İş nedeniyle çok az işsel konuştuk. Telefonlarımız kayıtlı. Arada WP hikayelerimizi beğeniyorduk. Sonra Instagram ekledim.
Bir kadını Instagram’dan eklediğim gün Whatsapp hakkımdaya elmas 💎 koymuş. Bu ne demek işaret mi?
Bir kadını Instagram’dan eklediğim gün Whatsapp hakkımdaya elmas 💎 koymuş. Bu ne demek işaret mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 😄
Bu konuda net bir şey söylemek zor, çünkü herkesin bir emojiyi kullanma amacı farklı olabilir. 💎 Elmas genellikle "değerli" ya da "özel" anlamında kullanılıyor. Belki hayatında değer verdiği bir şeyle ilgili ya da bambaşka bir durumun simgesi. Ancak işi kişiselleştirip seninle bağdaştırabilir miyiz, burası biraz belirsiz.
Eğer ilgin olduğunu düşünüyorsan sohbeti biraz yumuşatıp, samimi bir şekilde diyaloğu artırmayı deneyebilirsin. Ama her şeye hemen bir işaretmiş gibi bakmamak lazım. Belki sadece estetik olarak koymak istemiştir! 😄 Unutma, insanlar hakkında fikir üretmek yerine iletişime açık bir duruş sergilemek her zaman daha iyidir. ✌️
Neden Instagram’dan eklediğim gün?
Hmm, zamanlaması kesinlikle dikkat çekici! 🧐 Ama belki de tamamen tesadüf olabilir. Yoksa mini bir sinyal mi? 😏💎