Kimse tarafından umursanmamak?

Her ortamda böyle hep ezik olan ezilen küçümsenen benim ve derdim hic bitmiyor zavallının tekiyim kimsenin de ilgisini çekmiyorum hep kendi kendime yaşıyorum elle tutulur bir aşk flört tarzı bir anım ya da gerçek anlamda arkadaşlarım bir anım olmadı herkes sadece beni küçük görüyor baya eziğim hic ortamda görünmüyorum belki yeteri kadar güzel değilim zeki veya zengin değilim gerçekten bu hayat çekilir gibi gelmiyor bana hep aynı şeyleri yaşıyorum geri planda ezik şansįz kendini rezil eden hep bu döngü zaten istediğim çoğu şeyde engel var ve insanlarda bir o kadar sahte yaklaşanlar sahte tehlikeli çïkarcı sadece zarar veriyor kimisi ise egolu ama herkes beni küçümsüyor artık bende kendimi sevemiyorum doğrusu bir ortama katılsan dert katılmasam dert zamanında birisi bana sen ilişki yapamazsın yalnız kalacaksın demişti haklıymış gerçekten 23 yaşındayım hic bir şey değişmedi benim umudum kalmadı bu arada bunu soru amaçlı sormadım ama hayattan soğudum?

Güncellemeler
11 ay
Beni görende umursayanda yok
Güncellemeler
11 ay
En az 20 25 yaş büyüksünüz benden babam yaşındasınız utanmanız yok mu istek atmalar yaz demeler depresyondayım diye sizinle yazışıp ağınıza düşecek kadar aptal mı olduğumu sanıyorsunuz leş yiyici kart kargalar
Kimse tarafından umursanmamak?