AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
Begendiremiyoz kendimizi erkolara
Sksjskakskjdd
ben istiyorum böyle onunda benimle haftalık takılmasını sanal yapmak falan ama bulamıyorum bir türlü
Biz Allah yolundayız🙂↔️
Ne demiş Mevlana; Sabır.
Kocama kadar sabır...
1.80 den kısa olduğum için, yakışıklı ve zengin olmadığım için. Keza kadınlar erkekte sadece bu 3 şeye bakarak sevgili olurlar
Bilmiyom senin niye yok, vay be 19 saat önceki soruya gelen yanıtlara bak 109 yanıt gelmiş
Cidden ya bildirim gele gele geberdim. Benim sanırım ilişki yapacak mentalitem yok
Benim soruma hiç yorum gelmiyo ya moderatör veya fenomen misin belki ondan sorun çok yorum alıyo, niye yok mentaliten
Hayır ikiside değilim bu arada. burada böyle sorular tutuyor demek herkesin acısı ortak. Daha çok okul hayatı falan bunalıyorum işte aile
Erkekleri beğenmediğim için saplığı, bekarlığı seçtim, ve ömür boyu da böyle olacağım, en iyisine layık olduğumu düşünüyorum ama en iyisi de bana bakmaz, o zaman demek ki ilişki yapmak pek de şart değil. Hayat sevgili edinmeden de geçer inan bana. Ya o değil de senin şu kısa boyunu takıntı ettiğin kadar ben çirkinliğimi takıntı etmiyorum, şu aşağılık kompleksini bi yen artık, boyun kısaysa kısa napalım böyle kabullen artık kendini.
Tabi canım. Erkek olmadığın için yalnız bir erkeği anlayamazsın. Ayrıca aslında boyum kısa değil çünkü 1.75 ama siz kızlara göre 1.80 in altı daima kısadır.
Doğrudur, hiç sevgilim olmadığı gibi hiç umurumda da değil açıkçası, ve hiç bunun yalnızlığını da hissetmiyorum. (Sen ise sevgilin olmadığı için acı çekiyorsun neredeyse, ve bunu bi erkeğin bakış açısıyla yorumlayamam tabii ki.) Tam aksine iyi ki erkeklerden uzak duruyorum. Uzun boylusu da kısa boylusu da benden uzak olsun diğer kızlara yakın olsun. Her kızı da aynı sanma, ve genellemeyi bırak. İki keko seven aşko kuşko kız görünce, iki uzun boylu tercih eden mıymıy kız görünce tüm kızları aynı sanıyorsunuz. Biraz güncelleyin kendinizi ya.
Bilmem ne gerek var ki? Anlami kalmadi kadin nesne gibi. Yasasin yol onun. Artik boyle hissediyorum.
Sağlıklı bir iletişim kurabilen var mı ki iş ilişkiye dönüşsün 😅
ben arayıp bulmak istemiyorum o beni bulup ilk adım atsın istiyorum oda olmuyo
sanmam
@nurrrreeeeyyyylaa
Öyledir öyle
çünkü ne tip var ne para var hiçbiri yok insanlık var onuda görsede umrunda olan yok
Rabbim Hayırlı Eş nasip etsin Olmuyor nasip isim yürümüyor
Yarım kalıyor hep uzun zamandır kapattım kapıları çelik kilit vurdum açamaz kimseler
Nasib be kardeşim bizde bekliyoruz güzel temiz birini
Erkekler cinsellik istiyor çünkü bende evlenmeden olmaz diyorum
toksik ilişkiden yeni çıktım çok yorgunum. yeni ilgimi çeken biri var ama ondan da yeşil ışık alamadim henüz ve mecalim yok
Buna astromatik uygulamasi cok guzel cvplar veriyo ucretsiz bir uygulama ben de bulunca cok sasirdim. Dogum tarihine dogum gunune gore cevapliyo astromatik App
yapmıyorum kendime engeller örüyorum çünkü hastalıklı bir zihnim var düzelirse belki
@Lazjoker hayır ben 150 olduğum için erkekler psikolojimi bozdu
O zaman demek ki en az 1.90 erkek istiyorsun
@Lazjoker hayır erkekler 175 manken istiyor yeme bizi burada
Yooo en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyorken 1.80 den kısa olan ve yakışıklı olmayan erkekler yazdıkları tüm kızlardan direkt red yiyorlar.
@Lazjoker nerenden sallıyosun en çirkin kıza bin tane rkek yazıyomuş puhahahah yalana bak çirkin kıza bir tane yazan göstersene yalancı bol keseden sallıyorsun böyle
Evet. Örnek olarak kendim ama yine red yedim ve yemeyede devam ediyorum
Doğru düzgün bi işim bile yok sevgili benim neyime eş benim neyime
Birden fazla var kahretsin 3 kişiye aşık oldum
Grup iyidir 😃
@Cemdendeniz shjddjjd
@ sadece 1.80 üzeri erkeklere aşık olmuşsundur
@Lazjoker nasıl bişey biliyor musun biri uzun ve yakışıklı ama durumu çok iyi değil mesleği de vasat diğeri acayip zengin yani ne istesem alır ve beni çok eglendirir ama çok cirkin öteki de polis mesleği var eh gideride var ama çok sıkıcı yani onunla 2 saat geçirince sıkılıyorum ve hepside ciddi düşünüyor benimle ama ben kimi seçeceğime kadar veremedim 😅😅
Sen ciddi ilişki aramıyorsun şu an bence
@Cemdendeniz arıyorum ama inan ki durum tam olarak bu ben mükemmeliyetçi biriyim ve karşımdaki insanın eksik bir tarafını görünce onunla evlilik düşünemiyorum
Ben evliliğe karşıyım uğraşamam valla hiç başımı ağrıtamam
@Cemdendeniz haklısın 😅
Keyif benim keyfim kim karışır iştersem grup bile yaparım 🤣
@Cemdendeniz yap arkandayım ndnxxndn
Farklı yerde olman tercihimdir 😃
3 kişide birşeymi ergenliğimde her gördüğüme aşık oluyordum günde onlarcasına
@Kenantok of çok kötü bisey ama ya ben kendimi çok sorguluyorum ergenliğim de de böyleydim biriyle çıkardım onunla ciddi düşünürdüm ama diğerleriyle görülürdüm beğenilen bir kızdım hep
Görüşürdüm*
Çünkü " Aşk karın doyurmuyor" muş
Bu lafı bir daha duymak istemiyorum.
Daha güçlü hissediyorsun..
İstemiyorum o yüzden yalnızlık güzel
👍
Olmaması gerekiyormuş demekki
Alakası yok
Ben mi ettim 😂
@bayanagresif99
Her kız reddediyor
Boyla alakalı değildir bence
@bayanagresif99
Gayet boyla alakalı
Boyun kısa değil ki bahane etmiş
@bayanagresif99
Yüzüme boydan dolayı ettiğini söylemedi. Ben yıllar sonra öğrendim ki kadınlar 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorlarmış. 1.80 den kısa erkekleri kısa boylu olarak görüyorlarmış.
Karsıma ıyı bırı cıkmadı
Ahahaa burı espri yaptı gulelım
@avrilrock
Yoooo gayet ciddi konuştum
İnsanlara güvenmek zor maalesef hep hayal kırıklığı
Kesinlikle
Yanlızlığa alıştım 2. Kişi ağır geliyor
doğru kişi henüz gelmedi
abicim ne alaka ön yargıyı bırakıp birazcık olgunlaşmayı mı denesen?;D tip takıntım hiçbir zaman olmadı olmaz da hatta şu an hoşlandığım kişi 170 boyunda sizin için değil tipe değer veren kişilerde cinsiyet farketmiyor. ayrıca kadınlardaki hadi tek kriter boy olsun erkekler kadının cinsel organı rengine kadar kriter belirlemiş ne anlatıyorsun dayı yaran var galiba 😃
görüşlerine baktım da tüm görüşlerin 180 boy altı üzerine. saçma sapan takıntını boşvermen gerektiğini öneriyorum. dünyaya biraz da farklı açıdan bak. kendine karşı olan öfkeni tüm kadınlardan çıkaramazsın.
@lilyyx
1.70 erkekle kanka olmak istiyorum demek istedin herhalde. Ayrıca en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyorken 1.80 den kısa olan ve yakışıklı olmayan erkekler yazdıkları tüm kızlardan direkt red yiyorlar.
yav dayı sorunlu musun hoşlandığım cocuk 170 diyorum yaran var belli ayrıca tüm kızları öyle değil ve dediğim gibi kadınların bırak da tek kriteri boy olsun erkeklerin kadınlar üzerinde kriter için belirlemediği tek bölge bile yok ne anlatıyorsun? ezikce konuşmayı bırakmalısın
@lilyyx
Yooo gayet gerçekleri konuşuyorum. Ayrıca evet kankam 1.70 demek istedin galiba keza kadınlar 1.80 den kısa erkeklerden asla hoşlanmazlar. Ayrıca kadınların tek kriterleri boy değil para ve tipte var. Ama erkekler en çirkin kıza bile yazıyorlar.
en çirkin kıza bile yazan erkeklerin %99u abaza ve kendileri de çirkin ne anlatıyorsun?;D başka seçenekleri olan zaten güzel kızlara yazıyor. haha dalga geçme benimle erkekler kadar tipe bakan kimse yok. para ve tip olayı erkeklerde olduğu kadar çok değil. saçma sapan kıyaslamalar yapmayı kes. dayıcigim kafanda kadınlara dair bir tanım oluşturmuşsun yaran olduğu için sana bakmayan kişiler yüzünden tum kadınlara kin besleyip hepsini aynı tanımlıyorsun ne kadar da acınası. kanka değil sonsuza dek sevgili olmak istiyorum o 170 çocukla. gerçekler acıdır. travmalarini ve ön yargılarını köşeye atıp herkesin öyle olmadığı gerçeğini kabullenmeyi dene.
ki o 170 çocuk 160 olsa da değişmez benim için yine isterim. ısrarla kanka demen çok komik benim adıma konuşma mümkünse
parasına da bakmıyorum ayrıca:D umrumda değil hiçbiri böyle olan fazlasıyla kız var ama sen ön yargından kimseyi göremiyorsun. iyi. sevmeyi bilen kişiler var ama sen ön yargılı olduğun sürece ne öyle kişiler seni ne de sen onları bulucaksın. söylediğim halde ısrarla kanka demenden belli komik biraz.
hahaha başka kızlara da kanka falan demişsin ya da zengin diye :D bu kafayla yalnız kalıcaksın sonsuza dek
ha ayrıca sen şimdi uzun erkek bulamamıssındır demeden soyliyim manken gibi kızım 2 metre olanı da bulurum istesem no problem bahane uydurman komik. biri öyle diyorsa öyledir neyse dediğim gibi bu kafayla ve bu ön yargı ile durduğunu sürece sonsuza dek yalnız kalıcaksın.
@lilyyx
Geçmişte bu kafada değilken neden hep reddedildim o zaman. Ayrıca evet. Bir kadın 1.80 den kısa erkekleri asla sevmez, sevgili olmaz sadece kanka olur, sevgili olursada ya parası için ya da o esnada 1.80 üzeri erkek bulamadığı için sevgili olurlar. 1.80 üzeri bulamayınca gelincede malum 1.80 üzeri olurlar sevgilisi olmayan erkek hemen hemen yoktur. Özellikle 1.50 1.60 kızlar en az 1.80 erkek istiyorlar ve o erkekleri bırakmıyorlar. O sebeple 1.80 üzeri erkek bulamamış olabilirsin. Ve erkeklerin kriterlerine gelince evet en çirkin kıza bile bin tane erkek yazıyor, ama o en çirkin kız bile 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorlar. En çirkin kızın bile sevgilisi oluyorken 1.80 den kısa olan ve yakışıklı olmayan erkeklerin asla sevgilisi olmuyor
sadece kanka mi olur MDPQMWLWMDMD 160-170 erkeklerle sevgili olanlar ne oluyor o zaman? kafanda kurduğun saçma dunyandan çık. reddedildin çünkü sorun başkasında değil sende. özgüven sorunun var boy yüzünden. bunu sen bile bu kadar takıp sorun ederken başkası neden etmesin? böyle düşündüğün için öyle kişiler ile karşılaşıyorsun. ayrıca bir kadinda hiçbir fiziksel kriterin yok mu senin anlat bakalim? tipe hiç mi bakmiyorsun güzel cirkin vs? çirkin kıza bile yazanlarin hepsi yoklukta olan abazalar. erkeklerin güzel bir kız için yapmayacagi sey yok ve elde edebilirler güzel kızlarla takılır o cirkinle takılanlar da ne anlatiyorsun hala? 180 altı çok erkeğin sevgilisi var sorun kızlarda değil senin özgüven sorunlarında kızları suclamayi kes çünkü erkekleri sakın savunayim da deme ulan vajina rengine bile kriter belirliyor erkekler ne anlatiyorsun sen? hahaha çirkin kızla birlikte oluyotlarmis hadi lan oradan o yoklukta olanlar yazıyor öyle. yakışıklı bir erkeğin yanında çirkin bir kız çok nadir gorursun bos yapma şurada
ama çirkin bir erkeğin yanında güzel kız bolca var :D erkekler tipe bakmiyor diyor bir de güldüm. erkeklerin çoğu abaza olduğu için nefes alan her varlığa yazdığı için cirkin kızlara da yazıyor olmasinlar?:D kalanlarin neredeyse hepsi güzel kızlarla ilgileniyor sadece ve kadınlar üzerinde erkeklerin belirlemedigi tek kriter yok kadın vücudunun her kısmına kriter belirledi erkekler kadınlar sadece boy diyor en azından iyice rezil etme kendini
daha fazla senin gibi birine vaktimi ayiramam. bari savunman mantikli olsa :D erkekleri savunuyor gelmiş çirkin kıza yazanlara güzel kızlar yazsa direkt onlarla devam ederler güldürme beni erkekler sadece güzel kızlarla çıkıyor aksine genelde boş yalan teorilerin sadece senin hayal dünyanda var ve acı bir gerçeği soyleyeyim ozguvensiz olduğun için kimse seninle birlikte olmak istemiyor bu kafada biriyle tipe bakmayan kız da birlikte olmaz
@lilyyx
1) Boya ve tipe bakmayan kız yoktur.
2) Geçmişte gayet özgüvenli birisi iken yine yazdığım tüm kızlardan red yiyordum.
3) Güzel kızlara yazdığım gibi çirkin kızlarada özgüvenle yazıyordum. Ama her seferinde red yiyordum.
4) Evet erkekler kriter falan koymuyor. Çirkin kızlara yazma sebepleride hem yalnız kalmamak hemde kendi tiplerinde kızların kendilerine bakacağını tahmin ettikleri için. Ama en çirkin kız bile 1.80 den kısa olan ve yakışıklı olmayan erkekleri direkt reddediyorlar.
5) Bahsettiğin 1.80 den kısa olup sevgilisi olan erkeklerin tamamı ya zengindirler ya da kız 1.80 üzeri yakışıklı erkek bulamadığı için onla sevgili olmuştur.
6) 1.80 üzeri yakışıklı erkeklerin yanlarında tonla kısa boylu ve çirkin kız var.
Başka soru?
1) var sadece sen özgüvensiz birisin olan olduğu halde görmezden gelecek kadar takıntılı ve özgüvensiz.
2) özgüvenli olduğunu sanmıyorum özellikle bu kafadaki birisi.
3) red yiye yiye kuyruk acın oluşmuş her kızı bir ve aynı tutuyorsun ezikce ve komik.
4) hahaha erkekler güzel kız onlara baksa çirkinle ilgilenmezler ki yalnız kalsalar bile çirkin kızlara yazmiyorlar yazanlar da abaza. bir kız olarak benden iyi bilemezsin bunu sus o yüzden.
5) alakası bile yok parası olmayan kısa erkeği seven çok kız var ki bunu bir kız yorumda belirtmiş bende belirttim ama şizofren ve takıntılı özgüvensiz birisi olduğun için bize de aynı muameleyi yapıyorsun. pardon da ne dediysek öyledir sen kimsin de yalanliyorsun ve bizim adımıza karar veriyorsun? kuyruk acın baya var senin yakında kadın nefreti falan başlar başlamış bile ;D yazık. kendin gibi mi sanıyorsun sen her kızı? üzgünüm ama kızlar erkekler kadar tipe bakmaz.
6) o 180 üzeri erkekler özellikle kısa boylu kızları sevdiği için takılıyorlar yoksa yakışıklı erkek uzun kız mi bulamiycak haha bari mantıklı konuşsan. ve yakışıklı erkeğin yanında çirkin kız yok ne anlatiyosun;D hayal dünyan baya iyi ya
başka soru yok defol ve kuyruk acın ve ozguvensizligin yüzünden önüne gelen kızın yorumuna salça olma daha fazla vaktimi de çalma kızlar senin ve hemcinslerin gibi değil merak etme ;D gelmiş seviyoruz dediğimiz halde yok diyor ulan bizi bizden iyi mi bilicen defol şuradan iyi ki hiçbir kız senin gibi biriyle sevgili olmamış kafaya bak ya defol engel
Beni hakedecek kimse yok diyelim sjsjsj
Bilmem sevmiyorlar beni
Benim var kardeş, 9 senedir evliyim.
İnsanlar çok yorucular.
Doğru insanı bekliyorum
😂😂
@_-_NobodyYs_-_
Komik mi söylediğim gerçekler
onu bende anlamadım
Hak edecek biri yok
Var ama bir ara versem kafam rahatlayacak
Asosyallik ağzım laf yapmıyor
Acele etmiyorum. Kısmet
Sıkıya gelemiyoruz baba
İnsanlara güvenemediğimden olmuyor
Beni hak edecek bir erkek bulamadığım için
Beni sevmiyorlar ablaa
Şu an gerek yok
Vakit ayıramıyorum çünkü
Sert seviyorum ondan yok
Hayat bize tokat vurdu ondan yok
Çalışmaktan kendime zaman ayırmakta bulamioz
Arıyorum istiyorum ama yok
Bilmiyorum neden olmadığını
Kalbiniz kaç yaşında küstü?
18.
2012
beklemedeyim ha deyince olmuyor bazen tesadüf bazende şans bazende şok kısa oluyor ilişki
Olgun bir erkek olarak genç çıtır seviyorum. Bulmak zor. Sanırım o yüzden
Hayattaki moddan “Zoru bil imkansızı iste” olduğu için henüz imkansız aşk bulamadım :)
Neden bilmiyorum oysaki annem bana yakışıklı oğluşum diyor.
garip...
HAHHSJQKSNWSUSJSQHSJBQ COK TATLI
@benkizim15 annem de tatlı olduğumu söylüyor😎
Daha önce yaşanmış olumsuz bir ilişki deneyimi, güven sorunları ve kalp kırıklıkları..
Ben de isterim ilişkim olmasını ama nasip değil işte
Barda bodygardim gecelik takiliyorum baya kadin var
Oyuzden yapmiyorum
Samimiyetsiz ilişkiye başlamaktan sa şerefli yalnızlığımla gurur duyduğum için
Tehditkar dış görünüşe sahip değilim esgal dış görünüşe sahip değilim
İnsanlardan beklentilerden sıkıldığım icin 😂
@Lazjoker 190 çıkmıştı uyarsa size göndereyim?
@Delimidirnedirbudaya
Demek ki 2 m den kısa erkekleri reddediyorsun
Yalnızım uzun süredir, nedeni keko ve kadınlara şiddete meyilli olmadığım için onu anladım
Saydiklarinin hepsi war 😬😬
maşallah :D