Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Doğru kişi denk gelmedi bir türlü.
Aynı anda 10 kişiyi oynatanlar, "bana şunu al, bana bunu al, hattıma TL yükle, kart borcumu öde" gibi şeyler diyerek sürekli erkeği soyma peşinde olanlar, ne istediğini bilmeyenler, yarım saat mesaj atmadık diye insanı darlayanlar, telefonda 3 saat konuşarak insanı esir alanlar, ve benzeri tuhaf tuhaf kişilere denk geldim hep.
Normal insan kalmamış. Vallahi normal insan yok. :)01 Yorumla- 1 yıl
E bunlar normal
En İyi Cevaplar
İstesem sevgili yapabilirim , aslında olmasını çok istiyorum ama sorumluluk almak istemediğim için sevgili yapmıyorum. Bir ikilemdeyim, karşıma düzgün biri çıkarsa yürümeyi deneyecem, belki mutlu oluruz, belki bir ilişkide "sorumluluk almak " çok zor bir iş değildir, deneyip görecem.
00 Yorumla
1 yılBenim fb im var. Düzenli beceriyorum. Şimdi sert şeyler denememi istiyor. Her türlü şeyi yaptık. Keyifli oluyor. Sevgili olmayı hak eden kız yok bence. Çoğu kız erkek düşmanı (feminist). İşim olmaz
00 Yorumla
1 yıl
Biriyle mutlu olabileceğime dair en ufak bir inancım dahi yok çünkü.
Yalnızlık çok daha huzurlu ve güzel geliyor. Oldum olası yalnızlığı sevsemde geldiğim boyut bambaşka. Şu durumun tadını aldığımdan beri hiçbir şekilde bozmak istemiyorum...00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen hayatın akışı farklı gider, ilişkilerin zamanı vardır diyebilirim. Belki de şu an kendi yolculuğuna odaklandığın bir dönemdesindir, kim bilir? 😊 Hem ilişkiyi illa ki bir zorunlulukmuş gibi görmek yerine, hayatında uyum sağlayabileceğin biri çıkınca her şey daha doğal olmalı, değil mi?
Unutma, doğru insanla karşılaşmak bazen zamana bağlı. Kendine ve duygularına değer verirsen, her şey yolunu bulur. Belki de o doğru kişi şu an bile seni bekliyor olabilir! ❤️32 Yorumla- 1 yıl
çünkü içine kapanık biriyim
- 1 yıl
@berilgulll lütfen yanlış anlama ister misin peki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
İstemediğim için, belki istesem de olmicak ama şu an istemediğim için.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Yeni bitti 2 hafta olmadı. 😅
Ondan önceki de 1 ay olmadı. 😅114 Yorumla- 1 yıl
Estağfurullah 😅
Ameller niyetlere göredir hadis-i şerif 🌸
Uygun değillerdi sıfır tolerans uzatmanın anlamı yok ama vazgeçmek de yok 😅 - 1 yıl
Ben oğlak 😅ikizler kim 😅
- 1 yıl
Yükselen koç alçalan terazi 😅ama çoğu burçtan var bir şeyler bende djdjd
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin 😅 ama herkes öyle dese de Kastamonuluyum ben aslen doğma büyüme de İstanbul 😅sen nerelisin sjsjd
- 1 yıl
Çok kişi söyledi Trabzon Rize Samsun Giresun benzetiyorlar 😅
- 1 yıl
O zaman karadenizliyim😅
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılİnanmak aşkım yarısıdır. İnanç yoksa güven doğmaz. Bu da ilişkiyi engelliyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü olmamasını tercih ettim ve yok..
37 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker sen benim görüşlerime iyi taktın ya 🤣🤣🤣
- 1 yıl
@avrilrock yooo gayet ciddiyim
- 1 yıl
@Malefiz1313
Takıntı değil gerçekler - 1 yıl
@Lazjoker tamam bacım
- 1 yıl
@avrilrock yooo gerçekleri söylüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bilmem, çaba göstermiyorum galiba
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü kalbimi Allah'a ayırdım oraya alacağım kişinin de kalbini Allah'a ayırmış biri olmasını istiyorum. Ne yazık ki bu devirde böyle birini bulmak imkansız bir hâle gelmiş ve her şey görüntüye ve reklama dönüşmüş iken yalancı ve içten pazarlıklı sevgililikleri istemiyorum.
85 Yorumla
Soran1 yılBu eic
- 1 yıl
Teşekkür ederim.
Senin neden yok? Varsa neden var? - 1 yıl
İmanlı ve edepli kadınlar hala var ama sadece hak edene bunu anlayın artık beyler
- 1 yıl
Ne alaka?
Gizli Üye(30-35)1 yılÇünkü verdiği değeri alamayan biriyim.
Çünkü konuştuğum kişi çok belirsiz.
Çünkü ben her zaman netlik isteyen bir insanım.
Ben her zaman çok seven çok önem veren bir insanım.
Çünkü çok fedakarim.
Çünkü sevdiğim zaman onu anlamaktan öte onun zihninin içini okurum, neler olabileceğini saptarım. Bu yüzden "değer verdiğim kişi" psikoloji ile alakam olduğunu zanneder. Özel bir çaba olduğunu hiçbir zaman anlamaz.
Çünkü düşüncelerimi, duygularımı görmedi, görmez. Anlamamazlıktan gelir.
Bir ilişkim yok çünkü ben böyle biriyim. O böyle birini (beni) istemiyor.14 Yorumla- 1 yıl
Neler olabileceğini saptarım derken neyi kast ediyorsun? Biraz garip geldi bu cümle. Merak ettim
Cevap sahibi1 yılNedenler ve sonuçlar arasındaki bağıntıyı saptarım
Cevap sahibi1 yılNe diyorsunuz siz?
1 yılBazi komplekslerim yuzunden. Ben oyle dusunuyorum. Onun disinda kendime gore birinide bulamadim , gerci cok flort etmiyorum, ediyorum ama bazi dinamikler bende cok az. Ama gercekten istedigim bir sey degil iliski. Eger illa bi iliskim olsaydi okuldan birisiyle olurdu, akisina biraktim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılGüzel soru neden bir ilişkim yok çünkü günümüzün ilişkileri artık çarpık olduğu için Kimin eli kimin cebinde belli olmadığı için en azından ciddi bir ilişki istemiyorum ama anlık gecelik flört tarzı şeylere kapım açık En azından daha az üzülürüm
20 Yorumla
1 yılÇünkü eskisi gibi tahammülü yok insanların, ilişkiyi devam ettirecek sağlıklı bir iletişim kurulmuyor ve güven duygusu yerle bir edildi. Bir ilişkiyi ayakta tutan sevgi, saygı, sadakat, iyi niyet ve hoşgörü gibi beş ana unsuru ciddiye alan çok az insan kaldı. Onun için yalnız olmak yanlış bir kalpte olmaktan iyidir. Allah eş diye nasip ettiğini aşk diye yaşatmasın.
10 YorumlaDoğru insanı bekliyorum ilk ve tek eşim olmasını istiyorum.
Ergenlerin veya acemilerin yaptığı gibi elbise değiştirir gibi insan değiştirmek istemem. Herkesin bir şerefi namusu var. Herkesin anası bacısı var.
51 Yorumla- 1 yıl
Kendi düşüncelerimi yazmama gerek kalmadı benim yerime aynısını yazmışsınız😅 ama cidden bu devirdi ilişkiler boka battı
1 yılArkadaşım bile yok ki güvendiğim. Nasıl bir kumar oynayayım ki güvenmediğim insanlara kalbimin kapısını açayım? Yoruldum da biraz ondan sanırım
33 Yorumla
Soran1 yılGüven bu zamanda zor anlıyorum seni
- 1 yıl
🫂
Soran1 yıl🫂
1 yılHerhangi bir travma vs. durumum yok. Tamamen kendime odaklanmış durumdayım. Evet kafa dengi gerçekten bir "kadın" olsa hayatımda güzel olur diyorum. Fakat toplumun geldiği bu noktada her şey çok hızlı tüketiliyor ve kimse gerçekten mutlu olmaya çalışmıyor tamamen gösteriş üzerine kurulu bir sistem. Bir erkek olarak açıkçası kendimi neden at hırsızı olmadığıma dair diğer erkeklerden farklı olduğumu ispatlama yarışına girmek istemiyor akışına bırakıyorum. Çünkü bu toplum normlarında her şeyi çok saygılı ve kibar yapsanız bile sapık diye linç edilip komalık olma ihtimaliniz çok yüksek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u 1 yılHâlâ aynı kişiyi bekliyorum. Bu yüzden önüme bakamıyorum. Biliyorum fırsatları kaçırıyorum. Tek istediğim oydu ama.
11 Yorumla
Soran1 yılBu kadar bağlılık 🥲
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Beyefendi bir adamım bu sebeple yalnızım. Var ya azıcık serseri olabilsem 1 haftada koluma 5 kız takardım😂
17 Yorumla
Soran1 yılBunu çoğu erkekten duyuyorum. Etrafımda gördüğüm kadarıyla çoğu kadın böyle değil ama böyle olan hemcinslerim elbette var. Sanırım herkes olaya görmek istediği açıdan bakıyor.
- 1 yıl
Aslına bakarsanız bu çok normal bir durum. Günümüzde kadınlar kendilerine kötü davranan serseri erkeklerin daha eril olduğunu düşünüp onlarla takılıyor hatta daha ilerisine gidiyor. Benim gibi kibar, sadık, centilmen ve entellektüel erkekler de kadını rahatsız etmeyeyim hem belki sevdiği vardır deyip kenara çekiliyor;kendi beğeni ve arzularımızdan daha çok karşı tarafı düşünüyoruz. Belki de beyefendi erkek sendromu teorisi doğrudur bilemiyorum.🤷♂️
Soran1 yılKadınlar için kendi karakterinizden feragat etmeyi düşünüyorsanız, bu sizin tercihinizdir. Ben ise olduğum halimle, bana uygun olanı bulmayı yeğlerim.
Soran1 yılSevindim sizin adınıza
1 yılGünümüz ilişkilerimde karşı cinsin beklentilerini saçma bulan bir kafa yapısındayım.. her şey fazla yapmacık fazla sulu geliyor bana.. ben ilk sevgilisinin eşi olan insanlara çok imreniyorum.. birbirini gerçekten anlayan gerçekten anlaşan aynı değerleri taşıyan aynı perspektiften bakabilen insanlara çok imreniyorum.. günümüzde açıkçası zaman kaybı geliyor..
00 Yorumla
1 yılBende bilmiyorum belki de yalnız öleceğim kaderimde evlilik vs yok yani bunu bazen düşünüyorum ama sebep bulamıyorum, bazı şeyler nasip derler çok doğru...
53 Yorumla
Soran1 yılDoğru nasip , kötü düşünme
- 1 yıl
Heee olelelim mi? Ben hegun düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)1 yıl18-25 bandında güzel bir kadın arıyorum ama o yastaki güzel her kız şiddet seviyor, para avcısı oluyorlar, erkeğin en kabasini seçiyorlar.
30 dan sonra da kadınlar çökmeye başlayınca eli yüzü düzgün adam aramaya çalışıyor. Halbuki kadının bu hayatta tek misyonu çocuk yapmak ve gençliğini erkeğin servetiyle geçirmek.
Kadınlara guvenmiyorum dolayısıyla.
03 Yorumla
Soran1 yıl
Bir erkek, kadını sadece çocuk yapan bir araç olarak görüyorsa para avcısı falan demeye hakkı yok. Ben de genç yaştayım, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bir gün iyi bir yere gelsem, neden bir erkeğe ihtiyaç duyayım ki ya da şöyle söyleyelim senin gibi düşünen bir erkeği ne yapalım ki sana sadece para avcısı ve saçma ithamlar taktığın kadınlar bakar ancak bir gün.
Cevap sahibi1 yılHer genç ve güzel kadının hoşlanmadığı tek erkek modeli ona iyi tavırlarla yaklaşan erkektir. Çünkü o yaştaki kadın her zaman paralı olan pclerin altına yatacak bir koledir.
Kadında arzu yaratmanın tek yolu başka bir erkeği o kadının gözü önünde dovmektir. Kadının en güzel olduğu yaşta kadını etkileyen tek zavallıca şey budur. Günün sonunda da şiddete o adamı seçen kadının kendisi maruz kalır ve öldürülür. 30 dan sonra da kadının değeri kalmaz.
Her kadın para avcısıdır. Genç ve güzel kadın paranin kopegidir. İyi bir yere gelirsen daha iyi adam istersin. Ama mesela bir kadın genç ve güzelse her zaman kavgacı adamı sever ve sonunda mutsuz olur
Soran1 yılKesinlikle saçma bir düşünce benim açımdan
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılGüven yok.
Beklenti içinde olanlara güvenmem pek bana göre değil belki de bu nedenle.
Koşullu sevgi beklentiyi doğuruyor farkında olmayan kişiler için.
Belkide bunun farkında değil insanlık.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGünümüzde karşılıklı güven denilen şey yok artık ben dört dörtlük biride değilim ama beni anlayan biri yok daha doğrusu karşıma çıkanlara karşı ben adım atmıyorum
20 Yorumla Bilmiyorum belki de artık hevesim kalmamıştır hiçbir şeye veya kimseye güvenim kalmamıştır ya da artık kimse normal birini istemiyor ya zengin istiyor ya da çakallarla sevgili oluyor
10 Yorumla
1 yılÇevremde uygun kimse yok ve düzenim oturmadı, düzenim oturursa belki yeni tayinimin çıktığı yerde olabilir.
20 Yorumla1. si - Aşırı üşengeçim , birini bul tanış vs falan bana çok yorucu geliyor
2. side güvenmiyorum ve beğenmiyorum20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. İstediğim gibi birini bulamadığım için yok ama keşke olsa
34 Yorumla- 1 yıl
Çok mu seçicisin
- 1 yıl
Neden olmuyo sana teklif eden illaki vardır cevrende
Doğru ilişki olgun birisini bulmaya çalışıyorum ilişkim yok neden sorusu ise ihante ve güvensizlik ten dolayı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir ilişkimiz olmadığını da nereden çıkardın 😅
12 Yorumla
Soran1 yılOlmayanlara soruldu soru ama olanlar için neden var diyelim
Cevap sahibi1 yılMutlu olmak ve mutlu etmek için :)
Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı. Tr kızı tam bir kezban ve g. zekali. gozu hep yuksekte ozenti icinde gereksiz olmadik seyleri istemesi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılÖnceliklerimiz farklı şu an zaman gelince o da olur. 💁
28 Yorumla- 1 yıl
@Bihteeerrr
Önceliğin 1.80 üzeri erkek bulmaktır muhtemelen - 1 yıl
@Lazjoker saçmalama 😂
- 1 yıl
@Bihteeerrr
Yooo gayet gerçekleri söylüyorum - 1 yıl
@Lazjoker senin gerçeğinle benim gerçeğim bir değil 😂😂
- 1 yıl
@Bihteeerrr
Yav he he. En kısa sevgilin 1.80 olmuştur - 1 yıl
@Lazjoker çıksss yanlış tahmin
- 1 yıl
@Bihteeerrr
1.85
1 yılerkekler prenses oldu artık... ve dürüst insan kalmadı
222 Yorumla- 1 yıl
her kız paragöz değil genelleme yapma
- 1 yıl
her erkek prenses mi yazıyor orada?
- 1 yıl
haklısınız
- 1 yıl
derken?
- 1 yıl
@milkshakef
Tam tersine asıl siz kızlar prenses oldunuz artık. - 1 yıl
bir zahmet olalım dimi?
- 1 yıl
@milkshakef
Zaten öylesiniz - 1 yıl
biz de ona göre adamını seçeriz sıkıntı değil
- 1 yıl
@lazjoker hoş bir şey değil mi bu?
- 1 yıl
@milkshakef
O zaman erkeklerde prenstir - 1 yıl
aynen haklısın al elbiseni de giy 👗
- 1 yıl
@milkshakef
Ben erkeğim o elbise bana olmaz
- 1 yıl
her kalıba sokuyorsunuz kendinizi, o elbiseye de sokarsınız kendizi
- 1 yıl
@milkshakef
Erkek adam beyefendi gibi giyinir. Hanımlarda hanımefendi gibi giyinir. - 1 yıl
doğrudur
- 1 yıl
keşke hepsi öyle olsa
1 yılgerek duymuyorum ucunda evlilik yoksa gereksiz bir ilişki yaşamak
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
m 1 yılBeceremiyorum beceremem diye yapmıyorum etmiyorum korkuyorum
26 Yorumla- 1 yıl
Puhaha ben öyle bir derdim mi var 🤣
- 1 yıl
@Gezelimmaksat
Evet keza her kadın sadece 1.80 üzeri erkek ister - 1 yıl
@Lazjoker hiç öyle bir istek aklıma bile gelmedi
- 1 yıl
@Lazjoker illa boy değil 🤷🤦 ay ne herkese yazmışsın boş insan misun
- 1 yıl
@Gezelimmaksat
Yooo gayet dolu bir insanım ve kadınların bir erkekle sevgili olması için her şey erkeğin boyu ve tipidir. - 1 yıl
@Lazjoker iyi
1 yılÇünkü kimle konussam mevzuyu ucuncu gunde evlilige getiriyor. Neredeyse bir haftamız dolar dolmaz nikah günü almak isteyecekler. Ben en bastan söylüyorum evlilik insani olmadigimi. Sanirim o yuzden yok.
00 Yorumla
1 yılÇünkü şu an istediğim konumda değilim ve de hakettiğim gibi biriyle karşılaşmadım
10 Yorumla
1 yılBunu bende kendime soruyorum neden yok sanki hiç olmicak gibi duruyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEmin ol bende son zamanlarda sürekli kendime bunu sorup duruyorum
116 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker 😵💫 doğru
- 1 yıl
@Kızlardasormasınm
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. - 1 yıl
@Lazjoker aynı boyda mi olalım
- 1 yıl
@Kızlardasormasınm
Senden uzun olsa bile 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur. 1.75 erkeği reddedersin mesew - 1 yıl
@Lazjoker 175 buldukta reddetmesi kaldi
- 1 yıl
@Kızlardasormasınm
Bulsan reddedersin - 1 yıl
@Lazjoker sen neyin peşindesin mk
- 1 yıl
@Kızlardasormasınm
Gerçeklerin - 1 yıl
@Lazjoker ya yürü git Mnyk
- 1 yıl
@Kızlardasormasınm
Mnyk falan değilim. Gayet gerçekleri söylü - 1 yıl
@Lazjoker senin sıkıntını anladım kesin 170 sin
- 1 yıl
- 1 yıl
@Lazjoker aferim büyük başarı
- 1 yıl
@Kızlardasormasınm
Kısa değil mi
Gizli Üye(25-29)1 yılBeklediğim gibi biri çıkmadı karşıma en son 2 yıl önce sevgilim olmuştu 6 yıl sürmüştü hala tesiri üzerimde ya da değer veren birisi çıkmadı karşıma bilmiyorum fakat bekar olunca kafam daha rahat birde piyasa berbat halde herkesin çok seçeneği var
14 Yorumla- 1 yıl
Piyasa hoşlan değil bence
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker yoo 1.93 erkekte çıktı ama ben gittim 1.70 olana tutuldum
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker Yok yüzü falan güzeldi çocuğun efendi biriydi dinine dikkat eden bakınca insan huzur buluyor
Beğenen yok hep en iyisi diyorsunuz da ondan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çünkü tipsizim
Çünkü farklı ve kabul görmeyen fantezilerim var
10 YorumlaGerek duymuyorum. Yeteer ya ileride olur illakii 🥰
13 Yorumla- 1 yıl
Gizli Üye(25-29)1 yılRahatlığa fazla düşkünüm bana psiko denk geliyor hep çok darlıyor kafam rahat böyle iyi çok da güzel hoş asla yalan söylemiyorum. Kendime inandırmak için dana kesmem gerektiğini hiç düşünmüyorum 😂😂
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKaç boyun senin
hayatimda hic kiz gôrmedim. Goreyim direk iliskim olucak affetmicem acımıcam 😉
10 YorumlaEntelektüel birikim sevgi şefkat olarak kimseyi buna değer görmüyorum çevremde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılCiddi Bir ilişki istiyorum flört takılmalik istemiyorum onları mesela
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı. Hiç sevgilim flörtüm ilişkim olmadı çünkü hayatımda çok eksiklik var yetersizim hiçbir çekiciliğim yok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılerkeklerden soğudum sanki sürekli yalan söylüyorlarmış gibi hissediyorum veya sorumlulukdan kaçan psikolojik sorunları olan tipler çıkıyor karşıma
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker hayır senin gibi low iq yorumlar yapan erkekler
1 yılHiçbir erkeğin gerçekten beni sevip anlayabildiği düşünmüyorum birini sevmek arzulamak onu kalbine koymak çok değerli bir şey bu yoğun hisleri yaşatacak bir erkek yok çoğu boş erkekler gerçek duygulardan bir haberler.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılhmm olamamasi için bir sebebim yok, olması için de yok.. rutin yaşamı bozmak istemiyorum birazda tutku benlik bir şey değil.
22 Yorumla
Cevap sahibi1 yılsacmalama bdjdhndhdhdd
Gizli Üye(18-24)1 yılEnisteniz nazlaniyor ama halledicez
73 Yorumla
Soran1 yılShsksksjsksk tabiki halledersin
- 1 yıl
😂😂😂
1 yılKendime uygun biri olmadığı için olduğunda neden olmasın ama kendime uygun biri yoksa da bana uymayan abuk sabuk ilişkiler ve insanlar yerine yalnızlık daha keyif verici inan
01 YorumlaKendimi derslere aşırı kaptırdım ama istiyorum bir sevgili
13 Yorumla
Soran1 yılBende öyle sanırım önceliğin kariyer olması hem iyi hem kötü
Soran1 yılUmarım...
Gizli Üye(25-29)1 yılVizyon sahibi derin düşünebilen insanlarla takılmadım hiç o yüzden
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlmaması daha iyi çünkü, kimseyle uğraşilmiyor vakit de yok değmiyor da kimse
210 Yorumla- 1 yıl
Niye öyle düşünüyorsun ki?
Cevap sahibi1 yıl@Sitemkarım yazdım zaten
- 1 yıl
Belki değen önemseyen biri olur
Cevap sahibi1 yıl@Sitemkarım buna karar vermek baştan çok zor. O kadar kimseye vakit ayırmak yorucu baştan uğraşamiyorum
- 1 yıl
O kadar kimse değil seçici kişi olabilir belki
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker sen öyle san
- 1 yıl
Herkes farklı olduğunu iddia eder zaten 😉
Cevap sahibi1 yıl@Lazjoker sana sadece gülüyorum 🤣 cevaba gerek yok buna gelene kadar ohooo. Benim için boy değil cüce olmadığı sürece kilo önemli. Kilo takıntım var boy en son mesele🤣 umarım anlayabilirsin biraz zor olacak ama
- 1 yıl
Beni çıkaran da bana bildirim gelmese siz aranızda halletseniz ☺️
Cevap sahibi1 yıl@Sitemkarım zaten konuşma bitti👋
Herkes hazır bir ilişki istiyor ama kimse çaba göstermeye yanaşmıyor. O yüzden yalnızlık daha huzurlu geliyor bazen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 680 cevap paylaştı.
1 yılCunku o kadini bulamiyorum o da beni bulamiyor kör gözüne sictigim😂 1.97 cm boyundayim nasil bulamiyosa
00 Yorumla
1 yılİstediğim gibi birini bulamadım aslında konuştuğum biri var ama daha çok başındayız istediğim gibi olur mu ilişkiye döner mi bilmiyorum
016 Yorumla- 1 yıl
@Lazjoker ne alaka ya saçma sapan tahminlerini kendine sakla
- 1 yıl
@Lazjoker son sevgilim 170di ama neyse aynen sensin kanka
- 1 yıl
@Bırısıste2716
Aynı hikaye. Dur ben sana neden ayrıldığınızı söyleyeyim. Seni aldattı diye dimi. Niyeyse geçmişte 1.80 den kısa erkekle sevgili oldum diyen kızların hepsinin ayrılış sebebi sözde aldatılmış olmaları. Acaba bu bir tesadüf mü yoksa gerçekten 1.80 den kısa erkeklerle sevgili oluyormusunuz. Ayrıca 1.80 den uzun erkek aldatsa bile terk etmezsiniz - 1 yıl
@Lazjoker hayır aldatmadı beni her şeyi çok bilmiş gibi konuşan
- 1 yıl
@Lazjoker işinden ayrılma düşüncesi vardı bana fikrimi sordum bende ayrılmaman daha iyi olur dedim sonra ailesiyle de konuştu ve ayrılmış sonra da bana gelip diyor ki sen dedin diye ayrıldım halbuki ben asla öyle bir şey demedim sonra tartıştık ama bir şekilde devam ettik ilişkiye bir süre sonra benden uzaklaştı başka yerde işe girdi yoğunum arkadaşlarlayım diyerek sürekli kaçıyordu bende bitirdim ilişkiyi
- 1 yıl
@Lazjoker offf ne alaka ya herhalde sen 180den kısasın ve seni hep bu yüzden terk etmişler ve herkesi aynı sanıyorsun
- 1 yıl
@Lazjoker evet var şu tabuları yıkın bi ya
- 1 yıl
@Lazjoker olabilir özgüvenli olman bir şeyi değiştirmiyor kızın kriterlerine uymuyorsan niye kabul etsin
- 1 yıl
@Lazjoker her kızın değil işte
- 1 yıl
@Lazjoker tipleme yapamam ama benim değil mesela
Kızların cevaplarına bakıyorum da hepsi sanki bir melek, çok değerli, çok namuslu, com dürüst. Hakedecek birisi yok diyorlar. Gören de bunları altın kaplama sanacaklar. Yemediğiniz halt yok ya.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
m 1 yılVardı bitti helvasını kavurdum yedim fatihami da okudum ohh elhamdülillah
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. İstemediğindendir ne bileyim güvenmiyorum ki kimseye ne aşkı ne meş 🤷♀️
010 Yorumla- 1 yıl
@Boze_ guvenmiyorsan ne zamana kadar kendini sakliyorsun
- 1 yıl
yazik olmuyormu sana
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılSevgimi hak edecek biri yok kaldı ki kimseye de güvenmiyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Yalnızım uzun süredir, nedeni keko ve kadınlara şiddete meyilli olmadığım için onu anladım
00 Yorumla- Devamını Gör (227)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat