ilk buluşmada hangi soru ve sohbet sende buz etkisi yaratır ve ikinci buluşma gercekleşmez?

7 Temmuz 2025
ilk buluşmada hangi soru ve sohbet sende buz etkisi yaratır ve ikinci buluşma gercekleşmez?

7 Temmuz 2025
İlk buluşma önemli ve sorulmaması gereken 2 soru eski sevgili ve neden ayrıldınız burada ayrılık tan kastım genel olarak tüm ilişkiler de ama en önemlisi eski sevgili aklı hala onda mi diye düşünür karsi taraf
genelde ergen sorusu burada yapılır adın ne kaç yaşındasın evli misin burada ne işin var , daha sonra utanmıyormusun vs vs. yalın küçük olsa ezecek buyuk olsa ezecek tam orama göre birini arıyorum. alçıyı getirin kalıbını alıcaz içerde dodnduru öyle adam arıycaz mantıgı. Yaşın kaç kelimesi ters vede beyin yok ki tahmin edemiyrordur. İnsnaın bir muhakeme gücü olur babasını anasını çevresini karşılaştırarakz aten bulur ama yaşın kaç? sen bunu tahmin edemiyorsan zaten ergensindir orada ipi koparırı. Kaç para kazanıyorsun bu 2nci sinir bozucu kelime olabilir. ilk buluşmada hesabı kıza ödeten erkek var. lüks yere girişsin ödemişim birde bahsiş bırakmışım. Gene muhakeme gücü yok ergen bu akıl gelişmemiş derim. 3ncü problem kızn anne babaya baglı olması çıktık anası basıyla butun detayları anlatıyorsa telefnla , yatak altıona annesininde evrelim bize taktik versin sen altta damat bastır (direktör anne çocugu nasıl yapıcağımı anlatıyor şimdiden derim ) cnc tezgahında ölçü veririrz. Ama nedense seninkinin kalınlığı kaç milimetre diye soran hatun görmedim :) Hortum mu döşiycez sanki
Para mevzusu eksi manita mevzusu emri ben veririm uleyn mevzusu. Dbd
Eski manita sıkıntı 🤣
Hayır harbiden soran oluyir shdhhdx
Beni seçen ellerin güneşi tutsun isilda
Amin...
Aile ve cinsellikle ilgili herhangi bir soru buz çağını başlatabilir.
Özellikle cinsel sorular
Teşekkürler eic için 🌸💗✨
Rica ederim 🌸
Ah, o ilk buluşma heyecanı! Ama bazen yanlış bir soru insanı allak bullak etmeye yetiyor, değil mi? 😅 Mesela çok kişisel sorular ya da eski ilişkilerle ilgili muhabbetler hiç hoş olmaz. "Eski sevgililerinle neden ayrıldın?" ya da "Ne kadar maaş alıyorsun?" gibi konular buz gibi soğutur ortalığı! İlk buluşmaya hafif, keyifli ve rahat konular daha iyi yakışır. ✨😘
Cevap
38Cevap
Eski ilişkilerini anlatması, drvamlı para mevzusu yapması. Galiba bu ikisi fazlaca yeter.
Kesinlikle yeter...
Kendini övme , para mevzusu beni acayip geriyor
Para konuları çok sıkıcı yaaa🤣🤣
Eski sevgililer sorulduğu zaman bir de gelir miktarı bence çok itici olur
Eski sevgili muhabbetleri buz etkisi yaratıyor gadası
Eski sevgilinden neden ayrıldın soruları 🙃
Yiaa ben senin annene Canan hanım diye hitap etsem olur mu? Ayrıca ben el öpme sarılma gibi şeylere de karşıyım. Hani evime yılda bir kez gelse, bizde bayramdan bayrama gitsek uyar bana. Sen ne diyorsun Ertuğrul?
Ne dedin Ertuğrul?
Kızım sen kafayı çekip mi geldin mk 🤣
Tek verilebilecek cevap🤣
Maaşın ne kadar, önceki ilişkilerin neden bitti, en çekilmez tarafın ne tarzında sorular ilk buluşmada sorulmaması gereken sorulardan bence..
Sütyen ölçün kaç?
Ufaklık ne kadar?
Bakire misin bakir misin?
Erken mi boşalıyorsun geç mi?
Vajina rengin ne?
Sınırın var mı? Anal ve oral yapıyor musun?
Anca bunlar girer o listeye 🤣
Bunları soran var mı?😱
Ürkûnç...
Kötü işte...
aslında buz etkisi yaratan soru diye bir şey yok ilk bulusmada ben asırı soru sormak yerine sohbet ede ede bir birini tanımasını tercih ederim çok soru sormak hem karsındakini strese sokar hemde sıkar buda kişinin aenden sogumasını saglar sohbet arasında atıyorum sohbet ederken peki en sevdiğin içecek ne vs diye sorulursa hem kişi daha rahat cevap verir hemde sıkılmamış olur
Daha önce aldatıldığını dinlemek zorunda kalmak.
Değişmeyen ilk 3 soru.
Her seferince inşallah o muhteşem soruları sormazlar diye dua ediyorum.
Yine soruyorlar.
Ne o muhtesem 3 soru?😂
Ev kira mı
Araban var mı
Ne iş yapıyorsun
🤣klasik sorular🤣
Özele giren her soru 🤭 ya da aynı soruyu üst üste iki üç defa sorması vs meraklı olduğunu sezdiğim an biter bende meraklı kadın sevmiyorum ben 😅
Zaten başa ne gelirse meraktan gelir🤣
Aynen öyle 😆 Şahsen köpek gibi aşıksam bile meraklı ise anında soğurum 😁
İlk buluşmadan önce illa ki bir konuşup tanismisligimiz olur o yüzden soğutucu ısıtıcı ekstra birsey olmaz :)
İllaki vardır? Maaş kaç? Kaç sevgilin oldu? Neden ayrıldınız? Gibi gibi...
Iste boyle insanlari tanıştığımda buluşmadan önceki sohbette zaten ederim:)
İllaki çıkar bı şey bence😀
Tabi mumkun :) genede cok suprizle karsilasacagimi dusunmem :)
Daha ilk buluşma bitmeden bir daha ne zaman buluşacağız derse ben kalkar giderim masadan sjsjsj
Yazık yaaa 😂 heyecanlandırır seni görünce belki😅
Daha önce kaç kişiyle birlikte oldun sorusu ne yapacaksa sanki gidip tek tek beni soracak
😂😂😂ver bir sayı 😂😂
Sesli güldüm 🤣🤣🤣
Sayı kaç?🤣🤣
Yok artık 🤣 millet bir tane bulamıyor 🤣🤣
Ama neden şaka yapıyorsun ki ben inanırım ki 🤣
Kredi kartını ileride karına verir misin? Olurdu sanırım. :)
Verecek misin?😂
Onunkini alacağım. 😂
Allah'ım sabah sabah karnıma ağrılar girdi gülmekten 🤣🤣 tabii öde diye verir🤣🤣
Allah razı olsun, içime su serptin. Kalp atışım değişmişti. :)
Kartı versin borcu öderim diyorsun🤣
Evet, benimkinin borçlarını oradan kapatırım.
Malum onun için Penti'den epey alışveriş yapmış olacağım. :)
Konu ne ara pentoye geldi🤣🤣
Pento markası yeni mi çıktı? Ben ondan bahsetmedim ki...
Penti***
Şimdi oldu da ddüşünceli bir eş oldum işte, Penti bir örnek yani onun ihtiyaçlarını karşıladım manasında.
Haliyle kart ödemeleri sende😀
Hım hımmm :(
Aile mi sorması aşırı iticidir bide benim anlattığım bir olaya sosyal medya dili ile cevap vermesi veya orneklendirmesi aşırı iticidir bende son olatakta cinsellik geçmiş yaşam da aynı şekilde
soru değil de telefonla uğraşması buz gibi soğutur
Kesinlikle...
Aylık gelirin ne? Ve yaptığım/yapmadığım ibadetin sorgulanması
Namaz kılıyor musun? Oruç tutuyor musun?🤣
Eveeet🤣🤣
Eğlence olsun
Tabii...
Maaş, para mevzusu ilk buluşmadan açılınca , bana yapamaz zatende karşımda birini aşağılama vs
Lise 2 de bir kızla ilk defa dışarı çıktık. Niyetin ciddi ise seni ailem ile tanıştıracağım dedi 😎
Kimseyle buluşmayan bu devirin tek s@l@gı oşarak bilmiyorum
Paradan söz etmesi maaşımı sorması evin Araban var mı diye sorması bir daha buluşmama sebebim
Eski ilişki ile ilgili her soru ilk date için uygun değil
Yani çok absürt değilse sorun yok ilk buluşmanin heyecanı olabilir
Kibirli olması sürekli kendinden bahsedip övmesi itici
Evlenince diye başlayan bir soru olabilir 😂
Aylık kazancın ne kadar, bu soru beni soğutur ilk bulusmada
Demekki buluşunca hoşlanmadığımız tiplere bunu sorcaz 😃👍🏻 not alındı
Direk avcı modunda görüyoruz karşıdaki insanı ya da gerçekten merak ediyor ama öyle ilk buluşmada da sorulmaz ki 😄
Paraya ihtiyacı olan gitsin çalışsın, hiç!
Ya öyle değil aslında eyvallah sonuçta bı hayat yaşanacak ortak insan evrak eder sikintilimi olacak sıkıntısız mı ya da birikm var mı o açıdan da sormuş olunabiliyor ben hatununu calismasa da bakarım yoksa hatta çalışmasın işime de gelir 🤣
Aylık kazancınız ne kadar diyomuşum 😂 bakarımlar ederimler, şaka bi yana allah bereket versin en önemlisi bereketi, hayat müşterek tabiki..
Ben kamyoncuyum söylemem bereketi kaçıyor 🤣 bak bu da aslında kesinlikle hoşuma giden birinde kullanacağım laf olabilir gitmesini istemem ama söylemem de, bu arada yengeç kadınları tehlikeli diyorlar doğrumu 🤣 burçlara inanmam genel olarak kadınlar tehlikelidir gözümde 🤣
Yengeçler baldır bal
Ben inansam mı 🤣
Hiç soru sormaması (birkaç senelik uzaktan iliskiydi)
Bi cocuk şey demisti biriyle en fazla kaç dakika opustun😂 ne alaka ilk buluşmada yaa
Para mevzuları çok gereksiz.
Maaş ne kadar di?🤣
Sinir oldun mu şimdi?🤣
Günaydın 😄
Sorulardan korksak, KS ye girmeyiz.
Arkadaşa sorun 😂😂
Tek bir soruya şerh koyuyorum 😅
Geçti 😂
Öyle olsun bakalım 😅
Evin var mı meslegin ne vs.
Eve gelecek belki🤣
Klasik erkek 😅
Niye fesat olsun ki? Asıl sen fesatsin, bence klasik erkek dediğin film izlemek yemek yapmak ister hatta pul koleksyonu varsa onu gösterir😏
Validen akıllı kadın😄
Teşekkür ederim
Öküz gbi direk cinselliğe girmesi
Direk benim hayatmdaki kadın şunu yapamaz burdan uçamaz kaçamaz
Sinir bozucu tipler...
Ne kadar kazanıyorsun.
Ne kadar peki?😂
hahaha izine gitme durumuna göre değişiyor Allah bereket versin 90 filan 😂
Maşallah maşallah
Karım hakkında soru sorulması
🤣🤣🤣🎼🎼
😂😂😂
ESKİ manita mevzüsü sürekli tele bakmak misal
Maddi ve cinsel konular
Eski ilişkiler hakkında
Özel konular, geçmiş ve para..
Ya ben erkeklerle iyi anlaşıyorum biliyor musun?
Kaç sevgilin oldu :))
evli misin daha önce cinsel ilişki yaşadın mı
Maddi sorular.
Eski sevgili konusu.
Maddi ve cinsel konular
Maaşın nedir, bana yaşlısın .. gibi
maddi sorular sanırım
Biri bakire misin diye sormuştu 🙈🙈
Maaş sorusu mesela
Ama ona göre karar verecek🤣
Burcun ne?
Söyle ne olacak ki? Bu arada burcun ne?🤣
Direk engel nedeni. Sabah yapacağı kahvaltıdan üzerine giyeceği kıyafetin rengine kadar her şeyi burca bağlayan embesiller var
Onlar uzaylı 🤣
Ben anlamıyorum bi insanın kaç burcu olur.
Bi sıralıyo güneş burcu, ay burcu, yükselen burcu, yok uyum burcu yok karakter burcu. Laa olum bütün burçları sayıyor hangisi işşne gelirse ama benim şu burcumun şu özelliği buuı diyo bide azını dudağını büzüyo 🤣
Daha önce evlendin mi? demişti birisi.
maaş sormak
Maaş kaç?😂
İyi😀
IBAN atsam bir kaç bin bana yollasam🤣🤣
Ohh gelsin paraciklar 🤣
😅
Evlilik
Harbi olm ne ya
Bakıremsin
Kaç kilosun
Bakire misin