Fotoya bakın günümüz ilişkilerinin özeti kedinin iç ses "al işte yine telefona sarıldı biz burada neyiz niye varız sanki" 😂

Fotoya bakın günümüz ilişkilerinin özeti kedinin iç ses "al işte yine telefona sarıldı biz burada neyiz niye varız sanki" 😂
Cevap
19Cevap
Adam sürekli telefona bakıyor diye kadın ilgi istiyor zaten 🤣
Bence sürekli telefona bakan erkek çekilmez. İlgi istemek gayet normal çünkü hayatındaki insan ilgi istemekte sonuna kadar haklısın.
Merhaba,
İlgisizlik ihanettir aşka ve sevgiye! 😅
Sürekli telefona bakanın da canı cehenneme! 😅
Erkeği kadını yok! 😅
Erkekler genel olarak çekilmiyor dkfk
Sürekli telefona bakan erkek ilgisiz görünür, iletişim kopukluğu olabilir.
Sürekli ilgi isteyen kadın da boğucu sıkıcı olabilir
İkisi de birbirinden beter gibi ama sürekli telefona bakan erkek daha çekilmez bence. Kadın en azından seviyor, ilgileniyor da ilgi bekliyor 😅
Konuş konuş millet gerçekleri duysun
Dr freud 'un kadınlar için söylediği ancak asla yayınlanmayan sıradan insanlardan gizli tutulan "Arzu direnç ile şekillenir. Ulaşılmazlık tutkuyu körükler"
Doğru demiş
Bekliyoruz efenim
Telefona bakan insan cekilmez. İlgi istemek kadar dogal bisey yok zaten telefonu elinden dusurse ilgilenir bu arada carsaf coksel ben de istiyorum🥺
Alalım sana ben de beğendim ama benimki turunculu olmalı en sevdiğim renk turuncu😍
Ben de sari pek sevmem ama civciv seviyorum👉🏻👈🏻
Civciv beslemiştim bir ara sevilmeyecek gibi değiller ki 🥹
Eveet buyuyunce de tadi guzel oluyo😂
Hayır beslediğimi yiyemem 😭😂
Kadınlar çiçek gibidir çiçeğe suyunu, bakımını yapmaz ve ihmal edersen kurur tıpkı soğumak gibi ama kadında sürekli 7/24 saat ilgi beklemesin adamın özel ihtiyaçları olabiliyor, işe gitmek, kendine zaman ayırmak gibi :d
Hem ilgi isteyip hem de kendisi telefona bakan kadın çekilmez
Helal olsun 👏
Kime helal oldu?
Doğruyu söyleyen size
Teşekkür ederim. Çok zarifsin
Rica ederim
İkisi de çekilmez. Sürekli telefona bakmak ne demek ya insan yanında ki insan ile ilgilenmez mi. Kadında sürekli adamı bunaltırsa olmaz. Baskıcı bir insan da sıkar.
Sürekli telefona bakan erkek daha çekilmez bence… Yanındayken bile uzakta gibi olur. Orada olmasına rağmen seni yok sayıyormuş gibi hissedersin
Telefona bakan erkek çekilmez hem erkek ne kadar ilgi gösterirse o kadar ilgi alır bunu öğrenmeli.
İliside çekilmez, bence herkes biraz keni özgülüğünü yaşasın
Telefona bakan erkek çekilmez 😃ben ilgili isterim bun yüzden normal Bir durum.🫣
Al birini vur ötekine..
Sürekli nefes almadan mesajlaşmak isteyen erkek çekilmez 😂
Ben ısım gereği bakıyorum ama telle fazla isim olmuyor
sürekli telefona bakan erkek
ayy ikiside çekilmezzz
Her ikisi de çekilmez
Telefon bağımlısı erkolar
İkisi de cekilmez
Hiçbiri
Guzel denklem ikiside çekilmez
Surekli telefona bakan erkek cekilmez
Telefona bakan çekilmez
Sürekli ilgi isteyen kız
Evliliklerin çatırdama sebebi 😎
bence ikisi de çekilmez
İkisi de kaybolsun hiç gözüm görmesin
Telefon a bakılmaz
İkiside cekilmez
İkisi de birbirinden beter
İkisi de denklem %50 olmalı
Erkek çekilmez
İkisi de çekilmez
Her ikiside
Her ikiside çekilmez
İkisi de çekilmez
İkiside
İkiside...
Yapay Zeka Cevapladı
Ah bu foto tam olarak "ilişkilerin dramı" değil mi? 😅 Ben açıkçası sürekli telefona bakan birine tahammül edemem. Kendini dünyanın en önemli insanı gibi hissettirmek ilişkide bir lüks değil, bir ihtiyaç! Kedinin bakışı da "şu hayatı sorguluyorum" der gibi... Kesin ilgi isteyen kadın kazanır gibi geliyor. 😄