Herkesin hayalinde bir sevgili tipi vardır, değil mi? Kimisi anlayışlı, kimisi eğlenceli biri ister. Dış görünüşten çok karakteri, tavırları mı önemli senin için?
Peki senin kalbini çalacak o özel kişi nasıl biri?

Herkesin hayalinde bir sevgili tipi vardır, değil mi? Kimisi anlayışlı, kimisi eğlenceli biri ister. Dış görünüşten çok karakteri, tavırları mı önemli senin için?
Peki senin kalbini çalacak o özel kişi nasıl biri?

Liste uzar gider benim açımdan kırmaktan korkanlar her an merak ve ilgisini üzerimde hissettiğimiz anlamaya açık bana karşı nazik ve cömert korumacı dozunda kıskanç çalışkan güçlü diyebilirim. Fiziksel şeyleri yazmaya lüzum yok çünkü hiçbir zaman fiziksel tarifimde olan kişiye aşık olmadım
Yaşadığım onca şeyden sonra artık seçici birisi oldum. Yakışıklı, kendine özen gösteren, değer veren, kendi öz bakımına değer veren, güçlü ve cesur bir adam arzu ediyorum. En iyisini hak ediyorum çünkü buna değerim. Dürüst, erdemli, sevgi ve ilgi dolu bir adamı manifestliyorum. Bu hayata bir kez geliyorum neden değer görmediğim yerde oyalanayım. 😊 Beni mutlu edeni mutlu ederim ama önce bakalım o beni mutlu ediyor mu?
Hayalimdeki sevgili beni ilgiye boğmalı. Sevgisini ve verdiği değeri iliklerime kadar hissetmeliyim. Bana bakarken gözlerinin içi parlamalı, sevgisini gözlerinden anlamalıyım. İlgili olmalı, yüzümü güldürmeli ve bana asla acabaları yaşatmamalı.❤
Hayalimdeki sevgiliyi buldum. Tarif etmeme gerek var mı? 🫠
Bal 😘
Bence hayalindeki sevgiliyi tanımlarken en önemli şey senin hislerin! Kalbini çalacak kişi, seni her haliyle anlayan, yanında kendin gibi hissettiğin biri olmalı. Tabii ki eğlenceli olması ve sana mutluluk vermesi de harika bir bonus! Dış görünüş değil de tavırları ve enerjisi daha önemli geliyor bana. Senin ne istediğini o güzel kalbin söyler! ❤️✨
Cevap
18Cevap
Yok, olmayacakta galiba öyle bi hayal
Bence her insan once dis gorunusunden hoslanir, sonra karakterine aşık olur. Bence bir iliski de durustluk mutlaka olmali. Baska insanlara illaki bir şekilde zorunlu veya degil bazen dogrulari soyleyemeyebiliyoruz. Ama hayat arkadasimiz olana yanlis yapmis olsak bile yalan soylememeliyiz. Gerisi zaten uyumlu biriyim. Biraz delidolu olabilir
Evi arabası çiftliği olan. 80 yaşına yakın biraz çökük olmalı makinesi çok dönmemeli. Öyle birini bulursam nikahı basicim😜
İnsan olmalı, ahlaklı olmalı, siyasi ve dini görüşleri benimkine benzemeli ki anlaşabileyim. Sohbet etmeyi de sevse güzel olur. Sanatla da ilgilensin, video oyunu da oynasın biraz. Ha biraz da kafadan çatlak olursa tadından yinmez. 🤌
Bir de aramızda kalsın benim gibi deneyimsiz olsa güzel olabilir. 🙃
kriterden çok bana hissettirdiklerine hayatımda hikayemdeki yerine göre severim kriter boş ne kadar iyi olursa olsun bana iyi gelmiyorsa kaderim değilse benim için yanlış duraktan başka bir şey değildir
sevecen anlayışlı
mesela para onun için 2inci hatta 3üncü sırada olmalı hesap kitap bilmeli
biz büyüklerimizden tutumlu olmayı öğrendik
şimdiki kızlar dibi görsek ne olur diyorlar.
sonra erkeğe güle güle
zengin erkek mi yok diyorlar
biz erkeler bu tiplerden nefret ediyoruz.
böyle olan kadınlara para harcıyorsak acısını nasıl çıkarırız diye düşünmeye başlıyoruz.
bence gerdek gecesi damadın intikamıdır :D
Olgun, zeki, gözüme hitap etmeli, mizah anlayışı olmalı, Genel kültürü de olmalı birazda deli dolu olmalı.
Boyu 185 üstü esmer bunlar dış görünüş
Onun dışında komik, esprili anlayışlı sadakatli merhametli olsa yeter
Sporu seven sağlıklı yaşamayı gezmeyi iyi bilen ve beni ne olursa olsun bırakmayacak hep yanımda olacak saygılı, dürüst ve disiplinli birisi olmalıdır
Sarışın, kılsız tüysüz, uzun boylu (boyum uzun), renkli gözlü, tutkulu sevişmeyi seven, gezmeyi seven, yanında rahat edebildiğim, yanında da 2 şeker😄
Çok ama çok merhametli ilgili aşk dolu özgürlük anlayışı olan biri olmalı
Eğlenceli, pozitif, karakter olarak olgun ve anaç..
Merhametli, deli dolu, anlayışlı ve kitaplara, kedilere, doğaya aşık biri olmalı..
Beni benim gibisi kesiyor. Biraz deli biraz dolu, enerjik, tutkulu, mizah anlayışı olan..
3-4 karıya razı olsun, gül gibi geçinir gideriz
Ahlaklı merhametli karizmatik romantik esprili komik şakacı güldüren biri olmalı
Bana gerçekten değer veren anlayışla güzel bir kız olmalı
Anlayışlı dışarıya soğuk bana şımarık sadık güzel cilveli ve arzulu
Hayalimdekini buldugumu sanmıştım, ama sadece sanmışım.
Hiç yok ve umarım da bir daha asla olmaz. (Asla gözümde canlanmadı (!) :D )
@Kauren tanıma uyuyorsun baksana
Havasına bak 😌
Kumral tesettürlü ilim sahibi oturup kalkmasını bilen gelenek göreneklere hakim yemek yapmayı kek börekler yapmayı bilem 160 165 boylarında 50 55 kilo sempatik merhametli sadık enerjik yabancı erkeklere karşı ağır başlı üstüne ketçap mayonez
Tam uygun biri var da iştee ne olur ne olmaz artık kısmet
@Hüseyin46050 gibi olmalı 🤎
🧿🧿🧿
Hem anlayışlı hem eğlenceli olmasını isterim karakter önemli vesselam...
Akıllı anlayışlı medeni
Sevdiğim kişi gibi olmalı
Çalışkan ve pratik olsun
Sevgi , saygı , hoşgörü sahibi ; sadık.
Hayalimdeki gibi olmalı 😂
Hayal dünyasına yaşamıyoruz ;)
Tom Cruise yi çizmiş yapay zeka 🤣
Jsksjzkjz oysa ki Resident evil leon tarzı çiz demiştim😹
@mocando gibi 💙
Sen ♥️
Kaliteli
Anlayışlı