Yanlış yaptım erkek arkadasima?

Erkek arkadaşımi çok seviyorum ama erkekler herseyi yapar kadinlar yapamaz denilince bende herseyi yaptım. Neden bilmiyorum hatta onu aldattım ve gittim söyledim , oda bana neyin intikamını aliyorsun ben seni neyden kısıtladım veya ne yaptimki sen bana bunu yaptin dedi? Ustelik yapmis olsamda gelip konussaydin ya da adam gibi ayrilsaydik sonrasinda ne yaparsan yap dedi, ve bunu yapmaya hakkin yok her turlu gunahi senin boynuna din olarak eşitiz dedi ama cok sevgidinden birakamadi Şu an 7 sene gecti ama asiri kiskanc birilerine baktigimi gordugunde cok sinirleniyor ve bazen ağza alinmicak laflar soyluyor, hatta bi keresinde caninmi cekti dedi bana tam birine bakiyordum baya bi zoruma gitti bilmiyorum bazen fark etmeden baktigim Oluyor yani insanlar ne giyiniyor veya ne yapiyorlar bu erkek kadin fark etmeksizin ama onun bana guveni Şu an sifir tamam erkeklere biraz daha uzun bakmis olabilirim ama kendimi yeni yeni topladim alkol icmiyorum, sabahlara kadar takilmiyorum, yakinda ise baslicam, hayatimi duzene sokcam ve erkek arkadasimi ailemle belki tanistircam yani yedi sene bence cok bile?

Yanlış yaptım erkek arkadasima?