Kızlar, 3 aydır ilişkimiz var ama son iki haftadır benimle ilgili emin olmadığı şeyler varmış?

İlişkimiz 3 ay önce başladı ve kız arkadaşım benim işim gereği ilk adımı attı. Daha sonrasında dateler ve buluşmalar oldu falan sevgili olduk. Başta çok hızlı oluyor her şey dedi ve biraz zaman istedi anlayışla karşıladım ve istediği zamanı verdim. Sonrasında düzeldi. Ama son iki haftadır ilgisiz soğuk ve uzak davranıyordu. Bu iki hafta içerisinde ikimizinde başı kalabalıktı ve ilişkimiz için vakit geçiremedik problem bu değil belirteyim bunu. Farklı bişeler vardı ve hissediyordum. Bugün oturup konuştuğumuzda içindekileri söyledi. Birisine kendimi bu kadar açmak korkutuyor beni, her şey çok hızlı ilerliyor, nedense yanında son zamanlarda gergin hissediyorum dedi. Konuşmayı keselim dedi. Benlik bir durumun olmadığını sadece kendi içinde bu durumu yaşadığını ve anlam veremediğini söyledi. Normalde hiçbir ilişkimde yapmadığım bişe yapıp bu süreçte kafanı toplamana yardım etmek istiyorum çünkü benim için değerlisin dedim bi şekilde yanında olduğumu anlattım. Şimdi de tekrar flört ediyormuş gibi birşeyler olmaya başladı. Bu işin sonu nereye varır?

Kızlar, 3 aydır ilişkimiz var ama son iki haftadır benimle ilgili emin olmadığı şeyler varmış?