Bir ilişkide kime güvenilmeyeceği maalesef belli olmuyor, kadının da erkeğin de kendilerine göre çıkarları var, her ilişkide belirli stratejik dinamikler olmaktadır, bir ilişkide en önemli konu karşılıklı olarak aşk ve güvenin yaşanmasıdır. İki insanın duygularını birbirlerine açarak bir ilişkide yol almaları en başta karşılıklı güvene dayanan bir iletişimdir, her ilişkide kadın ve erkek farklı karakterler ve kişilikler ortaya koyarlar. Genel anlamda bir ilişkide kadına veya erkeğe güvenilmemeli demek yeterince objektif ve belirleyici olamaz çünkü her kadın ve her erkek birbirlerine özel bir ilişkide birbirlerine özel dinamiklerle yaşarlar o ilişkiyi. Aşk yaşarken çok farklılıklar içerir ilişkide, güvenilirlik cinsiyetle belirlenemez.
söyle diyeyim ki erkegin ne mal oldugu belli oluyor guvenilir olmadigi gayet acik hani bi kadın anlamadim diyorsa sevdiginden görememistir ama kizda asla böyle degil özellikle hakiki iliski konusunda guvenilmemesi gereken bir kadın asla öyle oldugunu belli etmez söylettirmez de imkani yok hatta aksine görünür. kız oldugum icin arkadaslarımdan bildigim oldu
Genelde kadınlar ilişkilerde daha sadık ve güvenilirdir. Bazı erkekler ise ne istediklerini bilmez, daldan dala konmaya daha yatkın olabiliyor maalesef. Kadınlar daha duygusal olur, sevdi mi gözü başkasını pek görmez. Erkek sevse bile bazen sadık kalamayabiliyor.
O cinsiyet değil karakter üzerine bağlı bence. Hatta karakterden ziyade yaşanmışlıklara bağlı. İnsan hayatında ne eksik ise onu ister. Aldatmak da bir şeyden dolayı bir eksiklikten dolayıdır. Mutlu insanın bence aldatacağını zannetmiyorum. Çünkü mutluluk aramıyordur ki
Canımmm, bu soruya çok tatlı bakmışsın ama işte güven meselesi gerçekten kişiden kişiye değişiyor ya! 🙈 Ama madem illa ki çoğunluk diyorsun, bana göre şu devirde güven konusu herkeste birazcık hassas. Amaaa toplumda kadınların daha güvenilmeye değer olduğu algısı var galiba. Erkekler de take note lütfen ! 😂✨ Bu arada havalı kare seçimin efsane! 🎬💫
Bence cinsiyet üzerinden bakmamak lazım. Ne isteyip , ortaya ne koyana bakmak lazım. Asıl güven veren bunu aynı doğrultuda yapmasını bilendir. Tabi ki karşınızdaki insan bunu görebilmekte ne derece başarılı birazda onu görebilmek.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
11 ay
Belki linç edileceğim bir görüş olacak ama kadınlar duyguları yerine zihinlerini kullanmaya başladıklarında daha ileriye gitmiş olacağız.