Evet, bir çok şeyinden anlarım, ki anlamıştım da. Ortada hiçbir yokken sadece davranışlarından anlamıştım ve o şüphe halinden zaten çıkamadığın için onlara kulak vererek yavaş yavaş kafanda oturtuyorsun bir şeyleri, sonrasında fiili şeyler de görünce zaten daha fazla bir şeye gerek duymuyorsun inanmak için...
Bilmiyorum anlar mıyım 🙄 ama İllaki bi yerde yakalarım herhalde ya, şüphelenmeye başlarsam o zaman tamamdır o iş.. uzun sürmez.. İtiraf ettirmeye çalışırım, kurcalarım ne var ne yoksa zaten rahat edemem, sorgu sual bitmez. Yaşamadım bu zamana kadar veya çok kördüm ayakta uyutuldum bilemem. Kimseye yaşatmasın Yaradan yinede.
Galerisinde bi foto görmüştüm. Bayağı süslü püslü makyaj saç sakal falan😃Bu halini hiç görmedim ben ve bunu bana atmadın demiştim. Olay Ordan çözüldü😃 ama ona göre o gün yanyana geldiğimizde de fotodaki gibiymiş. Konusu açılsa savunması hala bu 😃 "yüzüme mi baktın ki"
Bana İhanet Edecek Birisi Mi… Böyle Biri Ben Gibi Sadakati Hayat Felsefesi Haline Getirmiş Birinin Yanından Geçemez… Geçirmem De Gerekirse Ona Bağım Ne Denli Olursa Olsun. O Anda Tüm Soğukkanlılığımla Hayatımdan Çıkar, Sadece Çıkmakla Kalmaz Bedelini De Ödetirim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Anlamazsınız, ciddi sinyaler yoksa Durduk yere ben ayrılmak istiyorum derse Ozaman başka biri vardır. Hiç kimse durduk yere kurulu düzenini bozmaz hele arada çocuk yoksa
Sonra başınıza gelir aldatma ve kendi kendinize dersinizki, beliydi olacagi cünkü Çocuk agliyor bahanesi ile yatak değiştirir ya da özel günlerde hediye almaz Eve bakmaz.. Para işlerini gızlı yapar, para saklar Hesap açar falan.. Ama böyle aşkım gülüm demeler Seni dünyanin en mutlu kadını yapacagim diye ıkna etme cabalari son güne kadar gaz devam ederler. Düşüncelerini artık paylaşmazlar Özelikle tanıdığınız kişilerle ilgili Şxerefsizler işte anlamazsınızki kolay kolay
Anlamayabilirim. Bazı insanlar başka insanları çok güzel yanıltabiliyor. Çok güvendiğimde anlamayabilirim yani böyle bir durumda.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Rotasında normal ilerleyen birisi ( hali vakti tavrı davranışları konuşması mimikleri konuşurken ki nefes alış verişi ... ) nin değişik tavırları elbette belli olur ama çok iyi iz sürmek gerekir Allah kimseyi o durumla karsilastirmasin
ilk içime doğuyor, sonra azcık dikkat edip kurcalayınca her şey ortaya dökülüyor 😀çevremdekiler de bi şok oluyor nasıl anladın die filan istemden küçük şeylere de dikkat edebiliyorum bazen