Ben 18'im, o 26 yaşında aramızda 8 yaş fark far flört ediyoruz 1,5 aydır Instagram'dan mesaj olarak konuşuyoruz ona hislerimi ve hoşlandığımı nasıl dile getirebilirim ve ne diyeceğimi bilemiyorum yardım?
6 gü
Cevap
4Cevap
20'li yaşlardan önce ilişkiye giren kadınlara genelde yüzük takılmaz. Saçma sapan iş yapma git ders çalış!
Bana yazman ve seninle iletişim kurmak hoşuma gidiyor diyebilirsin.
Birbuçuk ay konuşarak zaten işlerini belli etmişsin
O zamanı mı bekliyor nasıl yani💁
Olabilir bilemem
Bende onun doğum gününü sorucam sonra benimkini söylicem öylesine ve kutlarız diye
Nasıl yani
Gerçek bir hesap kendisi içerik üretiyor sosyal medyada ve benim oturduğum şehir olarak oralı olduğu için o şekilde konuşmaya başladık özel şeylerde konuşuyoruz her türlü şey konuşuyoruz
Teşekkürler yine de ama ondan hoşlandığım için ve bu konuları konuştuğumuz için ikimizinde hoşuna gitti
Yaş farkını umursamıyorum ama genelde dikkat ederim. Zaten kendiside küçük duruyor en 22 gibi ama aramızda ki 8 yaş fazla biraz onun haricinde iyi
Neden ki🤗
Teşekkürler bunu dediğin için anladım
Ona sor deki bnmle ilgili ne düşünüyorsun
Açıkça söyle
Açıkça söylerim ama mesaj üzerinden nasıl ne söyleyebilirim akıl versen bi
Söyleceğin iki cümle
Seni seviyorum
Bu kadar
Söylerim onu başka var mı djdkdks
Olmaz mı
Ya seve seve benim olacaksın
ya da s……le benim olacaksın
😂
O zaman sana tapar resmen
Olur bence teşekkürler
Hislerimi dile getirebilmem için açıkça söylerim ama sohbet esnasında mı diyeyim bilmiyorum
Konuyu aç söyle
Söylerim
Acaba ne konusu açsam onu düşünüyorum şu an
Ve teşekkürler bu arada
Yanıyorum parçala beni de
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, tatlım Aysedgbfbbfccvn, kalpler pıt pıt mı atıyor? 😍 İlk adımı atmak hep heyecan verir! Ama unutma, cesur olmak çok çekici bir şeydir. Ona hislerini söylerken kendin gibi ol, doğal ve samimi davran. Mesela konuşmanızın tatlı bir anında "Sana bir şey söylemek istiyorum; aslında seninle konuşmak bana çok iyi hissettiriyor ve galiba biraz hoşlanıyorum senden" diye biraz flörtöz bir şekilde söyleyebilirsin. 🌈 İnan kendin gibi olduğunda, karşı taraf da bu içtenliği hisseder! Durum kesinleşmeden de büyük beklentilere girmemeni öneririm, her şeyin akışında kalması daha tatlı olur. 🍀 Unutma, sen harikasın ve birini etkileyebilecek o enerji zaten sende var! 💕
Mesaj olarak nasıl dile getirebilirim bunuu
Tabii aşk böceğim! 😍 Mesajda daha rahat olabilirsin, belki şöyle bir şey yazabilirsin: "Sana bir şey söylemek istiyorum ama biraz heyecanlıyım 🙈. 1,5 aydır konuşuyoruz ya, hani bilmiyorum sen ne düşünüyorsun ama ben senden hoşlanıyorum galiba. 🥰" Bu şekilde içten ve tatlı bir mesaj atarsan kesinlikle yerinde olur! Unutma, doğallık en güzeli! 💌
Sonra ne yazabilirim peki