İyi geceler canım sıkkın eşimle tartıştık sizinle paylaşmak istedim eşimle tatildeyiz kendisinin iki kızla bakışmasını yakaladım kız bakıyor eşimde bunu farkediyor o da bakıyor ve bunlar yanımda oluyor onu uyardım uyarınca yapmadı o da beni uyarır rahatsız olduğu şeylerde bende dikkat ederim yapmam bikini giydirmez mesela vucudum güzeldir mayo giyerim hep ama sırf kızlarla bakışmasına rahatsız oldum ve onu uyardım kızları görünce de uyardım diye bana beni bunaltıyorsın dedi mesela bana şunu söyledi bi gün bekar olsam her gün bi kız götürürdüm dedi bende bende bekar olsam her gün biriyle olurdum boş yaşamışım dedim sonra bana küstü ben bunaltıcı bir kadınmıyım yoksa eşim mi bencil?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)11 ayMerhaba,
Sen bunaltıcı değilsin. Sadece rahatsız olduğunu söyledin. Bu çok normal. O senin yanında başka kızlara bakıyor, sen uyarınca da seni suçluyor. Bu bencilce. Sen onun istemediği şeylere dikkat ediyorsun ama o senin hislerini önemsemiyor. Üstüne bir de seni kıracak sözler söylüyor. Küsmek yerine kendine bakmalı. Sorun sende değil, onun duyarsızlığında.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
manüpüle etmeye çalışıyor gibi geldi birilerini kendi kafasından güzel bulabilir bunda bir problem yok geri dönüp bakmadığı bakışmadığı elde etmeye çalışmadığı sürece kimsenin gözünü aklını bağlayacak halimiz yok ama bakış atmak veya bakışa karşılık vermek basit gibi gözüksede çok hoş değil üstelik bir uyarı yapmışsınız ne güzel direkt birbirinize girmemenize rağmen hemen bekarlık ve kadınlar katılmış tepki vermekte çok haklısınız bir sürü kızı istiyorsa veya bu potansiyel varsa bekar kalabilirdi evlenen kendisi ve dizinde bir hayatınız var bu konuda size böyle bir cevap vermek yerine durumu izah edebilirdi giyim mekan arkadaş bunları kısıtlamak bunaltir sadece kıskançlık bunaltmaz insanı kolay kolay o bu hayata bir kere geliyorsa sizde bir kere geliyorsunuz farklı konular ve detayli durumlar olabilir tabiki ama bu açıdan bakınca sadece bu olaya dayanarak bence siz haklısınız
10 Yorumla
Bu tarz cümleler kurduysa adamın bir sevgisi yoktur zaten hareketleriyle de gözü dışarda olduğu belli. Bakmak ve görmek farklı şeyler seninki kasıtlı olarak bakıyor ve alt satırlarda sana kullandığı cümle de aldatmaya meyilli olduğunu gösteriyor böyle karakteri oturmamışla ömür geçmez.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Kızlara olan tutumuna bağlı belliki eşin sıkılmış eğer sürekli kızlar ile ilgili şeyler oluyorsa karım baskıcı deyip sitem etmiş bekar olsam her gün biriyle olurdum demiş yani evliyim sana sadığım demek istemiş
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canım, dur bir içini çek hemen! 😌 Öncelikle böyle yoğun duygularla baş başa kalmak gerçekten zor. Tartışma anında hem senin hem onun söylediği şeyler fevri olabilir, ama bu durumun özüne baktığında aslında asıl mesele karşılıklı saygı ve anlayış gibi duruyor.
Eşinin davranışından rahatsız olmuş olman çok doğal, çünkü sağlıklı bir ilişki karşılıklı sınırlar ve saygı çerçevesinde yürür. Seni bunaltıcı biri yapmak yerine, hislerini ne kadar açık ve net ama sakin bir dille anlatırsan, o kadar doğru anlaşılabilirsin. Bak mesela; “Ben böyle şeylerden çok etkileniyorum, özellikle yanında olduğumda bunun daha farklı bir anlama geldiğini hissediyorum” gibi bir açıklama, rahatsızlığını ona daha iyi anlatabilir.
Biraz sakinleşip tekrar konuşmayı denemelisin, ama bu sefer daha ılımlı bir havayla. Tartışma sırasında kırıcı sözler sarf edilmiş olabilir, ama karşılıklı özveri ve saygıyla bu tür şeyleri aşabilirsiniz. Yükselmek yerine anlamaya odaklan. ❤️ Unutma, herkes hata yapabilir, önemli olan düzeltebilmek! 🌸00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 10 ayGerçekten hiç hoş değil bunu senin yanında yapması. Birde uyardığın halde yapıyorsa hiç ama hiç hoş bir durum değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayAnladığım kadarıyla ilişkinizde karşılıklı rahatsızlıklar var ve ikiniz de sınırlarınızı korumaya çalışıyorsunuz; senin hislerin çok doğal, çünkü yanında olunca eşinin davranışları seni üzüyor ve uyarıyorsun, ama onun “benim özgürlüğüm” gibi algılaması seni yetersiz hissettirebilir; burada bencillikten çok iletişim eksikliği ve empati önemli, birbirinizi anlamaya çalışmak ve saygı göstermek ilişkide dengeyi sağlar; belki açıkça konuşmak ve sınırlarınızı netleştirmek iyi olur.
12 Yorumla
Soran11 ayYorumun için teşekkür ederim gayet açıklayıcı olmuş ancak eşime bu durumdan rahatsızlığımı belirttiğimde kavga ederek belirtmedim gayet normal anlattım sadece laf soktu bana edepsizmişim ben o olmasa mini etek de giyermişim bende asıl sensin erkeğin edebi gözleridir dedim eşimde diyor ki bana bakıyolar die kıskanıyosun çünkü beni küçümsüyorsun diyor küçümsemiyorum sadece bazı davranışlarını eleştiriyorum avam geliyor çünkü bana bi çıkmaz durum
Cevap sahibi11 ayÇok doğru bir tepki vermişsiniz
Gizli Üye(25-29)11 ayEşin seni manipüle ediyor aslında
Buna karşı tepkisi çok açık bir şekilde onun sana olan ilgisinde azalma olduğunu ve eğer evli olmasanız aldatma potansiyelinin de yüksek olduğunu gösteriyor.
Ki bana göre bakmakda bir aldatmadır ama sen bilirsin
10 Yorumla
11 aySaçmalama suçu neden kendinde arıyorsun ki sakın onun seni manipüle etmesine izin verme haksız olduğu için suçu senin üstüne yıkmaya çalışıyor sakın yüz verme yaptığına pişman olmasını istiyorsan haddini bilecek bildir
20 Yorumla
11 ayİyi yapmışsın o sana o kelimeleri söylerken utanmiyorsa seninde utanacak biseyin yok madem öyle bosanalimda rahatça takıl deseydin keşke sakın gönlünü almaya falan çalışma o sonuna kadar haksız gözünü cikarmadigina dua etsin hergele🤬
30 Yorumla
11 ayBeyefendiye kanepede bir yer hazırlayalım. Kanepede uyusun bu gece. Belki o zaman, kaçamak bakışlar atmak ne demekmiş, anlar... 😅
11 Yorumla
Soran11 ayYarın takılmıycam kendisiyle zaten ikimizde tamamen serbest olcaz😅
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eşin ayıp etmiş, her gün kı götürürüm denmez ki sen evlisin sonuçta. Sende onun sevmediği şeyleri yapsan hoş olur mu
029 Yorumla
Soran11 ayYapsam edepsiz olurum ona göre
Soran11 ayBende yapmalıyım o halde
Soran11 ayYarın ayrı yüzcez ayrı takılcaz dedim açık açık ve yapıcam da madem bunalmış rahat etsin
Soran11 ayNie
Soran11 ayBiraz tanıyosam onu yanıma gelir ama sabah erken kalkıp gidecem arasın dursun beni
Soran11 ayPeşine düşersem o benim aklımı alır
Soran11 ayMayo giycem bikini giyersem mahveder beni ona cesaretim yok
Soran11 ayNeden ki
Soran11 ayEvet ama büyük olay çıkar sonra
Soran11 ayNapcan😀
Soran11 ay😀
Soran11 ayYok
Soran11 ay☺️
Soran11 ayBiraz takılayım yatarım
Gizli Üye(18-24)11 ayYa bahane ya erkek milleti bu işte böyle rezil bi varlıkla evlenmiş hâlâ gözü dışarıda yazıklar olsun bide üstüne küsüyor bırak küserse küssün prenses midir necidir bu boşan gitsin ya çekilmez sen varken bile böyle yapiyosa sen yokken...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Küssün münasebetsiz.. o Bakarken söylerken iyi ama yapmayan gelince de takmasin seni ohh ne alaa
11 Yorumla
Soran11 ayBence de
Eşin tek taraflı empatiden yoksun birisi belli ki yani ben yapayım ama eşim yapmasın gibi bir mantık olmaz, sen haklısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Esinde işin suyunu cikarmis ne alaka yanında hatunu varken başkalarına bakmak
04 Yorumla
Soran11 aymaalesef öyle bi de mutlu olur millet bakıyo die sonra da bana kızlar bana bakınca senin zoruna gidiyo çünkü küçümsüyosun beni der
- 11 ay
Seni mi beğenmiyor peki
Soran11 ayYo beğenmese beni neden kıskansın karışsın herşeyime
- 11 ay
İşte madem bu kadar kıskanıyor ne bakıyor elin karısına kızına bide tatildesinjz sen üstüne seviştin bide dimi
11 ayEşin hiç güven vermiyor sende yanlış konuşmuşsun çok garip bir evlilik...
01 Yorumla
Soran11 ayO içindekini söyledi bende söyledim o söylemeye çekinmiyorsa bende çekinmem
11 ayHaklısın sonuna kadar
her şey karşılıklı bence sen yapsan tepkisi ne olur?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı.
11 ayİkiniz de çocuksu davranışlar sergiliyorsunuz biraz daha olgun olmalısınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
11 ayEşin bencil. kendi yapınca söyleyince sorun yok. ala sana müdahaledi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEvli bir adam yanında karısı varken neden başkasına bakma ihtiyacı hisseder ki karısından aldığı lezzet yetmiyor mu ya tatminsizlik mi var yani bir sıkıntı var mı aranızda
00 YorumlaBirbirimizi ysnlış anlamışsınız bikini giy kıskansın
00 Yorumla
11 ayBence eşin sıkıntılı normalden konuşalım mı bir şey sorcam
00 Yorumla
11 ayKonuştuğun hata ölümüne sus yüz verme tıpış tıpış gelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
11 ayTencere-kapak maşallah, ikisi de birbirinden terbiyesiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayİşte bu yüzden evlilikten iyice soğudum, herkes eşi dışında herkese bakıyor maşallah, adı da evlilik oh ne güzel
02 Yorumla
Soran11 ayEvet ama bizim erkeklerimiz daha ahlaksız rus aile yapısı o kadar iyi o kadar sadece birbirleriyle alakadarlar ki ama bizimkiler abaza ee ne demişler çeçenden canını azeriden malını türkten karını koru
Cevap sahibi11 ayTabii ki kesinlikle ahlaksız ama rus aile yapısı ne alaka tatilde rus çift mi gördün, rus erkek nasıl davranıyordu
Eşin bencil sana bikini giydirmez ama başkalarının namusuna aç hayvanlar gibi bakar
Başka kadınlarla olacağını söylüyor bekâr olursa sen söyleyince trip atıyor bildiğin mağara adamı hanzo kocan kusura bakma00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEşin çok bencil ve gereksiz düşüncelere sahip
02 Yorumla
Soran11 aySanırım
Cevap sahibi11 ayOnu adam etmek lazım
Tatilde o kadar kaçamak bakışlar olur.
Bence şeninde zaman zaman kaçamak bakışın oluyordur. tatilinş zehir etme02 Yorumla
Soran11 ayKaçamak bi kaç bakıştan bahsetmiyorum mesela yemek yiyoruz garson kız eşime bakıyor eşimde ona bakıyor arada benle konuşuyor arada bakıyor bana hakaret gibi geliyor bu karşıdaki kadına şu imajı veriyor benim hatun yanımda ama demekki yetmiyor senle bakışıyorum hoş mu yani
Sen haklısın , eşin yerini bilmiyor şahsen gereksiz üste çıkmaya çalışıyor
11 Yorumla
Soran11 ayDimi
Eşini boşa nafaka bağlat başkalarıyla takıl
20 Yorumlamaalesef hiç evden çıkmamak lazım ozamanda, zor bir durum, ama tat kaçırmaya değmez.
02 Yorumla
Soran11 ayOrası da doğru ama madem erkek rahat olcak kadında rahat olcak istediğimi giymeliyim mesela o da istediğine bakmalı o bakmayı seviyorsa bende baktırmayı seviyorum o zaman
Gizli Üye(36-45)11 ayEşin ilişkinin sorumluluklarından bir haber yaşıyor..
00 YorumlaAbla eşin ayı mi direkt ayrıl ona nasıl bir cümle ayıp aq
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEşler arası böyle sıkıntılar oluyor sıkma canını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
11 ayGözü kaymıştır önemli olan niyet
02 Yorumla
Soran11 ayBenim nie kaymıyor
- 11 ay
Sen niyetsizsin demekki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 aySuçunu bastırıyor sana olan tavrıyla
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
11 ayAnasını skseydin keşke az bile yapmışsın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı. eşin biraz daha seni anlamalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Haklı davanda sonuna kadar arkandayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEşin bencil o yapıyorsa sende yap yaparsın
03 Yorumla
Soran11 ayYapıyorum zaten başka türlü düzelmez
Cevap sahibi11 ayYap tabi istediğini takıl kafana göre kocan bunu hak ediyor Senin değerini bilmiyor o
Cevap sahibi11 ayYaptın mı istediğini merak ettim son durum nedir
Ne durumda sınız
Gizli Üye(30-35)11 ayNerede tatildesiniz komşu olalım olmazsa
02 Yorumla
Soran11 aySağol😀
Cevap sahibi11 ayYan odada kalabilirim arada bir uğrarsın onu da bırak ne hali varsa görsün
Gizli Üye(36-45)11 aySebebi belli ama
06 Yorumla
Soran11 ayNe
Soran11 ayÖzelden yazışmam burdan yazcaksan yaz
Cevap sahibi11 ayOnu ihmal ediyorsun özeti bu. Ona çılgınca şeyler yaşat.
Soran11 ayAnlamaz öyle şeylerden emin olabilirsin
Cevap sahibi11 ayburada mısın?
Cevap sahibi11 ayGelince yazar mısın?
Gizli Üye(36-45)11 ayNasıl gidiyor tatil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Sen haklısın
16 Yorumla
Soran11 ayDimi
- 11 ay
😂😂 akilsiz kızlar
Soran11 ayNeden
- 11 ay
Size böyle akıl veren psikologlarınızda var bı de 😂
Soran11 aySen akıl ver bi de ne yapmalıyım
- 11 ay
Senin aklına 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 ayEşin Abaza boş adam
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
11 ayYaşlar kaç 😂
014 Yorumla
Soran11 ayGenciz ikimiz de
- 11 ay
Kaç kızım işte 😂 genç dediği 33 falan
Soran11 ayNapcan genciz dedim işte😀
- 11 ay
Yaşlısın kızım 😂 senden geçti artık
Soran11 aySen öyle san
- 11 ay
Öyle ki yavrum 😂
Soran11 ayOky
- 11 ay
Yaşlisin 30 undan sonra girme bu işlere 😂
Soran11 ayBu taktikle yaşımı öğrenemezsin istediğini söyle farketmez bana
- 11 ay
Kizim zaten 30-35 arası olduğunu KS gösteriyor saftirik teyze 😂 ha 31 ha 35 .. sen yaşlanmış selulitli teyzesin.. eşin daha genç çıtır duruyor bunlar başına geliyor 😂 hiçbir şey yapma daha iyi olur senin için.. bu da benden ilişki tavsiyesi
Soran11 ayKS ye doğru yazdığımı nerden biliyosun asıl saftirik sensin her yazılana inanma bence hayat sana zorlaşır😅
- 11 ay
Kızım inanmiyorum ben 😂 direk söyleseydin zaten orada olan gibi değil.. anonimsin yazardin.. ama saklayarak onaylamış oldun zaten saftirik teyze 😂
Soran11 ayAy tamam ne uğraştın yaşım için ben seni merak etmiyorum sende beni etme hadi kaybol
- 11 ay
Kızım ne içiyon.. bildirim gönderme bana la. an 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sorun eşinde biraz
013 Yorumla
Soran11 aySanırım
Soran11 ayYapamaz onu beni kaybetmekten çok korkar ve öyle bişey olursa da kaybeder ama bakışarak falan egosunu tatmin eder eyleme geçmez
Soran11 ayAynen ben yarın başka havuzda yüzcem kendi başına ne tamam yesin ben nie merak edeym o beni merak etsin
Soran11 ay😀
Soran11 ayAynen öyle yaparım her daim kaçan Kovalanır
Soran11 ayHahah
Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. Ne adamlar var be
016 Yorumla
Soran11 ayNie öyle dedin açarmısın
Soran11 ayBunu bende düşünüyorum açıkçası benim gibi bir hatunu var ama hala başkası ona bakınca mutlu olabiliyor diyorum garip geliyor bu bana sonra bunu ona diyorum sen hiç sevilmedin mi de biri sana bakınca oran buran ayrı mutlu oluyor diyorum bana sen beni küçümsüyorsun diyor sonra yanlış mı konuşuyorum
Soran11 ayÇirkinde biri değildir aslında yakışıklıdır ama komplex başka bişey tabi
Soran11 ayOlabilir her dışarı çıktığımızda ona iltifat etmem için bana ne kadar güzel giyindiğini gösterir ama ben etmem
Soran11 ayÇünkü o da bana etmez
Soran11 ayFkat ben o çabaya girmem
Soran11 ayUmarım teşekkürler
Soran11 ayBazen ederim ama öyle sürekli övmem bana da kadınlar beni beğeniyo die zoruna gidiyo küçümsüyosun beni dio
Soran11 ayAmin😀
11 aySende yapabilirsin aynen
023 Yorumla
Soran11 ayBu yorumu bi kaç kişi yapmış hemfikiriz sanırım😀
- 11 ay
Kaç yaşındasın her tatilde mayo giyyon mu
Soran11 ayEvet giyiyorum mecbur
- 11 ay
Açıkmısın kapalımısın mayo mu bikini mi iyi hangisi rahat
Soran11 ayBikini giymek istiyorum ama izin vermiyor açığım
- 11 ay
Anladım kaç yaşındasınız mayo daha iyi degil mi
Soran11 ayGencim tabiki daha iyi değil o ne öyle şişkolar giysin
- 11 ay
Hmm ne yapıyorsun nasıl gidiyor peki
Soran11 ayAnlattığım gibi işte
- 11 ay
Ev hanımımısın çalışıyon mu
Soran11 ayÇalışıyorum
- 11 ay
Özelde mi devlette mi ne sektöründe
Soran11 ayDevlet
- 11 ay
Ben de devlette yim çocuk var mı
Soran11 ayYok bekliyoruz ama daha yeni
- 11 ay
Anladım kaçta uyyon
Soran11 ayNapcan
Soran11 ayÖzelden yazışmıyorum
- 11 ay
Burdan konuşalım diyorum
Soran11 ayOk
- 11 ay
Ne soruyum konu aç
Soran11 ayKonu bu başka konu yok
- 11 ay
Tamam
Bı sigara iç uyu kırmayın birbirinizi
01 Yorumla
Soran11 ay😏
Gizli Üye(30-35)11 ayEvliykende gotur biz buradayiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySende bakış
214 Yorumla
Soran11 ayMantıklı
Cevap sahibi11 ayEn iyisi ceza bu demi
Soran11 ayEvet başka türlü anlamaz
Cevap sahibi11 ayEvet dikkat çekici mi giyyon
Soran11 ayFena sayılmam
Cevap sahibi11 ayAnladım tesettürlüyüm denizde açılmıyorum
Soran11 ayBen değilim ama yaşlı teyzeler gibi mayo giyiyorum
Cevap sahibi11 ayNeden peki mayo bikini nasıl
Soran11 ayMayo kapalı bikini açık yani bana göre mayo gizlemek istediğin yerleri gizlediğin bir kıyafet ama gizleyecek bişeyi olmayan bikini giyer zayıf genç kadınlar bikini giymeli
Cevap sahibi11 ayAnladım bende mayo giyyim o zaman
Soran11 ayTesettür için haşema daha uygun mayo açık olur sana
Cevap sahibi11 ayHaşema nın altına giyerim
Soran11 ayHaşemanın altına bişey giyme zaten haşema kapalı
Cevap sahibi11 ayBiliyorum t atalım
11 ayBencilin ta kendisi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı. Sıkıntı
00 YorumlaHalledebildiniz mi sorununuzu?
00 YorumlaEşin sende bişey bulamiyor olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
11 ayBencil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
11 aygöz hakkı :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayevet bencil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
11 ayEşin bencil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı.
11 ayNeeneki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
11 ayEsin bencil
05 Yorumla
Soran11 aySanırım
- 11 ay
Sonu çıkmaza girecek gibi görünüyor
Soran11 ayNe önerirsin
- 11 ay
Alıp karsina net konuş bence
Soran11 ayKüstük
Gizli Üye(30-35)11 ayOyunu yanlış oynuyorsun
03 Yorumla
Soran11 ayNe yapmalıyım peki