Acil sorum varr 3 gündür yazmayan erko?

Selam herkese 2019 yılında konuştuğum biri vardi neyse sonra sevgili olduk fakat uzak mesafe idi ve bir türlü görüşemedik neyse sonra ben evlendim ve 2022 yılında mahkememiz açıldı boşanmayarak ve delillerimle mahkemeyi ben kazandim geçen sene yardim istemiştim 2019 da konuştuğum kişiden mahkeme de delil toplamak için yardım isterken arkadas olarak güvendiği için yazdığım her hangi bir hiss ile yazmadigimi başta belirttim sonra ise o arkadaş olarak konusamicagini onun içinde bana olan hisselerini bu şekil de konusamicagini söyledi ve konuşmayı kestik bu sene de ben onunla acaba olur mu diye yazmak istedim çünkü ben de sevilmek istiyorum artık 2019 da konuştuğum kişi bu sene konuşmaya başlarken bur baktım ki benim fotoğraflarımı sakladığını söyledi ona o yıllar da konuşurken gönderdiğim hediyeleri sakladığını gösterdi ben ise hemen hislerimi dile getirmicegimi söyledim çünkü bir taraftan istiyorum ama bir taraftan aynı durumu yaşamaktan korkuyorum o ise beni kabul ediyor evlenip boşanma aşamasındayım 3 senedir ve çocuğumun olmasına rağmen ben bunu 3 gün önce aradım açmadı ve işlerinden dolayı yoğun olduğunu söyledi ben bunu aradığım da tekrar toplantıdayım dedi ve sonra toplandidayken beni niye arıyorsun acmiyorsam müsait değilimdir dedi ben de pardon diyip bir daha yazmadım ve 3 gün oluyor o da daha yazmadi fakat paylaşınca ne baktığıma bakıyor acil taktik verin ne yapmalıyım ben ilk başta fotoğraflarını saklıyorum deyince normal paylaştığım fotoğraflar acaba dedim takıntı falan mı yaptı ama yok yani hani arayıp ya da mesaj attip rahatsız da etmiyor
Acil sorum varr 3 gündür yazmayan erko?