Teşekkürler KS 🫶
Hayalinizdeki sevgili nasıl biri?
Teşekkürler KS 🫶
Tarif eder misiniz?😊
Ahh, benimle beraber geyikler yapsın isterim, doyasıya saçmalayabilmek isterim, karşılıklı saçmalayalım, hatta en güzel onunla saçmalayayım, benden başka kimseyle benimle olduğu gibi güzelce saçmalayamasın, en güzel benimle saçmalasın, çocuklar gibi eğlenebilmek isterim, lunaparka gidelim, dönme dolaba binelim, hatta korku trenine de, korktuğum anda sevgili olsun yanımda, terbiyesizleşmek isterim bir de, malum herkesle terbiyesizleşirmiyor 😅
burada kastettiğim terbiyesizleşmek başka bir babta, tabii ki saygımız olsun, bana takılar makılar almasın, çok sevmem takı falan, hatta kullanmıyorum, kitaplar alsın bana, çikolatalar alsın, düetler yapsın benimle, çocuklar gibi şenleşelim sevgiliyle, saçlarımdan öpsün isterim bir de, o uyurken dahi aşkla izleyebilmek isterim onu, tepeden tırnağa her bir detayına aşık olmak isterim ve karşılıklı yaşamak isterim o aşkı da, Arım Balım Peteğim şarkısını söylesin isterim bana, hatta öyle sevsin beni Arım Balım Peteğim diyerek, hatta kitaplar okusun bana dizlerinde beni yatırarak, salıncakta sallanalım isterim birlikte gülerek.
Çocuksu tatlı biri , olsun ya valla 💐🫶
Çok istiyorum ağır, efendi birisini ya. Çalışkan
Hıhı
Benimki şöyle;
- 1.60 ile 1.65 cm boyda olan, kilolu olmayan.
- Asosyal olması
- Parayı amaç değil araç olarak gören ve sevgiye odaklı bir aşk isteyen.
- Yenilikleri seven ve değişikliklerden hoşlanan.
- Gratis ve Watsons'ta saatlerce beraber gezmemiz ve benden fikir istemesi
- Video oyunları, teknoloji ve korku filmlerine ilgisi olan
- Fazla kıskançlığı abartmadan karşı tarafı boğmayan bir karakteri olması
- 37 numara ayakkabı giyen ince ve beyaz ten bakımlı ayakları ve elleri olması
- Yengeç burcu olmaması
- Dominant bir ruha sahip olması
- Sarışın ve renkli gözlü olmayan
Sen çok mu yakışıklısın diyenler olacak, adı üstünde hayal. Tip olarak nasıl derseniz Ece Seçkin gibi.
Ece Seçkin'in karakteri çok seçici zaten ben kendimden biliyorum başaklar kimseyi begenmez
Ama tip diyorsan sorun degil
anlayışlı sadakatli dürüst tip olarak da orta boylarında normal kilolu biri
daha ne isteyeyim ki 😊
Cevap
74Cevap
Hayalleriminde ötesinde olan biriyleyim :))
Sağol aşk
@Manhesuss ikiz alev değiliz ama ruh eşiyiz
O ilişki boyutuna ulaşmak çok enderdir. Kaldı ki şu an açıkladığın gibi ruh eşinle bir bağlantıdaysan ikiz alevinle karşılaşsan bile bir araya gelememe ihtimali var. Bağlar bağlantıyı etkiler çünkü. Böyle de mutluysan sıkıntı da yok ha ikiz alev, ha başka bir tür. Bu kavramlardan kendimizi soyutlayıp gerçekliğimize odaklanmamız gerekiyor. Mutluluklar 🌸
@Manhesuss ikiz alev hakkında bende bilgi sahibiyim zamanında çok araştırdıgım bir konuydu ben açıkçası şu an öyle bir şansım olsa bile istemem galiba kimine göre ödül kimine göre ceza. Teşekkür ediyorum 🌺
Benden yaş olarak büyük olgun ve eğlenceli bir kadın tabi ki de
Görünüş olarak detay vermeme gerek yok. Karakteristik olarak hayalimdeki kadın oldukça güçlü bir iradeye sahip. Her kadının yapmaya cesaret edemeyeceği şeylere korkusuzca adım atan, yeri geldiğinde hayatımdaki birtakım olaylara bilgelikle müdahale edebilen, ne olursa olsun ne kadar üzerine yük bağlanırsa bağlanan o yüklerin altından kalkıp devam edebilecek kadar asil ve aslan yürekli. Ben bana meydan okuyup, aynı zamanda destekleyen bir kadınlık birlikte olmanın hayaliyle yaşıyorum. İnanıyorum ki öyle bir kadın muhakkak karşıma çıkacak 😊
Hayal dediğin için özellikleri sıralayabiliriz nasıl olsa hayal uzun boylu hafif kasli bana karşı masum bir sevgisi olan seven sarılan koruyan sahiplenen deger veren üstüme sevgi yagdiracak birisi dertlerimi dinleyen çözüm arayabilen üstüme titreyen beni koruyabilecek birisi beraber namaza gidebileceğim beni iyiliğe güzelliğe teşvik eden iyiliği, i düşünen birisi aslında böyle bir eş istiyorum
Her kadın güzel bakımlı şık çekici Seksi kariyerli olabilir ama bunun yanında çocuksu masum şirin sohbet edebildiğim akıllı ve bir o kadar da asil olmaz. Bunlardan birazdan barındırması ve dünyanın en güzel kadını olmayabilir fakat gözüme de hoş gelmesi...
Valla sınırları zorluyorsak klasik müzik tarafında veya satranç ustası; içten, samimi, kültürlü, özgüvenli, zeki, belirli tabuların dışında, iletişimi kuvvetli, dişil enerjisi yüksek ama Avrupai bir ilişki ve kişisel ideolojiye sahip enerji dolu birisi. Alexandra Botez sanırım bu tanıma yakın bir örnek
😃 O kadarda değil
Sanki sipariş veriyoruz, millet döktürmüş de döktürmüş kimse hayırlı biri olsun demeyi bilmiyor, belki de ilişkiler hep bu beklentiler yüzünden bitiyor, şöyle saçı olsun şöyle kası olsun şöyle baksın şöyle otursun şöyle kalksın uzun olsun kısa olsun renkli olsun renksiz olsun ne bu ya, insan bu insan eşya değil
1.90 1.95 boy yeşil ya da mavi göz tercihen yeşil iri gözler etkileyici bakışlar kemikli çene hatları belirgin yuz hatları belirgin bir yüz beyaz kumral arasi kahverengi saç kasli vücut bebek gibi seven çocuksu ama sadece benim yanımda dışarıya karşı ciddi avukat ya da mimar mühendis işi oturmuş biri görünüş olarak euphoria daki nate varya tıpkı öyle ama aman huy benzemesin
Bitter olmayan cikilata tenli menekşe gözlü uzun kıvırcık saçlı 180 üstü boy yuvarlak belirgin hatları olan g. tü güzel haşin dinamik sert dipçik gibi
Bana göre değil
Zeki, Özgüveni yüksek, Tecrübeli, ayakları üstünde durmayı bilen, gerektiğinde bana akıl verebilecek birisi olmalı...
Yaşın doğru mu gerçekten...
ne oldu ki... Yaşını sordum sadece. Ne var bunda?
hayalimdeki sevgilim suanki sevgilim.
esmer beyaz tenli uzun kirpikleri minnoss burnusu var. 1.85 boyusu var ask bahcemin.
cok seviyorum askimi bal bocugum omrum 🥹🥹❤️🔥
ay yine cok özledim agliycam😭😭😭
ayy tesekkurr ederiimm
ozledim onu cok o yuzden bi aya yakindir gormuyorum😭
Benden başka hiçbir dişiyle ilgilenmeyen sadık, işinde gücünde anlayışlı, ve benimle her yere gelmeye hazır bir beyefendi...

Şöyle
Sabırlı saygılı sadık guzel sozler soyleyen bebegi gibi sevip deger veren kıskanç
Tabi ki
Çok güzel bakıyor ya.
Sanki çok konuşuyor fakat hiç sesi çıkmıyor, dudakları hareket etmiyor.
Fakat çok şey anlatıyor.
Vicdanı onu esir almış galiba dokunmak istiyor fakat bir şey onu hep engelliyor gibi.
Neyse.
Galiba öyle biri yok.
Hayal bile olsa güzel.
Hassas davranan düşünceli kibar nazik hanımcı asla benden bikmayan bana hep aşık uzun boy kumral yakışıklı gözü dışarda olmayan benden bir şey gizlemeyen biri 🥲
Tercihen sarı saçlı, açık mavi gözlü dik ve iri göğüslü büyük kalçalı libidosu yüksek kontrol edilmeyi seven yatakta itaatkar.
Onun haricinde gündelik hayatta sürekli beni destekleyen arkamda duran beni üzmeyip sözümü dinleyen kadına dünyada cenneti yaşatırım 😁🥰
Herkese Kendisine saygısı olan ve olgunlaşmış biri lazım
Dinine düşkün olsun adam olsun beni çok sevsin gözü dışarıda olmasın yeter
Olgun, karizmatik, sosyal ve ses tonu etkileyici olsun. Sevgisini ve sahiplenmesi hissetmeliyim
etkilendigim hosuma giden yataktada or.. pum olacak sahibi olacagim biri
sen oyle misin?
Hayır değilim
bana ol 😉
Çok ama çok basit. Nicole Aniston , Alexis Ford, Alexis Texas, Audrey bitoni , Eva Carrera, kagney linn karter gibi hatta daha da çok sayabilirim.
Hayalimde biri yok 🤣beklentimde yok bahta ne çıkarsa
Bu tür hayaller kurmuyorum ama hep hayal edemeceğim biri olabilir derim olumlu anlamda 😄😄
Dürüst saygılı efendi kibar az yakışıklı veeeee ilgili
hayalimdeki sevgili Şu an yanimda eşim olarak var :)
Çok güzel ve düşünceli bir karaktere sahip, yaşça da çok olgun biri olmasını isterdim. Yaş farkınında sorun etmeyen, genç bir erkeği isteyecek biri olsun isterdim
Benim için önemli olan bir şey sormayı istiyorum eğer izin verirseniz..
mesaj atabilir misiniz
Her kadının hayali farklı o yüzden kadınları anlamakta zorlanıyormuşum benn sayende anladım 😀
Felsefe vb. Konuları seven
Güler yüzlü samimi kizce
Yanında eğlenebileceğim, keyifli vakit geçireceğim bir hanımefendi.
Gülmeyi bilen ve yakışan 170 175 boy aradı kitap okumayı eleştirel bakmayı seven yerine göre olgun yerine göre çocuk boya badana yapmayan (cildine) şişman ya da zayıf olmayan bir kız
Hayalimdeki değil , yalancı olmasın, güven verebilsin bunlar yeterli.
Tarif edilecek bisey degil. O sadece yasanabilecek bir haz.
Aşk kadını olmalı anlayışlı arzulu istekli benim gibi yüksek olmalı.
zarif, kendine güvenen, ne istediğini bilen, çok uzun çok kilolu olmayan, hoş sohbet ve zeki, fedarkar, anlayışlı, sadık
peki senin?
Uzun boylu, hafif kaslı yakışıklı, karakter olarak da ilgili, biraz baskın seni yönlendiren ama çok hanzo da değil. Koruduğunu hissettiren ama kısıtlamayan. Sevdiğini sonuna kadar belli eden.
Bana denk tipi olan kaslı birbirimize aşık olabileceğimiz birisi
Güzel ahlaklı. Dürüst sadık birisini arıyorum. Yani ne bileyim ortak noktalarımız felan olsun. Beraber eğlenelim isterim ama hiç nasip olmayacak anlaşılan
Sevecen anlayışlı dürüst sadık sevgi değer hissettiren biri ruhen böyle fiziken de dolgun kalçalı göğüsleri iri kalın bacaklı biraz cilveli
Memeleri kocaman olmalı ve çok bakımlı olmali. Yüz güzelliği önemli değil benin için ama memeler büyük ve bacaklar pürüzsüz olmali
Benim artık inancım kalmadı, bence öyle biri olmayacak
Kütüphanesi olan, hobileri olan, ve başarı merdivenlerini adım adım hep tırmanan
Valla kısa boylu nazlı cilveli beyaz tenli minnacık bişi dkdkd
Hayalimdeki sevgili, anlayışlı, sevgi dolu, cesur ve neşeli birisi olurdu.
Sarışın
Beyaz ten
İnce bel
Dolgun göğüsler
Dolgun kalçalar
Hayaller suya düştü heves kursakta kaldı dümdüz yaşıyorum
Benim ki dizilerde filmlerde yaşıyor nsjsjsj
Sen bu gidisle evde kalirsin demedi deme
@demircan89 🙄evde kalacağım tabi nerede kalacağım başka
Ben seni bekar sanmistim
Seviyoruz ama tarif edemiyoruz ☺️
Ahmet Selcuk Furkan Serkan Can Cem gibi biri
Bol kalçalı memeli ince belli.
Eğitimli modern ve kaliteli olsun bana yeter
E varsa tanıdığın böyle bir hatun tabiki de olsun.
arkadasim gibi yaklasabilecegim ortamina gore ayak uydurabilecek birisi
Nancy Ace gibi biri olsun isterdim. Yüz, fizik olarak tam anlamıyla bu şekilde olmasını isterdim
Hanımcı, dominant, maskülen, kibar, dürüst
monica bellucci yi andirsa bile yeter
İyimiş 😂
senin yas gercek minyoksa
Çok mu
sen ne onu soyle
Gerçek ne yazıkki ,🫤
sahiy se ilgi mi cekersin
peki seni tanimak mumkun mu?
Hayır değil ne yazıkki
neden peki? sonucta hayali bir kisiliksin Şu an . adam da yemiyoruz korkacak bisey de yok 🙂
Hayali kişilik olan sensin, gizlisin , korktuğumu nerden çıkarttın. Burada bir kişi tanımak istemiyorum. bundan hariç özel bir sebebi yok
senin nickin yazinca bilfigimiz tanidigimiz biri de olmuyosun. olgun milf bir hatun olman sebebiyle senle konusmak istedim. yani tanimak. vakit ayirirsan sevinirim
Ben senden büyüğüm aana uygun değilim tanıyıp napcan
uygun olmadigina nerden karar verdin. hmm monica ya mi benzemiyosun yoksa 🙂
Evet aynı oyum 😂
O kadında gençken güzeldi yaşlılık yakışmadı
evvvett biliyodum hayllerimdeki monica bir gun gecelek diyodum burdaymis 🤪🤪. pislik yapmadanda mesaj dan konussak olur mu
ee ama. oyle kalakaldik burada moni
cok ta inatcitmissin
bi gelmedin
Kafa dengi benim gibi biri.
Sen nasıl birini istiyosun
Tüh esmer değilim 😅
yapılı çekici beni bebeği gibi seven
Dürüst
beyefendi
sadık
mavi gözlü vs.
Kibar anlayışlı her bakımdan güçlü zeki ve komik