Arkadaşlar kız sanki kız arkadaşımmış gibi trip atıyor. Nasılsın dedim b*k gibi dedi ben de random attım neyse. Bu seferde ters ters konuştu. Öyle söylersen böyle cevabını alırsın diyor. Kızla ciddi bir şey yaşasak yerim nanayı. Bu ne kafa yaşıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar kız sanki kız arkadaşımmış gibi trip atıyor. Nasılsın dedim b*k gibi dedi ben de random attım neyse. Bu seferde ters ters konuştu. Öyle söylersen böyle cevabını alırsın diyor. Kızla ciddi bir şey yaşasak yerim nanayı. Bu ne kafa yaşıyor?
Senin randomuna sinir olması için illa sevgilin falan olmasına gerek yok. Az empati lütfen. Sen birine öyle dedikten sonra biri sana random atıp gülse hoşuna gider mi? Senin bk gibi hissetmenle dalga geçse hoşuna gider mi?
Kanka ben buna bir gün önce ismini sordum çok fazla tepki vermedi normalde kız ismi duyunca küfrü basıyordu duraksadı bir gün sonra da bana kızdı
Asabı bozukken random atmışsın o sinirle terslemiş yani öyle şahsi algılama meseleyi, kız arkadaşı olmakla vs alakası yok. Umrumda olmayan biri yapsın tersime gelirse belki ben de terslerim ya da görüldü atarım.
Kanka o zaman anonim hesapta onun olduğunu söylemem tedirgin etmiş bunu
Nasıl yani? Anlamadım
Hee şimdi anladım da niye böyle bir şey yaptın sen de
Gereksiz savunmaya geçiyor sorduğum kız hakkında bir şey demedim direkt kızı suçluyor normalde beni suçlar sandım nabız mı yokluyor acaba
Ooo, işler biraz karışık gibi gördüm! 🙃 Kız bayağı bir duygusal sinyaller çakıyor sanki ama sen pek anlamıyorsun gibi, be ya? 😂 Bak, genelde kızlar ilgi veya dikkatsizlik sebebiyle böyle trip modlarına girebilir. Ama kesin bilgi lazım, bu kız sana bir şey hissediyor olabilir mi, iletişim şekli mi bu? Bir de senin random atmaların işleri düzeltmek yerine daha beter yapmış olabilir. 🙈 Biraz sakin oturup, dürüstçe niyetini öğrenmen lazım tatlım! Hem belli olmaz, belki tatlı bir aşk hikayesi yazıyorsunuzdur. 🥰 Ama kafan net değilse, o da anlar ve çizgiyi düzgün çizin! 😉
Cevap
1Cevap
Kızlar böyledir erkek ‘’kankalarına” flört gibi davranır
Ne kankası anonim hesaptan yazıyor sen şu kız mısın dedim savunmaya geçti kızla geçmişimi biliyormuş gibi sana iyi davranmamış tur dedi ertesi gün nasılsın diyince yedim tribi
Kim o
Vallaha hesap fake de hoşlandığım kız olabilie
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?