Bana ihaneti göze alıyorsa sonuçlarınıda göze alacaktır. Yıllar önce eski sevgilim senin kadar sevgisini gücünü önüme sereni bulamadım sana yanlış yaptım desede o kapıdan içeri bir daha giremedi🤨 Size ihanet edeni asla affetmeyin ! Çünkü bir daha ihanet etmek isteyecek !
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Bir Arkadaş grubum vardı… üni dönemi… okul ile alakalı kazık yedim… o gruptaki birinden … o gruptakiler de tepkisini koymada hayatımdan çıkardım….
Dünyada ki hiç bir şey … ölsem barışmazdım …. Hayatıma almazdım ki randevu bile alamazlardı
İçlerinden en büyük olan Bir Abi … Rahmetli Amcamın kızına yani Ablama aşık oluyorlar konuşuyorlar…
Amcam Rahmetli, Aile de en Büyük Babam , adamın ailesi başka sebeplerden adama nişan ve düğünde tepki koyup yalnız bırakıyor
ailem tepkili ben “ aşıklarsa bize destek olmak düşer diyorum”. Biz üstümüzde düşeni yapıyoruz … isteme babamdan oluyor … ben düğün nişanda yardım ediyorum… erkek tarafı yok diye ben erkek tarafı gibi oluyorum hatta insanlar ben tanıştırdım sanıyor 😅
Bebekleri oldu 2. Hamile Ablam … mesafeliyim ama tepkili değilim… Ablamın saadeti Rahmetli amcamın Hatrı ….
aile her şeydir … ölsem yapmam dediğin duruşunu … aile her şeydir duruşu için bozuyorsun…
Asla almam. Yine yapar çünkü. Kader ortağım, en yakın arkadaşım deyip korumaya çabaladığım; düştüğünde düşünmeden elimi uzatıp çektiğim kişi sıra ona geldiğinde çekip gidiyorsa, onun hayatımda bir yeri olamaz.
tabii ki hayır bir kere yapan zaten seni yeterince sevmediği ve doyumsuz olduğu için aldatma riskine giriyor affetsem benden iyisini bulduğu an yine aldatır
İhanet... ne ağır bir kelime değil mi? Sana kazık atan biri, belki kalbini kırdı, belki güvenini zedeledi. Tamiri zor bir mevzu bu. Ama işin püf noktası şu: Kalbine sor, bir şans daha vermeye değer mi? Bazen insanlar hata yapar, ama özürleri samimiyse toparlanabilir. Yine de unutma, güven bir kez kırıldığında kolay kolay tamir olmaz. Senin mutluluğun ve huzurun öncelikli olmalı! 💔✨