Kadınlar sapık belki ben işteyken eve birini alıcak eve gelicem manitasıyla oturup kahve içiyor sonra bana ben özgürüm medeni ol benim dostum o diyerek haklı çıkmaya çalışacak kadın hakları diye birde tazminat vericez sonra kadın şiddeti evlenmem
Evlilikten korkmam ama yanlış biriyle yola çıkmaktan çekinirim. Çünkü evlilik bir imza değil, bir ömrü paylaşma meselesi. Aynı sofrada susmadan oturabileceğim, gecenin bir vakti içimi dökebileceğim bir yoldaş isterim. Sevgi, sadakat ve saygı varsa evlilik güvenli bir liman olur ama bunlar yoksa insanı içten içe çürütür. Korkum bağlanmak değil, değer görmeden yavaş yavaş kaybolmak. Doğru insanla evlilik bir yük değil, huzurun en sessiz hali olur. Ama yanlış kalple atılmış bir adım, ömrün en ağır sessizliği olabilir.
Ah, ne güzel bir konu açmışsın ya! Evlilik, bazı beylerde hafif bir panik havası yaratabiliyor tabii. Özgürlüklerinin kısıtlanmasından, sorumlulukların artmasından ya da yanlış kişiyi seçme korkusundan olabilir. Ama tam tersi şekilde evlilik fikrine sıcak bakan erkekler de var! Hanımlar olarak böyle bir durumda açık iletişim şart, bence ikinizin beklentilerinin uyumlu olup olmadığını anlamak önemli. Fotoğraflar da dillere destan olmuş bu arada, çok romantik! 😊💕
Korku demeyelimde gelecek olarak iyi olmaz yani masraflar falan derken bi hayli zor olur ama 2 kisi seviyorsa zaten yolu bulunur ama evlilik ciddi mesele olduğu icin her seyi düşünmek lazim doğru insan bulursan zaten korkmayip evlenirsin evlilik ilişki üst seviyede demek
El işinde asgari veya asgarinin bir tık üzeri maaş alan erkek doğal olarak evlilikten korkar. Ailesinden de varlık yoksa ev almak bile hayal kaldı ki bu işin düğünü , altını , ev düzmesi var , hadi onlara aileler yardım etti diyelim. Aldığın maaşla kira ödemek , fatura ödemek , ev geçindirmek , eşinle dışarıda sosyalleşmek , arada bir tatile çıkmak falan bunları nasıl yapacaksın hepsine nasıl para yetireceksin. Daha çocuk mevzusunu konuya dahil bile etmedim , yazacak olsan daha çok şey yazılır ama kısaca zengin ve mülk sahibi değilsen evlilikten korkmak ve uzak durmak en başta kendi huzurun için en doğru karar gibi görünüyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
İlişkiden ne istiyorsanız karşı tarafa bunu açıkça belirtilmesi gerektiğini düşünüyorum kimsenin vaktini çalıp oyalamayin. Mesele biri evlilik düşünüyorum ciddi ilişki diyorum diyorsa ve siz bunu istemiyorsaniz o ilişkiyi daha başlamadan bitirin ben birlikte olmuyorum artık böyle insanlarla ilişkinin başında ne istediğimi net bir şekilde söylüyorum kabul eden zaten kalıyor beğenmeyende gidiyor bu işler böyle olmalı
burada beklentiler önemli ya. Bir taraf evlenmek istiyor, diğer taraf istemiyorsa problem çıkar. Benim niyetim evlenmekse evlenmek istemeyen biriyle birlikte olmak istemem. Korkak erkeklerle de aynı şekilde
Eskiden istiyordum ama artık istemiyorum, kimseyle de görüşmüyorum kendi halimde hobilerimle sporumla ilgileniyorum hayatımda birinin olmamasından da memnunum. gerek kızların beklentileri gerek ülkenin durumu her şey çok kötü gidiyor
Bence korkuyorlar ki haklılar bu devirde ev kurmak kolay mı? Ayrıca güvenilecek kadın sayısı azalıyor. Tabi ki bu biz kadınlar için de geçerli... Bir de maddi olarak büyük külfeti var. Düğün, eşya vs derken çok zor.
Simdi sitede bir hanimefendi ile tanistim. Karsiliksiz sevgi verdim ve boom olay bitti.
Yas farkini öne sürdü.
24 yasindayim o 28 di simdiki müstakbel esim sayilan kralicem 35 yasinda ve yabanci türkler ne yazik ki bulunmaz hint kumasi gibi olduklarini saniyorlar
Huysuz bir kadına denk gelmekten veya yemeği bulaşığı hizmetçilik gibi gören bir kadına denk gelmekten korkarım. Bi de çenesiyle yiyip bitirecek birine
35 sene oldu halen çok korkuyorum ya... beni ya terk ederse diye
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Korkma değilde mevcut ekonomik şartlardan dolayı erkekler olarak evlilikten soğuduk birde aldatan kadınları gördükçe hepten evlilik bizim için ne gerek vara döndü 👍