3 haftadir konusuyoruz ama bunun 2 haftasi hastaydim ben
Bulusma teklifi etmedi, Bulusma teklifini kadin mi etmeli erkek mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 haftadir konusuyoruz ama bunun 2 haftasi hastaydim ben
Bulusma teklifi etmedi, Bulusma teklifini kadin mi etmeli erkek mi?
Cevap
8Cevap
Erkek ya da kadın ilk teklif edicek diye bir durum yok sonuçta duygularını en iyi açabilen kişi kimse o öncülük yapması gerekiyor
Erkekler etmesi gerekmiyor mu v
Seven ilgi duyan insan genelde erkekler görmek ister yani bunu yapmıyorsa başka bir nedeni vardır
Bulusma teklifi etmedi daha normal mi
Hayır işte normal değil imkan varsa teklif etmiyorsa mantığına yatmayan bir şey vardır
Oyle mi
Evet kesinlikle öyle imkanı olsun olmasın erkekler görselle çalışır görmek ister yani
Bu arada Bugun arkadasiyla havuza gitti, en son ben 4te mesaj attim hala mesajima donmedi :/
O zaman sana ilgi duymuyor konuşma hoş sohbet olabilir ama ondan fazlası yok ilgi duyan birisi habersiz bırakmaz
Moralim bozuldu
Neden yaziyor o zaman bana
Boşluğunu doldurmak zaman geçirmek ego tatmini gibi düşün onun dışında unutuyor seni
Off
Sen de sanırım bağlandın kısa zamanda ama şöyle düşün iyi ki kendisini kişiliğini belli etti ileride daha çok üzülürdün
Evet onu dusunuyorum hep
Peki havuzdan sonra naptin diye sorsam olur mi
daha sevgili degiliz ama
Bence sorma çünkü yazdın sana dönüş yapmadı gece oldu bu saate kadar isteseydi bir cevap verebilirdi ama peşine düşme zorlamış olursun zorla olan bir şeyden mutluluk getirmiyor maalesef
Gece 3 te cevap vermis
Bir sey olmamis gibi mi davranayim?
Bir şey olmamış gibi davranırsan bir dahakine hep böyle davranır sana bence soğukluğu göster 12 saat az bir süre değil
Kızlar çok özgüven siz bu ülkede ama çoğu da patlak 🤩
Bu da mı bize kaldı yaaa 🥹
Ya ilk iki hafta hastaydim ondan etmedi sandim, ama su an 3. Hafta hastaligim gecti ama teklif etmedi
Benden mi bekliyor kadinlar mi etmeli?
Buluşmak istediğini belli edersen teklif gelir belki bilemedimki
Nasil belli edebilirim ki?
Ben şuraya gittim çok beğendim seninle de oraya gidebiliriz gibi öneriler sun bakalım ne dicek
Olabilir
Bu arada bugun arkadasiyla havuza gitti, en son ben 4 te mesaj attiydim bu saat oldu hala mesajima donmedi
Neden olabilir
Bilemem
Yaş doğruysa soru yanlış
Dogru degil
Okey
İsteyen
Bulusma teklifi etmediyse istemiyor mudur?
Ne kadar süre oldu
Ilk iki hafta hastaydim ondan etmedi diye dusundum, su an 3 haftadir konusuyoruz
1. Aydan sonra ideal. Eğer olmazsa geçmiş olsun
Bu arada bugun arkadasiyla havuza gitti, en son ben 4 te mesaj attiydim bu saat oldu hala mesajima donmedi
Neden olabilir
Bilmiyorum
Off
Erkek.
Erkek
Erkek yapmalı tabiki
Bırak o etsin
Etmiyor neden olabilir?
Bilmem ama sen etme sakın ilk adım erkekten gelmeli
Bu arada Bugun havuza gitti arkadasiyla, en son ben 4 te mesaj attiydim, bu saat oldu hala mesajima geri donmedi
Neden olabilir
Seven
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Buluşmalarda cinsiyet ayrımı yok ki! 🎉 Her iki taraf da teklife öncülük edebilir. Eğer birini görmek istiyorsan, neden bekleyesin? Belki o da senin teklifini bekliyordur. Bazen erkekler de çekingen olabilir. İçinden geliyorsa "Haydi buluşalım!" de, ne kaybedersin ki? 😉 36 yaşındasın, özgüven tam gaz!