Karşıma kim çıkarsa çıksın artık heyecan bile olmuyor ve bu canımı çok sıkıyor duygularım körelmiş gibi hissediyorum
Bunu nasıl aşabilirim?
Karşıma kim çıkarsa çıksın artık heyecan bile olmuyor ve bu canımı çok sıkıyor duygularım körelmiş gibi hissediyorum
Bunu nasıl aşabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
Çok hızlı tüketmişsin her şeyi o yüzden boş geliyor her şey Bir süre bu işlerden uzak dur yalnız takıl Zamanla düzelir
YouTube da prof ionna kuçuradinin insan ilişkilerini yönetmek Mars'a gitmekten daha zor adlı söyleşisi var onu izle
Teşekkürler 😇
bunu bende yaşıyorum 2 yıldır içinden çıkamadım neden oldu dersen hayatım da yemediğim kazığı yanı başımdaki insandan yedim
Evet aynı durumu yaşadım sanırım bu yüzden olmuyor
Belki de yalnızlığa ihtiyacınız vardır hı? Yalnızlık lüks bir şeydir herkes yaşayamaz ((:
Yalnız yaşıyorum zaten
Ama problem o değil sevgiyi veya hoşlantıyı hissedemiyorum. Biriyle tanışıyorum 2. gün sıkılıyorum
Hmm Peki neden sıkılıyorsun? Belki de ilgini çekmiyordur? Ne bileyim çoğu kişinin sözleri aşikar
Kuvvetle muhtemel öyle bir şey
E bu sizinle alakalı değil ki? Neden kendinizi öyle sınıflandırıyorsunuz ki? Hiç hoş değil
Ama ben ayak uyduramıyorum :(
Öyle düşünmeyin lütfen, doğru kişilerle tanışmamışsınız henüz. Bu normal bir şeydir insan sandığımız çok hayvan var ki vaktimizi de çalıyor aslında ders çıkartabiliriz onlardan. Mesela internette çok güven duymamamız gerekir
Evet haklısın, peki ne yapmalıyım şimdi?
Hmm sahte dostlardan ise doğru yalnızlık tercih edilir, herkesle arkadaş olma ama sosyalleş biraz da olsa.
Üniversite okuduğum için ister istemez bir çevrem var sosyalleşiyorum ama hiçbiri samimi gelmiyor 😅 bu yüzden bende problem var gibi hissediyorum
Yok yaa neden olsun? Öyle düşünme sakkın. Belki de onlar basit insanlardır? Yani 5 kişi 1 kişi karşısında ise illa o 5 kişi haklı olmuyor ki? Yani sayı üstünlüğü bir konuda %100 önemli değildir, bu arada ne okuyorsun sorabilir miyim?
Yani evet onlar gibi değilim biraz farklı düşünüyorum :) mimarlık alanında okuyorum
Çok güzel bence sen çok akıllı ve güzel kalpli bir kızsın ben samimi söylüyorum buna inandım sen de inan, İnşallah her şey gönlünce olsun. Ne demişler? Az insan çok huzur 😊
Teşekkürler 😇🤍 aynı şekilde 🙏🏼
Aaa bak kalbinizi bile gördüm ((: 💙 bu da benim kalbim 😊
Hahaha çok tatlısın sağol :)
Ben tatlı değilim, gözlerinin güzelliğinden kaynaklanıyor (yavşama değil iltifat 😄)
İyi hissettirdin 😊
Ne mutlu o zaman 😊🙏
😇
Ee 😄
Öyle işte 😅
Hmm, biraz burun sokar gibi olacak ama, uyumuyor musun? Yarın okulun yok mu?
Evet 12'de dersim var ve uyumam gerekiyor. Sohbetin için teşekkür ederim 😊
Rica ederim, öyle geç uyuma olur mu? Sağlıklı değil bence ama yine de sizin hayatınız. Başarılar dilerim 🙏😇😊
Her insanda olabilecek bir hal , zamanla geçer... zamanla geçmez dediğim çok şey geçti benden.
Bunun farkında olan biri mutlaka ilgi duyacaktır birine.. yeterli zamanlama doğru olsun öyle. biri gelsin
Ya sevmek istiyorum sevilmek istiyorum ama boş birisin bence
Nasıl boş biriyim anlamadım
Aynen baya boş birisin boş tenekeden ses gelir doludan gelmez o yuzden boş kişilerden uzak durmak lazım
Ne alâka tanımadan yargılamak senin bu yaptığın farkında mısın
Kendine boş diyen sensin ben degil
Sen söylemişsin
Ben dedim sende kabul ettin
Kabul etmedim soru sordum
Nereden çıktı bu anlamında
Tamam soru sordun bende boş sun dedim haklıyım
Haklı değilsin kimsenin kimseye böyle hakaret etmeye hakkı yoktur
Boş demek hakaretmi
Yok iltifat
Tamam boş birisin iltifat ettim sana
Teşekkür ederim beyefendi, oldukça rahatsız edici bir havanız var muhatap olmam bile hataydı kusura bakmayın.
Rica ederim hanım efendi ne demek her daim. iltifata ihtiyacıniz olursa yazarsanız sevinirim
Bir daha da düzelmez bende köle bul kendine en iyisi djsjd
Ama sevmek sevilmek istiyorum ben 😅
Emin ol sever de sayarda seda sayanda
Ama bunlarinda iyisi kotusu var dikkatli seç
Hoş geldin. Sen hayatta mısın? :-)
Kelin ilacı olsa şeyine sürermiş
Geçicidir takma fazla
Aşma kal boyle en iyisi
Uyanınca bakman dileği ile. dm. seviliyorsunnnn
Kararan senin dünyan bizimki aydınlık
Doğru anlayışlı insan yok demek ki
Zamanla duzelirsin sikma canini