Evli cocukluMüdürüm bana yürüyor mu?

26 yasındayım 2 aydır bir holdingte calısıyorum müdürüm 40 yasında cok zengin yakısıklı hoş bir adam cuma günü işte molaya cıkıyormusun dedi evet dedim davet edilirsem gelirm dedi güldü sonra ertesi günü molaya cıktıgında haber edersin dedi nasıl olurki dedim neyse sen tek git dedi dünde saçlarınımı boyattın sen dedi evet dedim bugün iş vardı beni toplantı odasına çağırdı gittim yukarıda sonra çalışıyorduk normal mail atılacak tı ben atayımmı dedim ben atarım sen elini birşeye sürme dedi bende hani yanlıs anlasılma olmasın diye işten kaçmam ben dedim biliyorum dedi sonra bir anda yazı yazıyordu heyecanlandım dedi niye dedim neden soruyorsun dedi neyse tam cıkıcaktım hiç haber vermmiyorsun dışarı cıkarken dedi bende yanlış anlaşılır dedim sizde biliyorsunuz bunu dedm oda yo haklısın evet hatta içinden şey diyorsundur haklıysam neden soruyorsun diye dedi evet dedim oda işte dışarıdada cok yogunum dedi vaktim yok sonrada işte cok yogunum demek istedim bişeyler söyledi sonra diğerlerinden farklı oldugun için yanlış anlaşılır bunu söylemem ne kadar doğru ama güzelsin tatlısın o yüzden yanlış anlaşabilir falan dedi ay sizce bana yürüyormu deliricem yaaaaaaa

Evli cocukluMüdürüm bana yürüyor mu?