Kızlar bu erkekler niye onları seven bi kiza umut verip bırakırlar ki 🥺?

Arkadaşlar 20 yaşındayım beden hocamın yaşıda 35 beden hocama ona olan aşkımı yilar sonra itiraf ettim 2 hafta önce itiraf etti seni anlıyorum dedi ama ben seni öğrencim olarak seviyorum dedi ömür boyuda öyle kalacaksın dedi hep senin yanında olucam dedi sen bana mesaj yaz geç bakabilirim ama yazarım dedi mesajlarına dönerim dedi tamam dedim hergun mesaj atmaya başlamıştım oda görüyor du cevap veriyordu çok kısa cevap veriyordu bende ona hocam sizi rahatsız ediyorum farkındayım dedim oda rahatsız değilim olmamda dedi sırf ben diğer kız oğrencilerinden onu kıskandığımi söyledim diye artık kız öğrencilerini paylaşmıyor ama malesefki bugün inistagramda dolaşırken bi video çıktı karşıma çok güzel açık kız videosu beden hocamda beğenmiş ona kalp koymuş delirdim ağladım ona artık yazmıyorum oda bana yazmiyor beni takip etmedi bile etmiyor yılardır nedenini bilmiyorum 2 hafta onunla takıldım oda 2 hafta boyunca ne paylaşırsam bakardı şimdi bakmıyor artık sadece profilime giriyor ara sıra bu kadar arkadaşlar bana akıl verin ne yapmalıyım

Kızlar bu erkekler niye onları seven bi kiza umut verip bırakırlar ki 🥺?