-
-Önemli olan aşkımız, canım benim. Senin beni sevmen, benim de seni sevmem… Her şeyden daha önemli değil mi?
-Ya evet aşkım, çok haklısın. Bizim birbirimize olan aşkımız hiç bitmesin. Hiçbir zorluk, hiçbir kötülük aşkımızı bozmasın, yok edip yıkmasın…
-Tabii aşkım, sen korkma, sen üzülme. Ben aşkımızı korurum. Hiç kimseye, hiçbir zorluğun aşkımıza engel olmasına izin vermem. Ben varken aşkımızı yıkmaya kimse cesaret edemez, tamam mı?
-Aşkım… Senin yanından bir an olsun ayrılmak istemiyorum hep her an senin ile birlik kalalım olalım istiyorum. "Biz senin le zaman evleneceğiz"?
-Ya güzelim, geçenlerde konuştuk ya bu konuyu… Kaç defa anlattım sana. "İnan bana, bazı sıkıntılar var. Önce o engelleri aşıp sorunları halledeyim", sonra hemen evleneceğiz tamam mı? Hiç merak etme sen.
Hem evlenmek dediğin prosedür… Takıyorsun imzayı, bitti gitti. Ama bak, bir sürü evlenen çift var, sonrasında ‘Keşke evlenmeseydik, bekâr kalsaydık.’ diyorlar. Bekârken çok güzel anlaşıyorlardı, hiç problem yoktu. Gül gibi geçinip gidiyorlardı. Ne vardı evlenecek? Akılsız kafa… Bekâr kalsalar daha iyiydi.
-Evet ya, haklısın. Benim kız arkadaşım da evlendi, pişman oldu. ‘Keşke biz de evlenmeyip bekâr kalsaydık.’ diyor. Onlar da evlenmeden önce müthiş bir aşk yaşıyordu.
Haftada bir ya da 15 günde bir buluşurlardı, ama birbirlerini aylarca görmemiş gibi hissederlerdi. Her gün telefonda konuşmalara doyamazlardı. Buluştuklarında ne güzel gezer, tozar, eğlenirlerdi. El ele tutuşmak bile mutluluk verirdi onlara… Ama şimdi evlendiğine bin pişman.
Sana ‘Kıyamam.’ diyen adam şimdi diyor muş ki "Akşama kadar ev temizleyeceğine git başkalarının evini temizle de cebimize üç beş kuruş para girsin".
Evin giderleri, borçları bitmiyor. Ben arkadaşlarımla dışarıda bir şeyler yapamıyorum, cebimde param kalmıyor. Nereden evlendim ben? Nasıl böyle bir hata yaptım? Hepsi senin suçun! Senin başının altından çıktı bu. Evlenelim de evlenelim dedin.
Al buyur. Söyledim sana, ‘Evlilik aşkı öldürüyor.’ dedim ama inanmadın. Gördün mü şimdi? Anladın mı şimdi? Evlilik nasıl ve neden aşkı yok ediyormuş… Anladın değil mi?”
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer