Gelmesini istiyorum?

2021 den taa 2024 Mayıs ayına kadar ciddi ilişkim vardı ben çok kıskançtım sürekli kavga ederdim ama oda son zamanlar evden çıkarken yalan söyleyerek ya da telefonunu kapatarak çıkardı ve beni kaç kere engelledi hep ben uğraştım düzeltmek istedim Mayıs qyında bir akşam gezerken yine kavga ettik o günün akşamı ben yapamam diyip engelledi babası beni hiç istemedi ondan önce babasını ikna ettiğini söyledi sonra ayrıldı çok seviyorduk oda seviyordu ailesine karşı bile geldi ben gene uğraştım neler yaptım neler hazirana doğru engelimi kaldırdı sonra yine engelledi falan bende arkadaşını fakeden işleyip onunla buluştum arkadaşı sayesinde yine olmadı temmuuzda mı ne bir akşam buluştuk benden özür diledi barıştık sonra İstanbul'a gitti yine dolduruşa geldi falan ben bide bunun kuzeninin üstüne açtım hesap o patladı orada uine ayrıldı buraya geldi kuzenim bizi barıştırmak istedi sonra kuzenim bir şey duymuş onu dövdü gözümün önünde ama hiç bir şekilde kuzenim dövmeden önce barışmaya yaklaşmadı hesap açmış beni engellemiş yeni hat almiş beni engellemiş bu sene nevrozdan önce engelimi kaldırdı 4 gün sonra yine engelledi nevrozda gördü hemen kaldırıp ertesi gün yine engellemiş geçen gün ben fakeden yazdım cvp falan hiç bir şey vermemiş ne yapmaya çalışıyor 1'5 yıldır ayrıyız ama nasip yine olsun istiyorum çok değiştim gelse yüz yüze konuşsak hal olur çünkü birbirimiz hakkındq çok yalan konuşuldu beni ona çok doldurdular aşırı hemde hala da yapıyorlar hiç bir yerden ulaşamıyorum ortak tek bir arkadaşımız var ondan bizi buluşturmasını isterim ama 1'5 yıl olmuş nasıl yapıcam bana lütfen akıl verin?
Gelmesini istiyorum?