5 yıllık sevgilim bizden hemen sonra yaptığı sevgiliden 9 ay sonra ayrılıp şu an efkarlı olması kim için?

5 yıllık ilişkimiz cocukla birbirimizi çok seviyoduk sonlara doğru aramiz bozuldu kavgalardan onun hatalarından evlenmek istedi benim özel durumumdan dolayı ve onun güvensizliklerinden dolayı erteledim beni suçladı kavusamadık diye ama sürekli kizlara meyili olmaya basladi her ayrilip barismamzda biz ayrilmadan 3 ay önce falan bi kızı yedeklemiş sevgili olmuş ayni zamandada kendisini affettirmeye calisiyo evlenelim duzelcem diye kızdan haberim yok ben ayrılıyorum bizden 2 hafta sonra sevgililik tarihini paylaşmış tesadufi kızı buldum konustum binevi aldatılmışim kıza beni kotulemis evlencez seviyorum demis kiza tabi ben sevdigimi kaybettim diye yas tutuyodum cok ah ettim 9. Aylarında ayrılmışlar cocuk efkarlı göndermeli yazılar paylaşmış ben heryerden engelliyim fakeden goruyorum senhiç yanımda olmadın ve yalnız olmak yalan olmaktan iyidir gibi şeyler paylaşmış taladro kendine iyi bak sarkisi gece motor falan içmeye baslamis soru şu deli dolu aşk yaşayan biz değilde bu aptal kız içinmi üzülüyo bu çocuk yoksa yarabandı işe yaramadı beni unutamadı diyemi kendiyle ilgilimi?

5 yıllık sevgilim bizden hemen sonra yaptığı sevgiliden 9 ay sonra ayrılıp şu an efkarlı olması kim için?