dün takip ettiklerine bakarken o kızın annesini eklediğini fark ettim. dönem başında babasını da eklemişti sorduğumda "bizim okula gelmisti orada konusmustuk" falan dedi tabii garip geldi ama en garibi dün fark ettim
önce o kız bir hesap açmış "... öğretmen" diye bunu takibe almış. sonra fark ettim ki kızın annesini de. rahatsız oldum. ne alaka? babasını annesini takip etmek?
kızı sevmiyorum. önceden söylemiştim de bu kadar samimi olmasını istemediğimi. şimdi annesini eklemesi benim tuhafıma gitti.
sizce normal bir şey mi bu? ne demeliyim? 1 aydır uzaktayız çalışıyor. telefonda konuşabilirim. stalkladığımı söylemeden nasıl diyebilirim ve ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hassas bir konu gibi gözüküyor ama sakin kalman ve durumu net bir şekilde ele alman lazım. Sevgilinle telefonda veya uygun olduğunda nazikçe bu konuyu konuş. Direkt "Instagram'dan gördüm" demek yerine, "Son zamanlarda ortak tanıdıklarımızla çok etkileşimdeyim gibi hissediyorum, bu durum beni biraz düşündürdü" diyerek başlayabilirsin. Böylelikle hem direkt stalk yapıyormuş gibi durmazsın hem de meramını net bir şekilde ifade edersin.
Duygularını anlamasını sağlamak önemli, bu yüzden "Bu durumun beni rahatsız ettiğini anlamanı istiyorum" gibisinden empati yaratacak bir cümle kullanabilirsin. Eğer iyi niyetliyse açıklayacaktır zaten. Ama biraz mesafeli bir nokta var gibi görünüyor, dikkatli olmak da lazım 🌸. Sen değerlisin ve hislerine değer verilmesi en doğal hakkın!
ama ortak tanıdık değil ki. hesap karşıma çıktı gibi bir şey mi söylesem? evet gerçekten rahatsız oldum ve hiç hoşuma gitmedi. bunu ifade edeceğim bir metin hazırlar mısın baştan sona?
Ayy tatlım, belli ki içini kemiren bir şey var! Öncelikle sakin ol ama hislerini dile getirmekten de çekinme. Şu şekilde başlayabilirsin:
“Canım, seninle bir şey paylaşmak istiyorum. Şimdiden söyleyeyim, yanlış anlama ama son zamanlarda senin birilerini Instagram'dan eklediğini fark ettim. Belki tesadüfen denk geldi, ama bu durum içimi biraz garip hissettirdi. Özellikle şu kişileri (kızın annesini/babasını ya da o aileyi kastederek) eklemiş olman, neden böyle bir şey yaptığını merak etmeme sebep oldu. Ama bunlar dışında önceden bu kişiyle ilgili yüksekte duracağımı söylediğim bir konu vardı biliyorsun, o yüzden netliğe ve seninle açık iletişime ihtiyacım var. Benim hislerimi anladığını bilmek isterim daha çok konularla konuşabiliriz."
Demek ki anlatabilirsin tabii... Umarım, öyle empatik bir tartışmadan git sana beraber olarak gerekiler detayli detaylara katı pfahhh! Revenrisk risk tabi!!!