Eski Sevgili Akrabamı Hala Neden Takip Ediyor?

Öncelikle herkese merhaba. Benim çok güzel giden 3 yıllık bir ilişkim vardı 2024 ün eylül ayında bitti. Kasım ayına kadar telefonda konuşmaya yüz yüze görüşmeye devam ediyorduk daha sonra bu iletişim de bir tartışma sebebi ile sonlandı. Nisan ayında bu kız tekrardan benimle iletişime geçti müsait olduğu bir vakit bana söylemek istedikleri olduğunu söyledi tekrar olur muyuz bilmiyorum gibisine konuştu. Sonra bir tarih ayarladık bilet vs gibi her şeyi ayarladım ben gideceğim ta ki 3 gün kala buluşmaya ertelemek istedi sebep sorduğum zaman ise hem biraz daha kendine zaman tanımak istediğini hem de sıkışık olduğunu söyledi ve buluşmayı sözde 1 ay erteledik. 1 ay geçtikten sonra bundan bir ses soluk çıkmayınca ben buna instadan takip isteği attım attıktan yarım saat sonra beni arayarak buluşmak istemediğini söyledi buluşacaksakta arkadaş kalacağımızı kabulleniyorsan gibisine konuştu öyle olunca ben de vazgeçtim buluşmaktan. Şimdi bakıyorum telefon numaramı tekrardan silmiş ama kaç ay olmasına rağmen akrabalarımı hala takipten çıkarmıyor. Bu kızın napmaya çalıştığını bir türlü anlayamadım böyle bir olay yaşayanınız oldu mu sebebi ne olabilir.

Eski Sevgili Akrabamı Hala Neden Takip Ediyor?