Bir aydir mesajlasiyoruz daha bulusmadik
bulusma teklifini kim etmeli?
bu arada her gun konusuyoruz daha sevgili degiliz ama ilgisi var gibi
Bir aydir mesajlasiyoruz daha bulusmadik
bulusma teklifini kim etmeli?
bu arada her gun konusuyoruz daha sevgili degiliz ama ilgisi var gibi
Cevap
5Cevap
Bence artık kim isterse edebilir, önemli olan samimiyet ve cesaret. Erkek de edebilir, kadın da; önemli olan birlikte başlamaları.
Peki bir aydir konusuyoruz simdiye kadar etmedi gerekmiyor muydu?
Belki daha fazla tanimak istiyordur
Olabilir Bir de o fabrikada calisiyor, bazen sabah, bazen oglen bazen de gece calisiyor, haftasonlari da calisiyor, genelde izin gunleri hafta icine denk geliyor hafta ici de ben calisiyorum
Niye bu ayrım sen et ya da o etsin bunda garip bir durum yok ki
Erkek etmeli bence
Bekle eder
1 aydir konusuyoruz simdiye kadar etmesi gerekmiyor muydu?
Ben bu tür şeylere akıl erdiremiyorum neden sürekli bir şeyler karşı taraftan beklenir
Cunku ben kadinim onun etmesi lazim
Haha işte buna gülüyorum kadın erkek eşitliği sen dem vuranlar her şeyi kadınım diye ayırmaya çalışıyor
Istedigini bilmem lazim, belki Oylesine konusuyor
Fuzuli'ye sormuşlar: “sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi?” “Sevmek” demiş; “çünkü sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın
Bulusmak istemiyor mu yani?
Erkek de eder kadın da bunda bir sıralama yok ki
Ilk busulmayi erkek teklif etmedi gerekmiyor mu?
Yoo erkeğin talibi çoksa sadece senle niye uğraşayım çaba göster ki sevdiğini bileyim
Sen etmesen o eder yakında :))
Ben simdilik etmiyorum, o da etmedi, zaten o fabrikada calisiyor, bazen sabahtan, bazen oglenden bazen de gece calisiyor, haftasonlari da calisiyor, genelde izin gunleri hafta icine denk geliyor hafta ici de ben calisiyorum
erkek.
Bence de ama daha etmedi
Komşu etmeli
Erkek
Etmedi daha
Eder
Su an bir aydir konusuyoruz daha ne kadar zaman gecmeli?
Bir de o fabrikada calisiyor, bazen sabah, bazen oglen bazen de gece calisiyor, haftasonlari da calisiyor, genelde izin gunleri hafta icine denk geliyor hafta ici de ben calisiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, sen resmen flört cenneti gibi bir durumdasın! Tatlı heyecanlarını buradan hissettim 📲💌. Aslında kim teklif eder çok önemli değil, sonuçta önemli olan netlik ve iletişim değil mi? Eğer ilgisi olduğunu düşünüyorsan, ya da hissettiriyorsa, sen de rahatlıkla teklif edebilirsin. Erkek mi kadın mı diye takılma, hanginiz önce hislerinizi dışa vurursa o kazançlı çıkar 😜. Mesela şöyle içten bir şekilde "Hadi buluşup kahve içelim" dersen, tatlı ve rahat bir başlangıç olur! Kim bilir, bu buluşma müthiş bir aşka dönüşebilir 💘✨.