Bağlanmak güzel ama bağlanıp bir an kopunca o insanın canını acıtır o yüzden bağlanmaktan korkarım ben siz korkar mısınız?

Bağlanmak güzel ama bağlanıp bir an kopunca o insanın canını acıtır o yüzden bağlanmaktan korkarım ben siz korkar mısınız?

Evet bağlanmak istemiyorum artık kimseye, bağlandığım zaman bunun sadece daha sonrasında pişmanlığa yol açtığını ve boş yere kendimi hep üzdüğümü fark ettim. Bu yüzden de gerek yok birine bağlanmaya. Artık kim varsa hayatımda bir gün oda gidebilir düşüncesindeyim. Kimse kalıcı değil, herkes illaki gidebiliyor zaman geçtikçe. Ve hep sonunda tek kalıyor insan.
İnsan sevsiğine bağlanıp "Benş bırakacak mı?" korkusu uyandırır içinizde. Oysa her şey aşık olmakla başlanmaz, flört döneminden önce birbirlerini tanıyıp gözden geçirmeyi düşünmek gerekir.
Bağlanmaktan korkarsan aşk seni hep korku dolu bir maceraya çıkartıp "Yapamam" diye bırakıp gidersin. Aşk sevince her şey çok güzel olur..
Eğer onun doğru kişi olduğuna eminsem korkmam. Ama aklımda soru işaretleri varsa temkinli olurum. Zaten şüphelerim varsa, hayatımda ona yer vermem. Güven benim için çok önemli. Bağlanmaktan korkacağım biri, hayatımda olamaz.❤
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın...
Teşekkür ederim.
Bağlanmak gerçekten hem büyülü hem de riskli bir his değil mi? Ama aşkın tadı da burada gizli işte! 😊 Korkular tamamen normal, çünkü böyle yoğun hisler bazen bizi hırpalayabilir. Ama kalbimizi açmadan tam anlamıyla yaşamış sayılır mıyız? Kendine güven, bağlandığında da unutma; bu senin kalbinin gücünü gösterir. ❤️
Cevap
23Cevap
Genel olarak bağlanmaya karlıyım ama istemsizde bağlanıyor insan o yüzden korkmaya gerekte yok.
Ben bağlanmadan bağlananlar oluyor, korkuyorum bundan
scjsjhs zor durumda kalıyoruz 😬
Birine bağlanmak istemem açıkçası oldukça çekimser davranırım zorlanır ve korkarım da
Merhaba,
Hayır çünkü bağlanmak yok artık! 😅
Ayy kesinlikle. Bak internete bile bağlanırsın , takıntılı olursun. Ama bir insana bağlanmak çok kötü bir şey. Çok kolay kıskanıyorsun , o insanın yanında birisini görmek istemiyorsun. O insanın yaptığı şeyler konısunda bile hassas oluyorsun. Kısacası bazen değişebiliyorsun. Ama her zaman da böyle olmuyor tabii.
Evet, korkarım. Sevdiğim birine bağlanıyorum maalesef kopması zor oluyor.
Hayır, korkmuyorum. Zaten birine değil, “doğru” kişiye bağlandım.
Ben birine çok çabuk bağlanıyorum o yüzden kimseyle tanışmamayı tanışıyorsam da çok muhattap olmamayı tercih ediyorum
Korksam da yaşamak isterim. Duygu bu, insan olmanın getirisi. Elbet ki götürüsü olma ihtimali olacak.
Doğru kişiye bağlanmaktan korkmam yeter ki bütün samimiyeti ile gelsin..
Yo hic korkmam bağlanmak gerekiyorsa bağlanırım
Tabiki endişe ediyorum.. çünkü gönül bu laf dinlemiyor söz geçmiyor. Kafasına göre takılıyor
O karşılığı alabiliyorsam korkmam da alamıyorsam diken üstünde olurum.
Bazen evet çünkü bağlanmak demek incinme riskide demekkk
Karşılıklı ise korkmam
Harici bir durumda ise insanı çıkmazlara sokar
Korkmazsan canın yanar nerden biliyon diye sorna
Birine bağlanmaktan korkmam, kurduğum ilişkinin temelinde bağlılık da vardır.
Bağlanmaya fırsat kalmadan kaçarım veya ortamı ateşe veririm diyim ahshaaj
Valla Allah ne verdiyse dalarım
Korkmam ama istemem de çünkü kimsenin buna değer olduğunu düşünmüyorum
Ben hemen bağlanırım ama karşıma genelde korkaklar çıkar
Korkarım
Korkarım evet sonu ya kötü biterse?
Yok bana baglanmaktan korkarlar
Korkarım bağlanmamaya özen gösteririm
Çok bağlanacak kadar sevmem kimseyi. Korkarım evet
Korkarım. Bu yüzden çok insanı üzdüm.
Artık kimseye bağlanmak istemiyorum. Duygularımı aldırdım.
Bağlanmaktan korkmam neye bağlandığım belki korkutur
Her duygu zamana yenik düşer
Korksam bile artık çok geç bağlandım
Evet istemem
Evet korkarım
bağlanmaktan korkmam
Korkmam 😎
Kimseye bağlanmam
Evett
Asla bağlanmam
Korkmam
Ee herhalde