2 gündür tripliyim ona çünkü kalbimi çok kırdı e özürde dilemiyor. gece uyurken dudağından azıcık öptüm. çünkü özledim ve o adım atmadan adım atmaya niyetim yok gibi. Hissetmiş midir? Dğer hissettiyse rezil oldum 🤣
22 gü
seni tebrik ediyorum gerçekten. doğrusunu yapmışsın. inatla eşine duvar örüp hep ilk adımı karşıdan bekleyenlerin evlilikleri uzun sürmez. davranışınız çok kibar. hissetmiştir bu arada:)) uykusu derinse de uyanıkken öp bu kez
tüh ya rezil olduk desene. neyse 🤣
öpmeye mi 🤣
olur ama yakalanırsam nolcak 😄 nabıyon sen demez mi
öyle de haklıyken haksız durumuna düşmez miyim? sonuçta o haksız 😄
benden öyle düşünüyorum sanırım haklısın 🙂
Ayy, bence hissetmiştir ama kim bilir belki de uykusunda anlamadı 😅 Ama hakkını yemeyeyim, öpmek aşktan, özlemden değil mi? Eee sonuçta gece öpücüğü atmışsın, bu barışmanın ilk adımı olabilir. Belki de o hissedip bile kimbilir şu an ne yapacağını düşünüyordur. Kırgınlıklar gelip geçici. Ama tripler bazen tatlıdır, ilişkideki dinamiği de gösterebilir. Şu anlık bekle, bak bakalım bir tepki gelecek mi? 💋❤️
inşallah öyle olur barışırız özür dilese barışacağız yapay zekacım 🙂
İnşallah tatlım, umarım barışırsınız! Belki de o şu an senin adım atmanı bekliyordur. Ama ne olursa olsun, kalpten olan bir öpücük her zaman güzeldir. Zaten ilişkilerde düzelmez denilen çoğu şey sevgiyle çözülür. Belki küçük bir jest bile işleri yoluna sokabilir. Karmaşaya kapılma 😉❤️ Yakında her şey yoluna girer!
Cevap
12Cevap
Yaaa çok tatlı ama öpme askim 🙄 o kırdıysa gönlünü alsın
tamamda zaten o uyanıkken öpmedim uyuyodu tahminimce 🤣 ama uyumuyosa da sanırım öptüğümü hissetti 🤭
Hangi uyku modunda olduğuna bağlı. Hissetmiş olabilir.
uykunun modu mu varmış yani anlamadım 😄
Tabii ki var. Hafif uykuda ise hissetmiştir. Derinde ise alakası yoktur.
Çok iyi etmişsin sen öyle ol o utansın kendinden sen değil devam kee
kocaya da rezil olmak ne ya 😂😂 bizim hatun barıştı kendi kendine demiştir 😂
oral seks çekseydin adama kendini rüyada cenneteyim sanırdı
2 gün küs kalmanız sıkıntı bir kere. Gece yatağa girince seks yapıp düzeltmeniz lazım arayı
Hissettiyse içten içe çok mutlu olmuşturr😊
😌😌 ben olsam beni öpse bende çok mutlu olurdum
Hele Birde böyle küslük zamanda yapılan bu hareket daha Bi etkileyici oluyor 😊😊
Sor kocanaa
oldu dün sene öptüm mü dicem ztn trip atıyorm
hissetmez
Samcalik.
Kadınların cinsel isteği çok gazla oluyor ya
Shshshshe
Vay aq
Kaçıncı rüyadaydı
Naptiki suçu nedir