Hoşlanıyorum. 3gün bir şey yazmaması normal mi sizce?

6 ay önce sevgilisinin olduğunu bildiğim halde duygularıma çok yenik düşerek ben mesaj aticam oda bana sevgilim var diyecek konu kapanacak diye bir mesaj attım. Olur tabi görüşürüz konuşuruz dedi bende beklentiye girdim sonrasında ses yok yazmadı bende istemiyor diye düşündüm. 6 ay sonra cuma günü durumu anlamak adına bir nasılsın yazdım. İyiyim Ankara 'ya dönünce oturalım pazartesi geliyorum yazdı. Haber verirsin yazdım. Cumartesi pazar pazartesi gecesine kadar hiç bir şey yazmadı. O kadar bekledim ki en azından bir kere nasılsın yazsin diye yazmadı. Bende demekki duygusu yok diye düşündüm. Ve böyle bir mesaj attım. "Bu mesajım benimle neden görüşmedin sitemi değil. İçimde hala sana karşı samimi bir şeyler olduğunu düşündüğüm için durumu anlamaya ve toparlamaya çalıştım kısa bir nasılsın mesajı daha yazayım dedim. Ama Dürüst olmadığını görmek beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. İlk mesajimda net olup ne istediğini açıkça söyleseydin boş yere beklenti içine girmezdim ve ikinci kere yazmadım. . İnsanları belirsizlikte bırakmak onlara hayır demekten daha saygısızca. Ben artık tamamen kapatıyorum bu konuyu. Hoşça kal." Çok mu fevri davrandım sizce?

Hoşlanıyorum. 3gün bir şey yazmaması normal mi sizce?