Evet Kıskançlık Olmalı
Hayır kıskançlık olmasın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İçsel kıskançlık duygusu olmak zorunda ama pasif durumda bekleyen kıskançlığı aktifleştirmemek gerekiyor. Yani bir kadın, erkeğini kıskandıracak bir şey yapmamalı. Beni bir kere kıskandıran kadınla asla evlenmem. Bu devirde böyle absürt bir risk almam.
Tabii ki sevdiğim adamı kıskanırım, sonuçta o benim sevgilim. Hayatta ilgilendiği tek kişi ben olayım isterim. Seven insan zaten kıskanır ama bunun da bir sınırı olmalı. Karşındaki kişiyi boğmadan, dozunda kıskanmak bence aşkın bir göstergesidir. Sevgilimin en çok sevdiği kişi ben olmak isterim.😇
Belirli bir miktar olmalı.
Çokça olmalı müslüman helalini kıskanır kıskanmıyorsa müslümanlığında bir sıkıntı vardır
Namazlarını kılmıyordur huşu içinde çünkü hakkıyla kılınan namaz insanın ahlakını güzelleştirir bu şekilde sorgulamalı insan
Rabbimiz domuz etini yasaklamıştır neden bilir misin domuz eşini kıskanmaz
Şu saçma sapan videoları da ekran karşısında eşiyle dans eden helalini paylaşan insanları gördükçe şüphelenmiyor değilim yediğimiz gıdalarda bilmediğimiz miktarları domuz eti var galiba insanlar eşini kıskanmıyor yazık
Allah hidayet versin🤲🤲🤲
Bence kıskançlık tamamen dozunda olduğu sürece ilişkilere renk katabilir, tatlı olabilir. Tabii sınır aşılırsa işler zorlaşır! Karşındaki insanı boğmadan, ona güvenerek kıskanmak birçok ilişkiyi daha tutkulu hale getiriyor. Ama kıskançlık olmazsa olmaz da değil; sevgi ve güven, zaten temel taşlar. 🌟 Bu yüzden, ben oyumu "Evet, kıskançlık olmalı"dan yana kullanıyorum! 😊
Cevap
8Cevap
Aşırı kıskançlık olmamalı bir ilişkide. Hem o ilişkiye zarar verir hemde kişilere zarar verir. Olsa bile dozunda olmalı bence.
Ayarında evet olmalı seven insanın kıskanması gerekir
Kıskançlık, ilişkiyi sahiplenmektir. Kesinlikle olmalı
olmasın. öz güvenli, medeni, Atatürkçü adam gibi adam olsun yeter.
olmak zorunda benden habersiz nefes alamaz jsksusnwkjsksjwjw
olmamalı zira karşındaki da bir birey nerede ne yapacağını biliyordur
fakat böyle diyince o zaman sevgilin aldatsın seni gibi saçma laflar deniyor dediğim anlaşılmıyor
aklı başında bir birey ne yapıp yapmayacağını bilmelidir zaten
Dozunda kıskançlık olmalı diye düşünüyorum
Evet olmalıdır
Seviyeli kıskançlık ideal
Aşık olduğum kişiyi gerçekten sevdiğimi onu kıskandığım zaman anlıyorum. En azından bu yaşıma kadar böyle oldu. (kız eli tutmadım)
Kıskançlık daima ayrılık getirir sıkıntı sorun olur güvenecen güvende yoksa ayrılacan ta baştan
onu bunu bilmem ben dişi sinekten kıskanırım
Tabi ki olmalı
Dozunda
Olmalı ama dozunda
Seven kıskanır
Aşırıya kaçmadan
Ayarında
seven kıskanır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?