Sevgili veya eş.
Daha önce aldatıldığını yakalayan var mı hikayeniz varsa dinlemek isterim özet
Sevgili veya eş.
Daha önce aldatıldığını yakalayan var mı hikayeniz varsa dinlemek isterim özet
Üni 1. Sınıfta bir erkek arkadaşım olmuştu ama o kadar kusursuz davranıyordu ki ilgi eksikliği yoktu, davranış sorunu yoktu hatta hiç beklemezsiniz ama telefonunu falan gayet elime aldığım zaman sorun etmezdi böyle bi durumda kimse şüphe etmez ama evine gittigimde yakalamıştım çünkü dolabında fındıklı krema vardı ailesi uzaktaydı arkadaşlarından hiçbirisi eve yemeklik getirmezdi üstüne üstlük fındık alerjisi vardı... konduramadım güvendiğim için bir şey demedim eve bi göz gezdirirken ne var ne yok diye odada ki aynanın onunde ki halıda simli far gördüm yani baya simli far kırılmış ve bulasigi vardı bi kadın bunun ne olduğunu anlar... orada tamam dedim bitmiş hiç uzatmadim aldattığını öğrendim aciklama istemiyorum beni bi daha arama diyip çıkmıştım evden
Kabullendi mi direkt
Bahane bulacaktı yaa öyle değil dedi de izin vermedim uzun uzun bana bahane sıralamasına diyeceğimi diyip çıktım ben
Çok iyi cesaret hiç arkana bakmadın mı özlem sevgi falan
Olmaz olur mu ya onun üstüne 2 sene kimseyle flört bile edemedim ki zaten o amaçla konuşmadım kimseyle. Ama şöyle yani aldattığını anladığım an bitti sevgi birden bitmez derdim ama öğrendiğim an bıçak gibi kesildi o sevgi birden hiç olmamıs gibi oldu... sadece özlem oldu çok oldu hemde ama bana bunu yapan birisiyle konusamazdim ki
Off cok kalp yaralayan bir durum gerçekten haklısın
Flörtümün başka kızla buluştuğunu anlamıştım. Hem hissediyorsun hem de karşına çıkıyor bir şekilde. Çift bir arkadaşıyla başka şehre gezmeye gidecekti hatta ben dedim hani git kafa dağıt diye neyse. Bana fotoğraf attı başında hasır şapkayla o gün. Neyse ertesi gün arıyorum açmıyor mesajlara cevap vermiyor saatler geçti. İnstagramda takılıyorum tak diye kızın hesabı çıktı keşfette karşıma. Baktım onunla aynı gün aynı yerde fotoğraf atmış, başında aynı hasır şapka😄 öyle yani çıkıyor insanın karşısına
Bende öyle düşünüyorum bir şekilde karşıma çıkar olsa diye
O his geliyor
Ayy bu konu hepimizin içini acıtır! Aldatıldığını anlamak gerçekten hislerle çok alakalı. İçine bir kurt düşüyorsa, davranışları değişiyor, telefonuna gizliden bakmaya başladıysa ya da eskisi gibi samimi değilse, bir şeyler ters gidiyor olabilir. Daha önce aldatılan bir arkadaşım vardı, sezgileri resmen ona kılavuz oldu. İnsan böyle durumlarda kalınca içinden "Ben bunu nasıl fark etmedim?" diye düşünüyor ama inan hem zor hem de çok yıkıcı bir durum 🙏. Kendine çok dikkat et, kimse sevgine değer vermiyorsa kendine sakla. ❤
Cevap
7Cevap
Hiç belli etmeyecek şekilde pürüzsüz davranmayı başarabiliyorsa anlayamam. Ama ufak da olsa bi şekilde belli ettiyse anlarım. Yine de büyük konuşmayayım.
Yok yaa anlamasi ne telefon karıştırıyorum nede takip falan ediyorum
Merak etmiyor musunuz
Yok etmiyorm
ayakta bile uyutulurum
anlatırım ama uzun özelden yaz istersen
Okur yaz
Yokkkk
Sen yakaladın mj
Allah yaşatmasın
Bilmem
Hayir görmeden kimse anliyamaz
Anlamam