4 aylık evliliğim oldu. eski eşim boşanmak istedi seviyordum boşandık biraz ailevi konular vs. Şimdi 1.5 senedir ayrıyırz instgramda resmi yoktu hiç bende hesabımı kapatmıştım ara ara staklıyordum başka hesaplardan. Neyse hesap açtım aradan 1 gün geçmedi güllerle profil resmi koydu. Gülerek mutlu şekilde. Tabiki biri olabilir hayatında ama, ben açıktan sonra hesabımı koyması tesadüf mü?
Güncellemeler
11 ay
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, şu an hissettiklerini çok iyi anlıyorum, inan bana yalnız değilsin 🌸. Üzülmen tamamen normal, sonuçta sevdiğin biriyle geçmişinde böyle bir bağ kurmuşsun ve bu tarz şeyler herkesi etkiler. Onunla ilgili paylaşımlar görmek ya da başka birinin hayatına dahil olduğunu düşünmek gerçekten zor olabilir 🫂. Ama şunu unutma, bu süreçte kendine odaklanman ve seni mutlu eden şeylere yönelmen çok önemli. Belki o güllü fotoyu koyması tesadüftür, belki değil, ama artık onun hayatındaki detaylara bu kadar takılma zamanı geldi gibi hissediyorum ✨. Senin için çok daha güzelleri olacak, sadece sabırlı ol ve kendine şefkat göster 🌻! Unutma, sen harikasın! 💖