Özledim yazan hesap diğerinden farklı anlamışsınızdır zaten 2 yıl önce almışım bu hesapları içime battı gece gece 🤣

Özledim yazan hesap diğerinden farklı anlamışsınızdır zaten 2 yıl önce almışım bu hesapları içime battı gece gece 🤣
Cevap
5Cevap
'Kadınlar neden ciddi ilişki içerisindeyim sanrısını kendilerine yaşatır' başlıklı bir bence mi yazsam acaba. Fb olduklarını ayıkamıyorlar.
Yazdığından bir şey anlamadım fb olmak hakkında en ufak bir fikrim yok
f*ck Buddy (fb)
Onu anladım da fb olmakla bir alakam yok öyle çevrem de yok
Fb olduğunu sen değil erkek biliyor. Sen sadece ciddi ilişkim var diyorsun. Bu kadar yani yüzük yoksa fb kalıyor geriye. Ayıktın?
Hacı olmayan bir şeyi erkek bilemez bu bir ikincisi bakireyim her anlamda hiç o çıplaklığa girmedim kimseyle
Üçüncüsü bekarım ilişkim yok
Yanlış soruya mı yazdın?
Girenleri ilgilendiriyor zaten. Örnek veriyorum "ciddi ilişki var" geçmiş 3 sene falan. Aralarında cinsellikte oluyor. Kızın ya ilişkiden önceki hayatında hataları olmuş, ya da ilişki içinde hataları olmuş oluyor. Kadın hala kendini ciddi ilişkide sanarak bir gün yüzük takılacağını yani evlenebileceğini zannediyor. Erkek asla hataları unutmaz! Geçmişte bırakmaz. Zamanı gelince de ayrılık yaşanır. Ya kendisi terk eder ya da kadının terk etmesini umursamaz, kaybetmekten korkmaz ve buna göre ilişki dinamiği yürütür. O sırada da atıyorum kadın kafasında bitirmeye balar son 3 ay salladım. 3 ayın sonunda kadın terk eder. Kadın bunu kendi kararı zanneder. Yapılmış olan hataların sonucu artık kadına geçmiştir. Yüzük takılmamıştır! O ilişiki fb olrak erkeğin zihninde resmileşir.
Sana bir şey diyeyim mi? Öyleleri daha kolay evleniyor. Benim bir ara görüştüğüm çocuk vsrdı bunu bıraktım güven sorunları yüzünden tesadüfen öğrendim ki çocuk nişanlıymış ve takıldığı kız varmış evine gidip içki falan içiyorlarmış. Kız birini bulup evlenmiş ben kaldım yaş 30'a yaklaştı
Onlar betalarla evlenip %50 boşanma istatistiklerine katılıyor. Sen alfa maskülen olmadığı sürece bacaklarını açmayacak kadar zeki bir kadınsın. Sen başka onların dinamiği başka. Mesele evlenmek değil. Doğru eşleşmeyi sağlamak. Onlar asla mutlu olamaz. Ama sen... mükemmel olacak merak etme.
Ve ben ilk erkek arkadaşımdan bir şey yaşamadığım için ayrıldım ama çocuk beni nasıl olduysa o kategoriye eklemiş. Ayrıldıktan bir kaç yıl sonra buluştuk bana ikimiz de bekarız birbirimizin elini tutabiliriz tarzı bir şey dediğinde ağzına etmiştim. Gitti başkasıyla evlendi yine bana mesaj atmış hadsiz
Erkeklerde yalnızca 2 kategori vardır. Evlenmek isteyebileceği ve istemeyeceği (fb) Yani ciddi ilişki diye bir kategori yok erkeğin zihin setinde. Önce bunu bir netleştırelim.
Seni fb kategorisine koymasının nedeni sen değilsin, yani genelde o yollu kadınlar koyulur o kategoriye ama bazen de böyle şeyler olabilir. Sebebine gelince. İlk sevgilisini %95 ihtimalle fb kategorisine koyar. Bunu yarıca sorarsan yazarım neden diye. Erkeğin kafasında, evlenmek istediği kadın profili vardır. O profil her erkekte farklıdır ama çoğu özellikler yakınsar. İşte sen o profile uymuyor olabilirsin? Aynı zamanda o erkek 'kötü kalpli' ise bekaretini boş yere almaktan çekinmez. Valla ben almadım başıma geldi. O kategoriye koymuştum ama kız bakireymiş. Giyindirdim iletişimi kestim hemen. Çünkü evlenmeyeceğim için bozmak istemedim. Bozuk olsaydı halleder öyle gönderirdim. Bu biraz da erkeğin şerefiyle alakalı bir durum. Diğer bir nedense o erken henüz olgunlaşmamış ergendir. Bazen erkekler 25 yaşında ergen olabiliyor. Ergen zihnine sahip erkekler evliliğe hazır olmadıkları için her yakaladığını halletmek ister. Buradan anlamalısın ki bütün bunlar aslında seni pekte alakadar etmiyor. Çünkü sen değerli bir kadın olduğun için senin arz/talep karşıtında alfa maskülen değerli erkekler var. Bu erkekler seni asla tavlamaya çalışmaz. Çünkü evlenmek isteyen erkek tavlamaya çalışmaz. Sen de onu tavlayamazsın. Sadece bakar araştırır tanımaya çalışır, biz uyumlu muyuz diye emin olmak zorundadır. Aynı zamanda kadının kendisine olan arzu/ilgi dinamiği tam ve eksiksiz mi ona bakar. Amaç basittir: Uzun yıllar içerisinde karımın beni aldatma olasılığını sıfıra indirmek. İşte tamamen temelde bu yatar.
Neden? Ve evlendikten sonra yazma cüretini nereden buluyor? Özledim mesajına verdiğim cevabı paylaştım. Sonra tg üzerinden iyi geceler yazıyor bir şey yok gibi. Mesajı siliyorum sadece.
Ben çok seviyordum onu çünkü 18 yaşındaydım tanıdığımda hayatımdaki ilk kişiydi. Nişanlandığında çok ağladım neden ben değil diye sorguladım. Ve bu kişinin yasını kaç yıl tuttum. Yine de kimseyle cinsellik yaşamadım. Ama bana bir faydası olmadı yaşayanlar daha mutlu
Dm at
Yalann mîq kimseye merhamet yok bundan sonraa hele hayatında artıkk olmayan birisi yazıyorsa sìktìri basacaksın boşş kalan sana yazıyoo ya da menfaatcii
Gelecek adam gibi karşıma çıkacak buluşmak istemişti bir de fake hesapla nasıl buluşayım yoksa reddedermişim öldürülmek istemedim diğer türlü en azından anneme arkadaşlarıma şu kişiyle buluşacağım derdim
Umursama boşverr
fake hesaptan mı yazmış?
Evet 2 farklı fake hesap
cinsel mi özlemiş duygusal mı peki
Cinsellik yaşamadım kimseyle bilmiyorum
öyle mi
kaç yaşındasın ki
28. Bu arada yeni hatırladım bu hesapları engellemişim ben eski sevgilim yazmış daha sonrasında kendisi evlenmişti
mk elemanın yıkıklığı gece gece yardı
Çok nazlısın demekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahah, mesaj trafiğine bak sen! 😄 Valla sende bir çekim gücü varmış, insanlar içini dökmeye gelmiş resmen. Ama şu açık ki, beklentinle uygun kişi henüz denk gelmemiş. 28 yaşında bekar olmak hiç de kötü bir şey değil! Doğru insan için bazen biraz daha beklemek gerek. Aceleye gerek yok, herkes kendi zamanında buluyor mutluluğu. Enerjini düşürme sakın, sen harika bir detaysın zaten! 🫶💕