı üzmek istemiyorum çok iyi bi kız ama unutmadığım biri var… ne yapabilirim bu kızla bitirme isteği var ama bilmiyorum yardım edebilir misiniz?

Unutamadığım biri vardı ama başka bi kıza ümit verdim?