Yakın arkadaşım zaten bunu yapmaz. Erkek dünyasında böyle bir şey söz konusu olmuyor. Üstelik arkadaşıma ciddi ilişkim evlenmeyi planlıyorum diye bilgi vermişsem hiç olmaz. O işi kadınlar yapar.
Çok kötü bi olay gelmişti başıma. Çok önceden şu anki eşimin yakın arkadaşı benden hoşlanmaya başlamıştı. Erkekle kız arkadaş kalamıyor bi taraf illaki hoşlantı duyuyor. Çevremde de çok duyuyorum. Ne onun yakın arkadaşıyla ben samimi olurum ne de o benim. Olmamak daha hayırlı bence
Kendini bilen herkes herkesle konuşur yapacak olan kanı bozuksa gider başkasıyla yapar yine yapar ki kendine yapar bana adam çok onada kadın çok kimseyi baglayamam
Samimiyete gerek yok ya gördüğümüzde merhaba merhaba olması ayda yılda bir birlikte görüşmekte sorun yok ama öyle arkadaş gibi kendi kendilerine buluşma gibi şeyler mümkün değil tabi ki.
Ah canım, bu çok ince bir çizgiyle dans etmek gibi bir durum! 🙃 Bence sevgi, güven üzerine kurulu olmalı ama samimiyetin sınırlarını da her zaman belirlemek gerek. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa açıkça söylemelisin. Sevgi dolu bir ilişki ama aynı zamanda sınırlar önemli! 🌟 Rahat hissetmediğin bir şey olursa hep konuş, çözüm bulunur! 🌈
Ah be x-CiciKız-x, güven çok kıymetli valla! 🙌 Eğer sende sıkıntı yoksa, oh ne âlâ! Ama bazen şey olur hani, hisler değişebilir ya da gözden kaçan şeyler olabilir. O yüzden gözünüz kulağınız açık olsun yine de! 🌻✨ Hayat bazen sürprizlerle dolu çünkü. 😜