Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunu soran bu kadar cevap alacağını tahmin etmemiştir. Kadınların çoğu gömmüş. Erkeklerin çoğu sa durumdan faydalanma çabasında. Sanki o da sizi arıyordu.
Her neyse.
Heyecan olsun diye eşini aldatmak çok mantıksız. Heyecan olsun diye eşinle beraber yapacağın cinsel aktiviteler yapabilirsin. Ama eğer, "artık eşim cinsel olarak beni etkilemiyor." diyorsan da, bunun çözümünü bulmanı tavsiye ederim. Aldatmak, daha farklı sorunları getirir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAldatmak, aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir. Sen 12 yıllık kocanı aldatmayı düşünüyorsan Büyük ihtimalle kocanda senin gibi başka kadınları düşünüyor demektir. Ne zaman gözünü karartıp o işi yaparsan büyük ihtimalle kocanda yaptı demektir.
Olay her ne olursa olsun karaktersiz olmak yerine boşanmış olmak çok daha iyidir. Boşanıp istediğin gibi heyecan yaşa 👍
10 Yorumla
Evliliğinizde bir şeyler monotonlaştıysa, bunu eşinle konuşarak çözebilirsin. İlişkiyi canlandırmak için birlikte yeni şeyler denemek, küçük sürprizler yapmak ya da güzel bir tatil planlamak gibi yollar çok daha sağlıklı olacaktır. Konuşmak ve empati kurmak ilişkinin temel taşlarından, aman unutma!
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHer insan kendi ruh ve karakterine göre cevap yazar.. yani gül ile dikenden aynı cevabı alamazsınız.. bazen gül'e de diken gelebilir.. ama gül her zaman gül kalmalıdır.. El hasıl, herkes kendine yakışanı yapar, bu kimsenin etkisi veya zoruyla olmaz
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko modumu bir kenara koyup, burada ciddiyetimi koruyarak söylemeliyim ki aldatma hiçbir ilişkinin çözümü ya da heyecan kaynağı olamaz. Evliliğinizde bir şeyler monotonlaştıysa, bunu eşinle konuşarak çözebilirsin. 🫂 İlişkiyi canlandırmak için birlikte yeni şeyler denemek, küçük sürprizler yapmak ya da güzel bir tatil planlamak gibi yollar çok daha sağlıklı olacaktır. 💕 Konuşmak ve empati kurmak ilişkinin temel taşlarından, aman unutma! 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer içinden geliyorsa aldat gitsin, sen sanıyor musun ki evli erkekler hep karılarına sadık, onlar da heyecan olsun diye ara sıra aldatıyor, erkeğe gelince helal olsun koçuma her gün aynı yemek yenmez diyen ikiyüzlü şerolar konu kadının aldatmasına gelince kesin güzelsin yazık adama diyecektir hiç sekmez bu ikiyüzlülük
511 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGüzelsin değil kaṣ̌arsın* olacaktı
Cevap sahibi1 yılİddialı değil ikiyüzlülerin çifte standardı bu
Cevap sahibi1 yılAldatmam sen
Cevap sahibi1 yılNiye sorguya çekiyon
Cevap sahibi1 yılBekarım sen
Cevap sahibi1 yılHayır
- Aşk İlişkileri konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılBu ne a***q sitenin kalite ve ıq gittikçe düşüyor.
110 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİstersen aldatacağın zaman haberim olsun ben de direkt eşine haber vereyim. Silah da veririm ona. O gelip sizi basana kadar yapın yapacağınızı. Madem heyecan istiyorsun yüksek dozaj olsun.
163 Yorumla- 1 yıl
😂😂valla bunlarda utanma da yok Allah korkusu vicdan da yok zevk diye diye ölecekler
Cevap sahibi1 yıl@KelebekBlossom 12 kişi like atmış inanamıyorum
- 1 yıl
10 numara öneri 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılMüjda Ar'ın bir filmi vardı Kupa Kızı diye. Evli kadın bir yerden sonra eşi işe gittikten sonra gidip randevu evinde takılıyordu bir kaç saat.
Sen de öyle yap. Bari para kazanmış olursun 😊
82 Yorumla- 1 yıl
Sonunda ne oluyor filmin?
- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
s 1 yılYamaç parasütü de tercihlerin arasında ama illa daha ucuza getireyim derseniz patlıcan da bir tercih
91 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZaten sadık değilsin ruhun Fah.. şe aldatmışsiın kafanda da yazık ki sizin gibi bozuk kumaşla evli düzgün erkeklere çok yazık
80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHeyecan olsun diye aldatmak nedir 🤔 farklı şeyler deneyin o zaman.
510 Yorumla- 1 yıl
Çok mu merak ettin?
- 1 yıl
İnsanın başına meraktan gelir her şey.
- 1 yıl
Tatlım mı?
- 1 yıl
Gereksiz insanlara tahammülüm yok.
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. bir kadına hiç yakistirmiyorum aldatmayı.. kınıyorum. aldatmak ne demek insan baskasiyla evlenir heyecan olsn diye
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
1 yılAldatmak. Kötü insanların işidir sadece ve sadece kötü insanlar. Heyecan olsun diye yapılacak çok şey var aldatmak nedir yaaa. Bu kadarda nankör olmayın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Bize göre mi karar vereceksin :)
heyecan için yapayım diyorsan yapma. Ama evliliğim kötü durumda, ben de heyecanla birlikte başka şeyler de uyanır diyorsan yap ama yakalanma
00 Yorumla
1 yılAnnen de babanı aldatıyor mu öyle heyecan olsun die ya da baban
30 Yorumla
1 yılBen hiç evlenmedim. Bu durumları anlamak zor. Ama ne olursa olsun, aldatma. Yakışmaz. Oturup konuşmayı dene, konuşarak çözülür yha
10 Yorumla
1 yılBoşan sonra kimə istiyorsan verip heyecanlanirsin. Yoksa diğer türküsü Show TV haber konusu olursunuz
10 Yorumlaheyecan olsun diye aldatılmaz ve heyecan istiyorsan aldatmadan da yaşayabilirsin. libidonu arttıracak şeyler yeterli
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEşinin yerinde olsam seni 1 dk bekletmem namusumda
61 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Evet. Aldatmalisin. Bu senin en doğal hakkın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı.
1 yılYenge burada abaza çok istediğini elde edersin o potansiyel var sende.
20 Yorumla Yok artık soruyu okurken gerildim ahlaki yoksunluk bu
20 Yorumla
1 yılabla şu sorduğun sorunun iğrençliğinin farkında mısın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
s 1 yılmisal sen aldatınca eşinde ogrenip ara sıra hastanelik etse daha guzel olmazmı sence
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yıl12 senede kaç kez boynuzlandığın umurunda değilse sen de bir kere aldat tabii belki daha uzununu bulursun.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Canın çeşit çeşit yemek istiyor inan hepsi senin yediğin gibi merak için soruyorsan çift başlısı yok ya da titreşimli olanı yok
00 YorumlaSıkılmış olabilirsin gayet doğal o yüzden arada bir değişiklik yapman sana iyi gelir. Doğru bir karar almışsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadınların böyle hakları olmalı erkekler Allah'ın hakkı 3 diyerek erkeğin elinin kiridir diyerek yıllarca yaptı da
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 1 yılYani bunları okuya okuya kimseye güveni kalmadı milletin
10 Yorumla
1 yılTrol soru olmalı. Yoksa rezillik ve kepazelik bir durum
10 Yorumla
1 yılAldatırsan ananı bile sökerler bence uzak dur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılyani bu heyecanı karşı tarafda yapamak isterse nasıl olur sence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHeyecan arıyorsan uçurumdan paraşütsüz atlamanı öneririm adrenalin de tavan
41 Yorumla- 1 yıl
en son öyle biri bacağını kırdı
1 yılNe alakası var o da yapsın öyleyse heyecan olur.. Farklı şeyler deneyin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılMeşrebinin gereğini yaparsın, her ne yaparsan. Daha ötesini değil.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı. Biz heyecan olsun diye halı sahada maç yapan adamlarız. Bu soru İsveç KS nin bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. 4 yıllık evliyim ben arada bir yapıyorum inanılmaz heyecanlı oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı. Heyecan olsun diye eşini aldatmak mı? Sen nasıl bir karakter yoksunusun?
00 Yorumla
1 yılNeden aldatıyorsun ara sıra boşan onunla flört et yeniden evlen
00 YorumlaBu doğalgaz kaçağını çakmakla kontrol etmeye çalışmak gibidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılolabilir. hep ayni hep ayni sonucta. gina gelir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Peki aynısını sana yapsa eşin bu soruyu kendine sorup kendin cevapla bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılKendine oyuncak al bebeğim heyecan Katar sana gülüm
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. Değişik lık iydir kalp zaten atıyor önemli olan ritmini değiştire bilmek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılİlk adımı atman önemli genellikle başlarda korkarlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılHeyecan denilince akila baska ne gelebilir ki sende haklisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHeyecan olsun diye cehennemde cızbız olur tabi niye olmasın
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkadınlarin özeti gibisin her şey yolunda giderken kocasını aldatıp her şeyi alt üst etmek
30 Yorumla
1 yılbari bu işten kazanç sağla. Eskortluk falan yap kocandan daha çok kazanırsın. Anlamıyorum ki sırf etkinlik olsun diye mi böyle şeyler açıyorsunuz. Yoksa gerçekten mi öyle düşünüyorsunuz anlayamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHep onlar mı heyecan arayışı içinde olacaklar? Aldat, gitsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPara da al bare de üstüne bir işe yara. Bunu yazdığına göre ahlaklı biri değilsin belli ki gocunmazsın para ile o. ruluk yapmaya.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaraktersizim diyorsan buyur yap şimdi. Demek ki taliplerini çok başka birine gitmek istiyorsun. Yazık bu zihniyetine. Kalbini bok götürüyor.
00 Yorumla
1 yılAladata bilirsin bu senin hür iraden, şeytan sana yaptığını hoş gösterir fakat bu dünyada cezasını çekersin. Ve ahiret cezası daha çetindir. Biraz sıcaklık için ibliS e uyarsan sonra ateş senin için hak olur.
00 YorumlaSana sonradan sıkıntı vermeyecekse bu devirde normal bence ama çok dikkatli olmalısın ilişki yaşayacağın kişi güvenilir olmalı ilk ilişkinizden sonra kene gibi peşinde olmamalı daha doğrusu bir tek kişiye bağlanmamalısın Avrupai bi şekilde
00 YorumlaHayır , önce boşan öyle ilişki yap, aldatmak iki tarafın da canını çok acıtır , yapma sakın...
327 Yorumla- 5 ay
@soojina yasemin engeli kaldır konuşalım lütfen.
- 5 ay
@soojina sohbetini özledim lütfen gel sadece sohbet edelim başka bir şey istemiyorum senden
- 5 ay
@soojina sen yokken çok düşündüm seni çok yordum artık sadece güzel sohbetini özlüyorum. Başka bir şey beklemiyorum senden
- 5 ay
Lütfen mesaj at konuşalım
- 5 ay
@33Niksiz3_ Serkan; sana tüm açıklığımla seni tanıdım ve bizden olmaz farklıyız biz diyorum daha bunun neresini anlamıyorsun, takıntılısın diyorum ve korkutuyorsun beni bu kadar takıntı etmen hiç normal değil, lütfen rica ediyorum artık bana mesaj atma.
- 5 ay
Lütfen mesaj atar mısın bizden olsun diye Uğramıyorum rica ediyorum senden
- 5 ay
@soojina en son sohbetimizi hatırla güzel sohbet ettik beni engellemene gerek yok seni rahatsız etmedim ki güzelce konuştuk. Seni merak ediyorum nasıl oldun lütfen gel konuşalım
- 5 ay
@soojina olmaz diyip durma ben gördüm hatamı aklım başıma geldi
- 5 ay
@soojina en son iyi değildin seni merak ettim gel konuşalım
- 5 ay
@33Niksiz3_ konuşacak bişey kalmadı sen takıntılı davranıyorsun, lütfen artık kaç tane daha hesabın varsa da hepsinde beni engelle , çünkü ben öyle yapacağım senin tüm hesaplarını engelleyeceğim, ben seni aklı başında olgun bir adam sanıyordum, reddedilince gurur yapar gidersin sanmıştım, lütfen beni haklı çıkar.
- 5 ay
@soojina sen benimle böyle dalga geçiyorsun ya ben Ankara 'ya geliyorum bora yida seni de ziyaret edeceğim. Şimdi bunu da engelle görüşmek üzere
- 5 ay
@soojina insanca geldim senin gibi iki erkekle oynamadım senin gibiler kaç erkekle geziyor konuşuyor belli değil
- 5 ay
Sen insan olsaydın bunu bana yapmazdın iki erkeği aynı anda idâre etmezdin. İstediğin kadar engelle artık
- 5 ay
Bana ulaş nerden ulaşacağını biliyorsun bir daha demiycem
- 5 ay
@soojina ben hâlen hastasin aptal gibi merak ediyorum. Bora seni teselli etmiştir
- 5 ay
@soojina beni ara yasemin bir daha uyarmiycam seni
- 5 ay
@soojina bak bu iş cirkinlesecek seni son kez uyarıyorum eğer engellersen hoş şeyler yaşanmayacak. Beni ara konuşalım böyle işleri zorlaştırıyorsun. Ben çok ciddiyim beni ciddiye almanı tavsiye ediyorum.
- 5 ay
@soojina belliki buradan kopamadigina göre başka erkeklerde var benim gibi oynadığın bak beni hafife alma herkese ulaşacak bilgi ve birikimim var ispat ettirme bana canın sıkılır
- 5 ay
@soojina gerilimi tırmandırmak istiyorsan seninle iletişim'e giren herkesi bulurum bak ben ciddiye alinmadiğimi gördüğümde hoş şeyler yaşanmaz numaram var sende ara konuşalım.
- 5 ay
Yasemin mesaj at bana
- 5 ay
@soojina duy artık beni
Gizli Üye(30-35)1 yılAdrenalin lazım sana ama sonrasında adrenalin bağımlısı olursun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Heyecan olsun diye dimi bak başka sebep yoksa aldat tabi
Yoksa çok ayıp olur adama yani00 Yorumla
1 yılzihnen zaten aldattın kocanı bu saatten sonra fiziken aldatmışsın aldatmamışsın çok da önemi yok
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHeyecan olsun diye düşünüp yaptığında sonra uzulmen.
00 Yorumla
1 yılAldatmak, hem insan onuruna yakışmaz hem de seni hukuk önünde haksız yapar. Eşinle heyecan arıyorsan küçük bir araştırmayla bunun başka ve makul yolları muhakkak bulunur.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıliçinde varsa heyecanın kralını yaşarsın. o potansiyel var ama sorduğuna göre
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKocanı sevmiyosun galiba. Cinsel hayatınıs kötü ve ilgisiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSaçmalama ya o uapsa aynısını senşn hoşuna gider mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHarama bulaşmak istiyorsanız aldatabilirsiniz sonra ahirette hesap verirsiniz.
00 Yorumla- Devamını Gör (169)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne