SEVGİLİME ÇOK MU DEĞER VERDİM SİZCE?

Bakın arkadaşlar. Sevgilimle ciddi bir ilişkim var ve çokta seviyorum kendisini. ama ne zaman tartışsak hep haksız taraf ben oluyorum. ve hep altan alıyrum. eskiden böyle değildi. Seni kaybetmekten korkuyırum derdi. mesela Dün gece ki olay anlatayım size. Lol diye bir oyun oynuyor beim sevgilim biliyorum komik bir durum ama. baya bağımlısı. neyse baktım misafirlikten eve geldiği gibi ben oyuna giriyorum dedi ve 3 saat mesaj atmadı. neyse sonra ben o ara dışarı çıktım yere duştum kolumu incittim. o ara onu mesaj yapmuruna tutuyorum neredesin gel hadi. özledim. v. s v. s neyse baktım 3 saat sonra geldi benim kolum sargılı bir biçimde fotosunu atım ''Çok sağol çok ilgileniyorsun dedim'' geleri gelmez atığı mesaj buydu '' bebeğim yere mi düştün :D :D :D kolun nasıl? '' neden guluyorsun dedim ya gulme değil o dişini sıkma smaili dedi. içim acıyor aslında dedi.. bla bla.. sonra işte ben bu huyunu hiç sevmediğini soyledim biraz kızdım içim acıya acıya çunku çok seviyırum. ve sonra uyudum sabah baktım mesaj atmamış telefonu kapamış.. sizce bu ne yapmaya çlaışıyor. haklı olduğum halde haksız duruma duşuyorum. ve mesaj atar mı sizce? bu arada 1 senelk ilişki bu.. çok teşekkur ederim okuduğunuz için :)
SEVGİLİME ÇOK MU DEĞER VERDİM SİZCE?