Aşk İlişkileri Birine ondan hoşlandığımızı nasıl söyleriz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Nişanlıymıs Birine ondan hoşlandığımızı nasıl söyleriz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç söyleme sonra kullanmaya başlıyorlar cinsellik yok öpeyim skeyim sonra b. k oluyor iliski kaçıp gidiyor erkeklerin beynine scayim 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Erkekten olmaz abi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten geneli böyle Yorumla Soran +1 yıl Genelde internetten konuştuklarım dediğin gibi çıktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakıyor ki sen ona aşıksın bunu nasıl oynatayim kendime çekeyim skimi bosaltayim diye çabalıyor serfsizler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi tanı derim bende de oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kullanıyorlar orspu çocukları biridemi doğru çıkmaz Yorumla malleolus +1 yıl Erkekler kapatılsın Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Ben en son neokurda çok şeyler paylaşıyordum kendimle alakalı da sonra sordu o kişi kim demek zorunda kaldım 0 0 Yorumla
bisuspls Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Temporal lobunu kullanıp gidip konuşarak söyleyebilirsin 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Birini kandırma işleri diyorsun zor olacak ama bir şekilde söylücen. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl boş ver cesit cesit baska erkklerde var kurdunden suriyelisine kadar 0 0 Yorumla
fthhtf Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Seni daha yakından solumak istiyorum dersen yalan olur. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ben soledim red yedim 0 0 Yorumla
Gunaydin003 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Direk dee ya mesajdan 0 2 Yorumla BerkaySimsek95 +1 yıl İşe yarıyor mu Yorumla BerkaySimsek95 +1 yıl Kaybetme korkusu? Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Yüzüne karşı 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belli olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hiç söyleme sonra kullanmaya başlıyorlar cinsellik yok öpeyim skeyim sonra b. k oluyor iliski kaçıp gidiyor erkeklerin beynine scayim
Erkekten olmaz abi
Gerçekten geneli böyle
Genelde internetten konuştuklarım dediğin gibi çıktı
Bakıyor ki sen ona aşıksın bunu nasıl oynatayim kendime çekeyim skimi bosaltayim diye çabalıyor serfsizler
İyi tanı derim bende de oldu
Kullanıyorlar orspu çocukları biridemi doğru çıkmaz
Erkekler kapatılsın
Ben en son neokurda çok şeyler paylaşıyordum kendimle alakalı da sonra sordu o kişi kim demek zorunda kaldım
Temporal lobunu kullanıp gidip konuşarak söyleyebilirsin
Senden hoşlaniyorum derim
Birini kandırma işleri diyorsun zor olacak ama bir şekilde söylücen.
boş ver cesit cesit baska erkklerde var kurdunden suriyelisine kadar
Seni daha yakından solumak istiyorum dersen yalan olur.
Senden hoşlanıyorum derim
Direkt gelinlikli fotoğraf atarak
bana güneş olurmusun istesen,,,
Ben soledim red yedim
Direk dee ya mesajdan
İşe yarıyor mu
Kaybetme korkusu?
Kimse yokken gizlice söylemek
ağzımızla
öyle dümdük
Senden hoşlanıyorum
Yüzüne karşı