Söyle ki annesi beni istemediğini söyledi ama kalıp savasacağını söyledi yeminler etti böyle bıraktı ve daha acısıyla bas edemeden 20 gün içinde nişan biyosunu gördüm aylardır hatta yıllardır ben aldatılmayı hazmedemezken galiba evleniyor o. Merak ediyorum o madem o kadını severken neden bana da umut verdi? Son ana kadar bırakmayıp yüzüğü takınca bıraktı birde olurda olmazsa onla kapın bana açıkmı?kusu sal dönerse senindir gibisinden seyler söylemişti giderken ve bu nişanı duyduğum gibi beklemeyi bırakıp her yerden onu engelleyip tehditler savurdum, yedek telefonuna bile ulasamıyorum doğrusu, mesajı ne zaman görür belki onu bile bilmicem
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
O senden gizledi ailesine söylemeyip söyledim olarak demiş olabilir ve senden ayrılıp nişanlanmasında bi sebep var tanımayan bi kızla hemen nişanlanmaz ve ki o resmen teselli aramış sen üzülme değmez gerçekten hayırlısı değilmiş şükret belki evlenseydiniz ileri ki hayatiniz mutsuz geçerdi bunda da vardır bi hayır içinde söyleyeceklerin kaldıysa kimsenin olmadığı yerde o karşındaymış gibi içindekilerini söyle için rahatlar. Her şerde bi hayır vardır var her hayırda bi şer vardır derler
021 Yorumla
Soran+1 yılailesi aracılığıyla tanısmıs beni ayırdıkar kopardılar itiraf etti 2 aydır konusuyordum diye sonra 2.5 yıldır her gün ayrılacağım diyip oyaladı beni annem dedi oysa o kızla 2.5 sene nişanlıyken 3 yıldır bende her gün umutlanıyordum biz olacağız diye beni yıkan seyde bu ve annem seni istemiyor diyor yani çelişkiliydi zaten sözleri. Ona gidiceğini açık açık söylüyor olmazsa bana gelse ne değişecek ki yine gideceğini biliyorum. Geçirdiğim sinir krizlerinin haddi hesabı yok sınavı bırakıp hastaneye gittim randevulu sistemmiş o bile almadı beni psikologa gidicektim dayanamıyorum artık. O gün öğrenince 7 saat sinir krizi geçirdim belki 12-13 saat kesintisiz ağladım ağrı kesici ile kendime geldim simdi kaç gecedir Uyuyamıyorum uyku düzenim bozuldu o nişanı kafamda kurup kurup deliiryorum adeta
Soran+1 yıl2.5 yıldır sevgililer Şu an yeni nişanlandılar ve bunuda duydum ben ama onu 3 gün önce falan mantıken bitiyorum hatta flmrtüm vardı buna halt olmaz eskisinden dicek kadar düzeldiğimi sanarken depresti demekki hersey içime ata ata öfke bosalması yasadım halada geçmiyor
- +1 yıl
Şunu söylesim seven insan ne olursa olsun bırakmazdı onun seni oyalaması bile boşaydı geçiştirmeye çalış bundan adam olmaz adam bile denmez ailesiyle konuşur ederdi bunu öğrenmenin yolu gidip annesiyle konuşucaksin nedeni neydi de beni istemediniz diye sorardın onun nişanlandigini duyup görmen öfke ve sinir oluyor unutman da zor olur karşına biri çıksa emin ol unutuyorsun benim sevdigim vardı benden ayrıldı gitti nişanlandi hatta kızla çocukluktan beraberlermis ayrilip benle oldu sonra ayrildi o kıza geri döndü bende biseler çektim ama Allah hayatıma birini çıkardı unuttum senin onla aranda kötü tartısma ve affedersin bi konulara konuştuysa seninle ben iyi ki bitti derim seni bu hale getiren insanı sen Allah a havale et ah edersen o ah ondan çıkar seni umutlandırdı elbet birgün karşısına bişe çıkar onun nişanlanmasıyla seni unuttuysa seni sevmiyor demek bu nişanlandi ama hayatinda mutsuz olabilir sana geri dönmek istese kabul etme çünkü burada yalan olur ailenin istememesi. Sen içini bi boşalt kimsenin olmadigi yerde ben öyle yaptim o mutluyken ben neden kendimi bi insan için kendime acı çektirim kendime yapayım olan bize olur onlara olmaz kardeşim inşallah Rabbim ondan daha bi hayirlisini nasip etsin
Soran+1 yılHırsımdan baskasıyla evleneceğimi bile bilicek kadar iyi tanıyor beni. O narsistin ben zaafıydım annesiyle evet konuşacaktım nişan olayı olmasaydı. Onu öldürmemek için kendimi zaten zor tutuyorum. O yüzden öfkemi dindirmeye çalısıyorum 3 yıldır içimde çok birikmiş seyler var yaptığı o son seyden sonra sadece içimdeki ona olan su öfkeyi bile hak etmiyor bitsin istiyorum. Onu tehdit ettim son mesajımda ve Engelledim her yerden. Sizce ne kadar zamanda bu olanları unuturum? Zaten 2 gün falan oldu öğreneli hala içimde bir titreme ve çaresizlik var paniğim tutuyor insanların dokunması bile bana yeter yani. O yüzden pek dısarı bile çıkasım gelmiyor
Soran+1 yılBeni panik atak hastası yaptı bakmayın bu kadar sinirli birisi olduğuma ben aldatıldığımdan beridir psikolojimi boza bıza beni bu raddeye psikolojik şiddetle getirdi beni günlerdir çaresizce yokluğuyla sınadı bana zulüm etti ben ayrılığın 14-15 gününe kadar kendime gelemeyip erkeklerden korkarken 20. Günde nişanını gördüm kim yerinde olsaydı zaten çoktan ya ona ya kendisine saldırıp zarar verecekti
Soran+1 yılAnnem bütün olanlardan haberdar bir tek o kızmıyorndestek olmasaydı belki bugün bu kadar bile iyi olmucaktım
- +1 yıl
Hırsına kapılma o birikenleri sen atamadigindan dolayı öyle atsan güzel olucak illa ona atacak değilsin annesini gördüğün an sor engelini kaldır yaz yine tehdit etmeseydin icinden geleni herseyi yazıp bi nebze de rahatlarsın böyle kendini hasta edersin daha yeni oldugu icin geçmez sen hayatına bakmaya arkadaşlarinla takılmaya çalış o insan yüzünden etrafını etkiler ve zarar verirsin psikoloğa gitsende bi ilaç verseler bişe fayda etmez ki bak hocalarin videosu var haram sevdayla ilgili sohbetler dinle belki iyi gelir kendin sesinle ses kaydı yap yeter ki o içinde birikenleri bi dışarî at içinde olduğu sürece sen rahat edemezsin Allah a havalet et böyle insanlar olmaz olaydı hani git nişanlisina yaz et desem onların nişanları bozulabilir
Soran+1 yılAynen onu söyledi ve o lafını unutmadım ve AYET-EL KÜRSİ okudum o gece migren ağrısı çekiyorum anneminde sıkınrısı vardı onada kendimede okurken Allah'ım sıkıntılarımı ona ver dedim 3 dk geçmeden ağrım geçti inanırmısınız anneminde. Doğum sandık biz zavallı kqdını bu haldeyken üzüyorum o doğum yapacaktı ben sokaktayım sınava bile giremeyip hastanelerde psikolog arıyordum
- +1 yıl
Annenin herşeyden haberdar olması gerçekten iyi ailen bilmeseydi o zaman iyi olmazdi iyi ki bilen biri var ve seni bu hale getiren insana Rabbim huzurluk vermesin birşeylerle sınansın inşallah onun aile bireyinden birini akrabalarindan birinin takip et instadan yaz konuş ailesinden birini bulursan bu vicdansızlıktır o nasıl rahat ediyor siz ne zamandir beraberdiniz
Soran+1 yılO kus ayrıca birdaha buraya gelecek yüzü varsa boynunu kırıp dısarı atarım eğer erkekse o tehdit mesajlarıma rağmen gelmez bence dimi gelmez?
Soran+1 yılNişanlısı zaten bacım ne ayıp o ve bu namususz * annesi yapmıs bir olmuslar benim yucamı yıktılar hayallerimi yıktılar
- +1 yıl
Doğum Rabbim hayırlı doğum nasip etsin annen hamileyse yalnış okumadıysam annen ne dua ederse o dua kabul olur hele sen dua edip annen amin dediyse güzel Allah ın sevgili kuluymuşsun sana şöyle söyleyim biz ayrılık sansakta Rabbim bizi ayıriyormuş bide şunu özellikle söyleyip sen istihareye yat kötüyse hayirli degil demek zaten bi gece istihareye yatmanı isterim
Soran+1 yılYazayımmı ya bana satasırsa diye zaten sinir krizi geçiriyorum düşündüm yazmayı ama ne yazacağımıda bilmiyorum sizi takip edebilie miyim 2 gündür Uyuyamıyorum ve buldum ailesinden birilerini sanırım anne tarafında bu ve bu çocuğu takip ediyor kadının hesabı gizli değil
Soran+1 yılAttım size takip Ama isterim yaptıklarını en azından bilsin ailesi ne kadar onu tutsalarda biraz yüzü kızarsın isterim
- +1 yıl
Annenisini bulduguna eminsen soyadlar vs aynıysa mesaj at selamünaleyküm oğlunuz nişanlandi ve siz beni istemediniz oğlunuz beni oyaladı durdu ben onun yüzünden çok kötü oldum hastanelik oldum beni istememenizin nedeni neydi öğrenmek istiyorum oğlunuzun benden ayrilmak için bahanesimiydi gerçekleri duymak istiyorum beni bu hale getirdiğiniz için sizi Allah a havale ettim er ya da geç bunun karşılığınî Rabbimden alirsiniz de
Soran+1 yılBütün ailesini biliyorum İnstagram hesaplarını beni engellicek kadar bile tanımazlar o akılsızda bela olacağımı düşünmemiştir büyük ihtimalle. Aileme bulaşırsan zarar veririm sana demişti ama ben onun askerliğini su tehdit mesajıyla bşle yakarım
- +1 yıl
Senin için rahat olsun elbet yüzü kızarır onun onlar haksız sonuçta şunu bilki kardeşim nişanlı olan kızla çocugun anasıyla aralari nasıl bilmiyorum ama evlendikleri zaman insan değişiyor sende onların halini bilirsen dersin ya iyi ki olmamis olsaydim ben bu halde olabilirdim diyebilirdin diye umuyorum seven insan bırakmazdı böyle insandan aileden hayir gelmez benim görüsumc3
Soran+1 yılİstemiyorum onu zaten sadece mutlu olmasını istemiyorum. Onlar gülünce ben ölüyor gibi hissediyorum eşit olursak canım acımaz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılGiremez tabi ki. Ben olsam o kişiyi tamamen görmezden gelirdim. Yok sayardım Öylesine yok sayardım ki kendi varlığını dahi sorgulardı, "Ben acaba yok muyum?" diye.
016 Yorumla
Soran+1 yılSayıyorum zaten ama merak ediyorum vu kadar seye rağmen dediği gibi gelebilicek kadar yüzsüz olur mu
- +1 yıl
Olabilir. Ama ne olursa olsun senin umrunda olmamalı.
Soran+1 yılSadece bu yapınlanlar zoruma gidiyor
Soran+1 yılBen ondan ayrıldım ben hırsımı bırakamıyorum ölmeseydi benim için kıyamadığım hiçbir seyi yakıp atamazdım
- +1 yıl
Biliyorum.
Ama içinde beslediğin bu duygular seni yiyip bitirecek. Ne zaman olur bilemem ama sonucu bariz.
Kendi hayatına odaklan, onu öldü say ve geçmişinde bırak. Gelecekteki seçimlerinde daha tecrübeli olacaksın hem, öyle düşün.
Soran+1 yılBen insan bile olduğumu hissetmiyorum siz buna tecrübe diyorsanız sadece bedenen yasıyorum ve tabiki kimse bilmiyor olanları. Çevrede dısarıda gülec yanımı gösteriyorum zaten hos ya içime ata ata bu haldeyim bugün
- +1 yıl
Her şey bir tecrübedir. Kötü bir tecrübe geçirmişsin, orası ayrı ama hala yaşıyorsun. Acından ölmediysen toparlanabilirsin. Yoksa perperişan halde geçireceksin bu hayatı.
Ben buna inanıyorum en azından.
"Sınırlı bir zamanın seni çevrelediğini anlamalısın. Dinginliğe ulaşmak için kendisinden yararlanamazsan bu an yitecektir. Sen de yiteceksin. Ve o hiçbir zaman geri gelmeyecek."
-Marcus Aurelius Antoninus Augustus
Soran+1 yıl2 gündür içimde öfkeden bir titreme ve caresizlik hissi var hayatla bağlantımı adeta kopardım gibi hissediyorum ama 3 yıldır bu sğrecin neredeyse içerisindeyim ama bğtün iletişimi kopardım bana ulaşabilmesi için uprasması lazım ama o and abile kararlıyım su saatten sonra annemle muhatap olur o. Bitti yani öldü, ne kadar sürede atlatırım bunu? Sanki hiç geçmicek gibi hissediyorum suanda
Soran+1 yılBirde evlendiğini falanda bilirim artık. Memlektinden bile skrf onunla denk gelmeyeyim diye uzak durucam
- +1 yıl
Ne kadarda atlatırsın onu bilemem. Sonuçta kişiden kişiye göre değişir. Keza iki tanıdığımdan örnek vereyim: Biri 2-3 gün üzüldü, sonra kalbini dondurdu ve düşünmemeye başladı, diğeri ise bileğini kesip intihar etmeye çalıştı. Yani kişiden kişiye göre değişir.
Senin sinirli bir yapın var gibi nispeten ve çok kafana takıyorsun. Ama takmayı bırakmazsan asla o his geçmez, haberin olsun. İntikam alsan bile bir şekilde "Keşke bunu da yapsaydım" diye düşünürsün. İntikam almazsan da aklından çıkaramazsın.
O yüzden bırak. Hayat aklını canım teki ile doldurmak için fazla kısa. En azından 3 senen gitti 4 değil. En azından onun gibi seni ikinci plana atacak birisi ile birlikte olmadın sonunda. En azından vs. vs. İyi yönünden bak yani.
Atlatırsın. Atlatamazsın diye bir şey yok. Yalnızca hayatından onu çıkar. Aklından da. Tamamen. Annene de söyle ulaşmaya çalışırsa bile sana haber vermeye tenezzül etmesin.
Soran+1 yılYok ne intikamı alacağım ondan yapsam duyduğumda yapardım ona bulasmak istemiyorum yoksa ya ona ya kendime zarar veririm biliyorum. Onu düşünmeyi bildiğim için suanda bile kendimle savasıyorum
Soran+1 yılO yok hayqtımda o ölü zaten
Soran+1 yılBide o kadar değerli birisi olsa keserdim kendimi beni beğenecek o kadar erkek varken ben kalkıp o çiyanı seçmiştim sükredebilir daha fazlasını vermem
- +1 yıl
Aynen böyle 🤣
Sana adam mi yok be :D
Soran+1 yılDoktor müteahhit ler peşimdeydi abartmıyorum suanda da bir mühendis flörtüm var istesem gel desem dibime düşücek ben sadece o dediğiniz kötü yasanmıslık diyorum siz tecrübe diyorsunuz sütten ağzım yandı yoğurdumu üfleyerek yicem
+1 yılBenim canımi sıkan kalbimi kıran kimsenin hayatimda hicbir yeri degeri olamaz nefret edecek dahi duygu kalmaz icimde
06 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyorum bu kadar kötülük yapıp sahi gelebilecek kadar yüzsüz olur mu diye
- +1 yıl
Olur guzelim hem sen bile şaşırıp kalirsin arsizliklari acizliklerini görüp
Soran+1 yılAma nişanlandı ve madem mutluydu neden bana 3 yıldır hep gelecek vaad etti o kızı seviyor madem onu isticekti. Bu arada benimde yükseleb akrep ve asırı sinirli yapım var kan kusuyorum kaç gecedir..
- +1 yıl
Yavrucum bir insan karaktersiz olmayi secmisse baska bahanelere ihtiyacı yoktur karaktersiz oldugu icin yapmıştır konunun seninle ilgisi yok
- +1 yıl
Sinirli olma durumu bende de var oldurucek bu sinir bizi
Soran+1 yılMosmor olup nefesim kesilir gibi oldum 3 yıldır savasıyordum bu nişanı görene dek savastım ama galiba öldürdüm sadece hırsına yenik düşüyorum. Ben unutmustum aslında bundan halt olmaz dedikten 3 gün sonra nişanı görünce Hersey depresti sinir krizi geçirdim hocam gördü ağlarken ama evse normaldim 7 saattir o sinir krizi geçmedi eve geldim 12-13 saat kesintisiz her yerde ağladım 3 senedir yaptıklarından çok yıpranmısım ama güçlüsün kızım diyip yüreğimin sesini bastırınca çok kötü olfu sonucu ağrı kesiciyle o an kendime geldim simdi kaç gecedir uyku problemi yasıyorum o nişan gününü kafamda düşünüp kendime acı çektiriyorum. Bana söz vermişti ayrıca ne olursa olsun göreceğim diye. Ya insan 6 senesini harcadığı kıza en azından su * yapmazdı ya bana en yakını hissediyordu en güvendiği limanıydım onun. Onu aldatan yalan söyleyen psikolojisini bozan kıza yüzük takıyor bana yaptığı muamelesi adil değil hani. O kadar eminimki pişman olacağını zaten arası bozulduğu gibi ilk boslukta acısını çekmeden son sözlerinden de belli sonra her arası bozulduğunda aklına gelecek kişi olduğumu bildiğim için üzülüyorum psikoloji falan kalmadı Bemde en kötüsüde annem onun varlığını bile bilmek istemiyor artık
+1 yılIkinizi birden idare etmiş işte seni de yedek lastik olarak kullanmış
08 Yorumla
Soran+1 yılNişanlanması ne değiştirdi peki? Madem ona o kadar güveniyordu niye peşinden benide sürükledi ki
- +1 yıl
Aradaki boşlukları seninle doldurmuş işte ihtiyacını görmüş
Soran+1 yılHemde beraber olduğu her anında bende varmısın resmen hayatında o kadında bunu biliyordu bende ama onun kadar arsız yüzsüz olamadım dayanamadım bir noktadan sonra canımın yandığı an uzak durdum belki onun gibi kendimi kesip ona bela olamadım ben demekki o kadar çok sevmiyormusum
- +1 yıl
Sende suç yok ki Karşımdaki adam değil yavşağın teki... nereden bulaştın buna Nasıl inandın böyle ya
Soran+1 yılDeğermi diye sorguladım da bilşyormusunuz. Ama kalben de ayrılık hırsı acıtıyor içimi bir burukluk hissediyorum intikam bile alacak kadar değer vermiyorum diyip kendimi dizginliyorum saldırsam yine bir yeri kalkıcak diyorum ve egomla savasıyorum. Benim yükselen akrep hırsımdan kan kusuyorum adeta. Bunun ask acısı olmadığına eminim çünkü acı çekmiyorum yokluğunu hissetmiyorum
Soran+1 yıl6 senemi birde harcadım. İşin tuhaf yanı o. 2 günlük insan değil. Peki o kadınla mutlu olacağını zannediyor ya o bosluk yine zamanla olusmaz mı? İlişkileri zaten sağlam temelli değil kız yalan söylüyordu buna ufak tefek adam sonra güvenmiyor telefonda bir şey yapmıs haberi yok konumunu görüyor kızın. Sonra kız eski sevgilisiyle aldatmıs bunu falan ve bunların sanırım dediğim gibi sağlam ilişkileri yok layığını bulmuslar kız borderline hastası ve biliyorum dısarıda ki hallerinide ama insan kondurmuyor sevdiği insana bunları sindirmiyo
Soran+1 yılBunu nasıl bama yaptı gibisindem acı çekiyorum
- +1 yıl
Bu maç bitmiş Canım artık önündeki maçlara bakacaksın daha dikkatli olacaksın... yedek olma bi daha
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. hayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt