en bosanmıs bırıyle sevgılıydım doktor kendısı ben hıc evlenmedım neyse benım de meslegım var unıversıte mezunuyum ama memur doktor degılım bu ılk evlılıgınde mantık evlılıgı yapmıs doktormus karısıda bosanmıs anlasamamıslar aldatmış karısını benı cok sevdı bende onu cok sevdım kendısıde benı cok sevdıgını soyluyor hayatında ılk defa aşık olmuş ama gene mantık evlılıgı yapacakmıs ask evlılıgı yapmayacakmıs kendı gıbı memur ust duzey biriyle evlenecekmıs 1 haftadır ağlıyorum paraya ıhtıyacı yok dunya kadar para kazanıyor neden hala para statu derdınde heryerden sildim twiterdan takibe almış niye sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılAranızda ne geçti bilmiyorum ama bunlar çeşitli bahaneleri sığınmaktır. İlk evliliğinden boşanmış ve sana mantık evliliği yaptığını söylemiş bence o da yalan inanma. Aklı sıra seni kendine inandırmak istemiş şöyle düşün ilk evliliğin mantık evliliği yapıp mutsuz olan bir insan boşanan bir insan tekrar mantık evliliği mi yapar sana çeşitli bahaneler sunmuş üzgünüm ama bu kişi üzülmeye bile değmez
0100 Yorumla
Soran1 yılEvet karısıda doktor unıversıtede tanışmışlar evlenmişler bence severek evlendiler ama onuda aldatmış boşanmış bırısı bana aşıkmış ama gene mantık evlılıgı yapacakmış bunu sıldım heryerden geldi twıterdan beni takıbe almış ınstagramdan alıyor neden sızce
Cevap sahibi1 yılBence hala sizi bir kenarda bırakmak istiyor hani başkalarıyla görüşürüm ama o bir kenarda Dursun yine benden tamamen gitmesin gerçekten egoist insanlar bunu yaparlar karşıdaki insanı düşünmez de yalnızca kendi çıkarları önemlidir lütfen en kısa zamanda her yerden engelleyin çünkü bu insan hem yalancı hem egoist sizi gerçekten çok güzel. Sizi çok iyi gerçekten anlıyorum benim de uzun süreli ilişkim oldu bitti çok üzüldüm ama bazen kanayan yeri tamamen kesmek kangren olmasını engeller
Soran1 yılEvet kendısını düşünüyor buna cınsellık yaşamak evlenmek ıcın kızlar hastaları mesaj atıyor dalga gecıyor ezık lise mezunu cırkın dıyor
Cevap sahibi1 yılYa işte şöyle düşün böyle bir insanla evlendiğiniz zaman sizin nedir acaba edebilir işte böyle tipler hayatında bir işi başaramamış ama doktor olduğu için kendini adam sanan kişiliksiz karaktersiz bir şey
Soran1 yılEvet aynen öyle hayatta tek basarısı cerrah olmam bak ben çok guzelım sarışın uzun boylu manken gibiyim iyi bir egıtımım var ben köse mezunu olsam asla bakmaz
Soran1 yılLıse mezunu
Cevap sahibi1 yılYa dediğim gibi karşındaki insan olsun ne mezunu oldu önemli değil hani çok güzel bir laf vardır eğitimli cehalet gider eşeklik bakidir bazı insanlar gerçekten eşek
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi siz en iyisi önünüze bakan böyle bir insandan size ne yarar gelir ne de sizi mutlu edebilir
Soran1 yılBeni de aldatırım bırde evlenmeden çocuk ıstıyordu her türlü bakarmış bize
Cevap sahibi1 yılYa bir şey söyleyeyim mi sana niyetini bu kadar belli etmiş yani gördüğün yerde kaç Allah'ın sevgili kuluymuşsun böyle bir insandan kurtulmuşsun emin ol böyle insanlar psikolojisi de bozuktur yani anlattığın kaderle ben bu insanı psikolojisini düzgün olduğunu düşünmüyorum
Soran1 yılNeden evlenmeden çocuk istiyor boşanırsa hak iddia edemiyim diyemi
Cevap sahibi1 yılYa tabii ki öyle hiçbir hak istemediği sana söyleyeyim mi senden çocuk yapacak ondan sonra seninle hiç evlenmeyecek çocuğu da ben doktorum maddi durumum iyi diye elinden alacak böyle tipler çocuk ister evlilik değil. Yani anlayacağın kullanacakti seni
Soran1 yılNasıl alacak elimden imkansız
Cevap sahibi1 yılŞöyle düşün ülkemizde imkansız diye bir şey var mı?
Soran1 yıl7 snee evlı kalmış çocuğu yok bu böyle garip
Cevap sahibi1 yılİşte bu adam evlilikten çocuk istemiyorum evlilik dışı bir çocuk istiyor anlatabildim mi bu adam kimseye bağlanamaz kimseye bağlı kalamaz. Yani bir nevi seni çocuğunu taşı diye kullanacak
Soran1 yılNe alaka belki karısıyla çocuğu olmadı
Cevap sahibi1 yılPeki ne alaka madem seni seviyor niye evlenmeden çocuk yapalım diyor ben de sevdim benim de hayatıma giren oldu ama ben hiçbir zaman böyle bir şey söylemedim sence bu kişinin amacı ne
Cevap sahibi1 yılGerçekten seni çok çok iyi anlıyorum ona karşı duygularım var o yüzden bir çıkış arıyorsun acaba gerçekten kötü müdür iyi olması için bir çıkış arıyorsun ama yapma bunu kendine böyle bir insanla mutlu olamazsın
Soran1 yılBenıde bırakır. Mı çocukla
Cevap sahibi1 yılBen her zaman kadınların işgücülerinin erkeklerden daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Ben sana soruyorum sence bir erkek neden evlenmeden çocuk ister, sence bu adam güvenilir mi ve sence seni yarı yolda bırakırım hadi önce sorulara Sen cevap ver sonra ben de sana görüşümüz söyleyeceğim
Soran1 yılBırakmaz parasız çocuğa sahip çıkar ama benide aldatı gibi
Cevap sahibi1 yılAma bak çok güzel söylüyorsun aldattı seni Peki şu şekilde de bir düşün tamam seninle birlikte olduğu çocuğunuz doğdu daha sonra tekrar hayatına başkasına aldı ona ilgi gösterdi çocuğuna yalnızca para yardımı yaptı Ama senin yüzüne bile bakmadı böyle bir hayat ister misin
Soran1 yılEvet oda olabılır tek başıma çocuk büyütemem
Cevap sahibi1 yılBak işte kendi sorunun cevabını artık kendin veriyorsun Peki sen bunları kabul edecek kadar değersiz bir insan mısın yani hayatında bundan başka Seni seven çıkmaz mı Sana değer veren çıkmaz mı. Bak 7 yıllık ilişki mi oldu Ailesi vermeyince bitti bir gün bile ona gel evlenmeden çocuk yapalım demedim çünkü o benim sevdiğim kadın
Soran1 yılBirde mesela kendi hesabından eklemıyor gelıyor sahte ınstagram hesapları açıp benim ne yaptığımı merak ediyor bakmak ıcın belkıde hıc boşanmadı hersey saklıyor
Cevap sahibi1 yılBak işte Ne güzel her şeyin farkındasın bak gerçekten bilinçli bir insansın ama lütfen duygularının seni etkilemesine izin verme doktor olması da hiç önemli değil hayatına girecek kişi sana değer versin seni sevsin Ne oldu hiç önemli değil doktor olup affedersin böyle gidip kalkacağına bu şekilde davranacağını belirsizlik içinde olacağını düzgün biri olsun da mesleği ne olursa olsun
Soran1 yılAma durumu çok ıyı cerrah bır daha doktor bulamam yanı maddıyatada bakıyorum sence neden sahte hesap açıp takıp etmek istiyor kendi hesabından etmiyor
Cevap sahibi1 yılBelki de koşamayacaktın seni kandırıyordu o açıdan düşün bak demin dediğini de aklıma geldi belki de evlendi işte çocuğu olmuyor senden çocuk yapacak o çocuğu alacak hiç o açıdan düşündün mü peki
Soran1 yılEvet öyle bırsey mi amacı acaba öyle bırsey olsa neden gizli hesaplardan takıp etsin ya da benden çocuk yapacak gizli saklı büyüyecek herkesten sence
Cevap sahibi1 yılİşte bu aynen bak sırf varlıklı diye böyle bir yaşam sürmek ister misin? Bu arada sen ne işle uğraşıyorsun
Soran1 yılBende bankacıyım ıstemem tabi ama belki aynı evde yaşayacak benle çocukta büyütecek ama karısından hıc boşanmayacak
Cevap sahibi1 yılYa bu karmaşak ilişki içerisin de yasayabilecek misin peki
Soran1 yılHayır tabiki
Cevap sahibi1 yılÖnüne bakar görüntü olarak çok mu kötüsun neden bu insana takildin böyle. Belki daha iyileri çıkacak karşına , belki sana aşık olacak çok sevecek
Soran1 yılBenim doktor takıntım var doktorla evlenmek istiyorum hayır çok güzelim sarışın uzun boyluyum ama oda benden vazgecmıyor kızları hıc beğenmiyor başka kızlarla dalga gecıyor cırkın dıye
Cevap sahibi1 yılEeee böyle bir kişilik seni yariyolda bırakırsa ne olacak. Madem güzelsin ne kismetler çıkar ya boş ver bence.
Soran1 yılÇıkıyor zaten belkıde karısından boşanmadı ve karısı beni biliyordur sizce
Cevap sahibi1 yılBelki de biliyor belki de karisina çocuğumuz olmuyor ondan birtane olsun demiştir bilemeyiz
Cevap sahibi1 yılKaç yaşında ve aranızda kaç yaş var
Soran1 yılEvet belkıde 35 yaşında ben 31
Cevap sahibi1 yılYaşında çok güzel ya bence iyi düşün anlıyorum seviyorsun aşıksın ama bu kişi doğru insan degil
Soran1 yılAma söyle Bir şey var ıstese başka kadındanfa çocuk yapar neden ben
Cevap sahibi1 yılGüzelsin hoşuna da gitti ve çoğu kadın böyle bir teklif ile gelse ağzının ortasına vurur
Soran1 yılSen öyle san kadınlar sırf bu doktor diye cınsellık yaşamak ıcın buna mesaj atıyor gozlerımle gordum
Cevap sahibi1 yılYa tamam onlar basit işte sen neden onları kısas olarak kabul ediyorsun. Benim de kız arkadaşım doktordu baktım olmuyor bıraktım illa ki olacak diye bir şey yok ki. Sen bilirsin karar senin
Soran1 yılO onları basit kız olacakmış görüyor sence
Cevap sahibi1 yılBende erkeğim başkasını bilmem ama böylelerini basit olarak görürüm. Üzgünüm ama düşüncem bu.
Soran1 yılEvet o dıger mesaj atan kızları basıt görüyor geçen gün sosyal medyada bir avukatı eklemiş gördüm sonra 1gun sonra sıldı kızı begenmedı heralde
Cevap sahibi1 yılSence bu kişinin amacı ne peki ne yapmak istiyor
Soran1 yılBilmiyorum. Sence
Cevap sahibi1 yılBence insanları kullanmak ve üstten bakmam. Ama anladığım kişisel sorunları var
Soran1 yılbencede tedavı olmalı karısıyla hala resımlerı var sosyal medyada karısı kaldırmıs o kaldırmıyor
Cevap sahibi1 yılYa işte düşün yani hani bu mantık evliliği yapan insan bu mu kaldırmıyor ya bu var ya psikopat ya Sen direkt bunu sil önüne bak
Soran1 yılbellıkı bırsey yapmıs pısman sence yoksa neden olsun
Cevap sahibi1 yılYa bir şey söyleyeyim mi sana karşında Ne olduğu belirsiz davranışlarını tahmin edemeyeceğim psikopat bir şahsiyet var. İstediği kadar hangi mertebede olursa olsun karşındaki insanın sana ne yapacağı hiç belli olmaz bak zaten haberleri de görüyorsun şiddet de uygular başka şeyler de yapar bunun yaptığı meslek ve hiçbir alakası yok bunu unutma lütfen
Soran1 yılevet yapabılır ama oyle bırı degıl yanı sıddet uygulayacak ama bıraz capkın aldatma ıhtımalı yuksek bellıkı esınıde aldattı
Cevap sahibi1 yılİşte ben de onu diyorum eşini aldatan seni de aldatır bak insanlar da dalga geçiyor diyorsun eşini aldatıyor seni de aldatır böyle birisinin kişiliği oturmamıştır böyle bir insanda her şeyi beklenir bak sen hala toz kondurmamaya çalışıyorsun bir yerden tutmaya çalışıyorsun bırak artık ne zamandan beri bu insanı birliktesin
Soran1 yılbabasıda pazarcıymıs anadoluda adapazarında yasıyorlarmıs doktor olmadan once ıstanbula gelınce bence sapıtmıs
Cevap sahibi1 yılYa işte diyorum ya ezik herhalde küçükken bayağı bir ezikmiş bir mertebeye de gelince de o başını bir döndürmüş
Soran1 yılevet karısınında aılesı zengın kadında doktor allah bılır sırf o yuzden evlenmıstır sevmeden
Cevap sahibi1 yılYa bilemezsin işte onu bak diyorsun ki karısı fotoğrafları kaldırmış kendisi fotoğrafları kaldırmamış hani sana diyor ya ben Kara bıraktım kim bilir belki de karısı bunu istemiyordur ne psikopat olduğunu görmüş olabilir Bir şey söyleyeceğim sorsana karını boşandıktan sonra benimle evlenecek misin sor bakalım bir ne diyecek
Soran1 yılgorusmeyı kestım dedımyaa gorusmuyorum artık gelmı sahte ınstagram twıtter acıp neler yazıyoum ne resım paylasıyorum ona bakıyor benı gormek ıstıyor ınstagramdan evet belkı karısı nasıl bır ınsan oldunu anladı bırde mesela eskıden hep aynı hastanede calısmıslar anadoluda ama ne hıkmetse ıstanbula gelınce baska hastanelerde calısıyorlar
Cevap sahibi1 yılPeki ne kadar süre birlikte oldunuz onu ben merak ettim hani sen bayağı bir etkilenmişsin ondan ne kadar süre birlikte olduğunuz görüştünüz
Soran1 yıl6 ay
Cevap sahibi1 yılHani çok uzun bir sürede değil sen nasıl bu kadar bağlandın ki o insanı içinde var mı ona karşı sevgi gerçekten hani mesela onu görünce Ne hissediyorsun mutlu musun
Soran1 yılevet sevıyorum sarılmak opmek ıstıyorum
Cevap sahibi1 yılSen bayağı bir tutulmuşsun Peki sana bir soru sorabilir miyim doktor olmasaydı yine bu denli sever miydin
Soran1 yılevet severdım mesela muhendıs felan olsa gene severdım
Cevap sahibi1 yılDemek ki senin doktorla bir takıntın yok bak mühendis de olsa severdin e şunu niye düşünmüyorsun ileride belki karşına daha iyisi çıkacak bir de alsak olmuş da yani çok bir şey de olmamış niye sen bu kadar tutuldun benim de doktor oldu hatta benimki 3-4 sene oldu unuttum gitti
Soran1 yılneden ayrıldın sen doktorlar nasıl sence cokmu soguk
Cevap sahibi1 yılYa çünkü kişiliği çok farklıydı genelde havalı oluyorlar hani her şeyi ben yaparım ben ederim ben bilirim Yok gerek yok ben niye mutsuz olacağım bir insanla biritolayım ki doktor değil dünyanın en zengini olsa yine benim işim olmaz benim için önce kişilik gelir
Soran1 yılbenım ıcınde emrıvakı konusmalarımı vardı sana bırde sadıkmıydı mesela
Cevap sahibi1 yılYa sadık da tabii yani ondan yani bir sıkıntı yoktu ama tavırlar hiç hoş değildi böyle diyorum ya hani her şeyi ben yaparım ben de derim ben bilirim bilmiyorum ben böyle tiplerden çok hoşlanmam benim için önce kişilik dedim saygı duyacak saygı gösterecek düşüncelerimizi paylaşacağız bir karar alacağımız zaman birlikte alacağız
Soran1 yılevet tek basına hareket edınce olmuyor sız nerde tanıstınız hastanedemı
Cevap sahibi1 yılYok ya biz bir arkadaş vesilesi ile tanışmıştık yani öyle ya bitti huzur önce huzur bir insan istediği kadar maddiyat iyi olsun huzurun yoksa o ilişkiden hiçbir şekilde mutlu olamazsın
Soran1 yılsonra senı hıc aradımı yoksa tamamen mı bıtırdınız mesela doktorlar nasılmıs hastanelerındekı sana anlatıyor muydu
Cevap sahibi1 yılYok Çok fazla konuşmuyorduk ben iş hakkında konuşmayı çok seven bir insan değilim aradı tabii ki ben istemedim ya dediğim gibi hani benim için mertebesine yaptığı çok önemli değil he arkadaşım var bir tane doktorla evli Çok da mutlu değil kadın keşke hiç evlenmeseydim diyor
Soran1 yılneden kadın ne ıs yapıyor
Cevap sahibi1 yılKadın ev hanımı diyor ki bana istediğini yapıyor şuraya gel buraya gel şuraya çık buraya çık sürekli diyor sanki diyor karşısında eşi değildi kölesi var
Soran1 yılpara verıyorya ondan sozlerı gecsın ıstıyorlar heralde
Cevap sahibi1 yılAynen öyle işte parası varya istediğini yapar
Soran1 yılhayret nasıl ev hanımıyla evlenmıs cok egolular
Cevap sahibi1 yılBelki de özellikle ev hanımını alıyor çalışan birini alsa öyle her istediğini yaptıramaz ki çünkü karşısında kendi gibi para kazanan biri var
Soran1 yılevet belkıde ezmek ıcın alıyordur sozu gecsın dıye nerde tanısmıslarkı acaba
Cevap sahibi1 yılHiç bilmiyorum inan o kadarını hiç sormadım ama kadın aşırı mutsuz keşke asla karşılaşmasaydım diyor. Düşün evi var araba var altında hayatın istediği gibi ama mutsuz
Soran1 yılbırde cok calısıyordur kesın gorusemıyordur bıle
Cevap sahibi1 yılYa öyle diyormuş tabii o anda kim bilir ne yapıyor
Soran1 yılkımbılır
Cevap sahibi1 yılŞimdi sen kararını açıp da bakalım ne yapacaksın
Soran1 yılben ıletısımı kestım ama kendısı sahte hesaplar acıp benı takıp etmek ıstıyor
Cevap sahibi1 yılÖnüne bak bence bak yine sana diyorum önüne bak ileride çok pişman olursun bırak artık daha güzel kısmetlerin çıkacaktır
Soran1 yılbıraktım hemm ıstemıyor hem takıp edıyor
Cevap sahibi1 yılEe engeli gitsin o zaman her yerde yani senin için daha iyi olmaz mı
Soran1 yılengelledım zaten sahte hesap acıyor ordanda engelycem
Cevap sahibi1 yılHer yerden engelli eğer seni istiyorsa evlensin bu kadar de ki benim kararım bu eğer beni istiyorsan evlen onun dışında kesinlikle görüşmek istemiyorum de bu kadar
Soran1 yılama ben hıc evlenmedım aılem bosanmıs bırıne asla sıcak bakmaz
Cevap sahibi1 yılİşte diğer bir sıkıntı da bu ailen sıcak bakmayacak Ama sen çok fazla isteklisin şu anda ailenin istemediği bir evliliği gerçekleştirir misin
Soran1 yılevet
Cevap sahibi1 yılO zaman dediğimi yap evleneceksek evlenelim de onun dışında ben hiçbir şeyi kabul etmiyorum de bak zaten büyük ihtimalle sana o zaman diyecek ki bitsin
En İyi Cevaplar
Seni tekrar oyuncak etmek istiyor o yüzden zaten senin yaptığın hata evlenmiş boşanmış bir erkekle olmak doktorları kafeslemek zordur yani Doktorlar kolay kolay evliliğe gelmez onların işi zaten çapkınlıktır inan bana böyle adam için üzülmeye değmez Allah bilir onunla cinsel ilişkin bile olmuştur ama artık yapacak bir şey yok hayatına bakacaksın senin için erkek mi yok doktorlar zaten hemşire hasta karışık yasak ilişkiler yaşarlar burada yapacağın şeyi onu unutmak olacak ondan sana hayır gelmez bunu ben sana söylüyorum
05 Yorumla
Soran1 yılHadı yaa gerçekten hastalarıyla hemsırelerle yasak ılıskımı yaşıyorlar ılgınc evet bana aşık olmuş göya ama gene doktor felan öyle bırıyle evlenecek esıde doktor Muş bana dıyor ki evlenmeden birlikte yasıyalım cocuk yapalım nıkahsız
Soran1 yılDost hayatımı istiyor sence benlle
Soran1 yılBen bunu kabul edemem hele evlenmeden çocuk asla yapamam bakarım sız her türlü diyor
1 yılEşini aldatmış diyorsun. Seninle de sağlam bir zeminde durmayacağı çok çok yüksek bir ihtimalken bunu sen iyi niyetinle görmezden gelmişsin. Böylece sen de o arkadaşı tamamen gündeminden çıkarsan ve yoluna baksan iyi edersin.
01 Yorumla
Soran1 yılNeden onu aldattı diye benıdemı aldatması gerek
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canım ya, bu durumu yaşadığın için çok üzgünüm. Gerçekten kalp kırıcı bir durum. Duygularınla oynamış gibi hissetmen çok normal ama şunu bilmelisin ki sen değerinden hiçbir şey kaybetmedin. Onun "mantık evliliği" anlayışı tamamen kendi tercihleriyle alakalı ve bu onun duygularını nasıl yönettigiyle ilgili bir mesele. Kendini suçlama sakın, seni sevmemiş demek değil bu. Twitter’dan takip etmiş olabilir çünkü bir şekilde seninle hala bağlantılı hissetmek istiyor olabilir. Ama sen, kendine olan değerini bil ve onun bu tercihinin seni üzmesine izin verme. 🌈💜 Eminim ki daha doğru bir aşk seni bekliyor!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
1 yılsenide sevmemiş yalan söyluyor onun amacı kullanacak kız bulmak eglenmek seviyorum ayagına. bazı insanlar maalesef paraya doymaz özellikle ihtiyacı olmayanlarda çok bu durum kadın bana masraf olmasın derdinde
09 Yorumla
Soran1 yılOna kız mı yok bızzat gosterdı kızlar buna cınsellık yaşamak ıcın mesaj atıyor gördüm
- 1 yıl
atabilir yinede insanoglunun gözu doymaz hep daha fazlasını ister aksi durumda mesele maddiyat olmasa senle evlenirdi
Soran1 yılO kızlarla dalga gecıyor cırkın lise mezunu dıye
- 1 yıl
sonucta sen uni mezunusun meslegin var sadece meur degilsin mesele maddiyat olmasa egitimin var geride başka bir ihtimal kalmıyor
Soran1 yılAma eski esı doktor onlarda olmamıs
- 1 yıl
eski eşiyle ne alaka bir insan ya karakterin guzelligin huyun için evlenir ya maddiyatın için duruma bakılınca sana tavsiyem saf olmaz derim anladıgım kadarıyla sende maddiyat hariç diger şeyler var
Soran1 yılevet hersey var maddıyatta var tabı onun kadar degıl
- 1 yıl
insanın gözu doymaz maddiyatı olan daha fazlasını ister hep
Soran1 yılbılemıyorum valla
Gizli Üye(25-29)1 yılkarısını aldatmış ve sen hala üzülüyorsun. Para bu kadar önemliyse senin için onun için de önemlidir
01 Yorumla
Soran1 yılPara için degıl seviyorum cok
Karısını aldatan birinin sana sadık olup seninle olacağını mı düşündün cidden. Bu yaratık ruh hastası. Kim bilir aynı anda kaç kişiyle konuşuyor takılıyor. Oyuncak olmayı istiyorsan takıl
02 Yorumla
Soran1 yılBunu kızlar eklıyor hastaları felan cınsellık istiyor bu dalga gecıyor şuna bak cırkın lise mezunu diye
- 1 yıl
Narsist biri belli ki. Uzak dur bu habeş maymunundan
1 yılDoktorların sosyal zekasının geride olduğunu düşünüyorum. İstisnalar var Elbet ki ama hepsini deneyemiyceğine göre doktorlardan uzak dur.
08 Yorumla
Soran1 yılNeden hep aldatırlarmı
- 1 yıl
Aldatmak değilde ilişkileri çok aptalca oluyor garip insan tiplemeleri. Tus , uzmanlık sınavları derken beyin mi kalır Allah aşkına sosyal hayatları bile adam akıllı yoktur. Varsa bile işte böyle sorunları çok sık yaşarsın.
Soran1 yılÇok çalışıyor zaten cerrah ama çok soğuk biri
- 1 yıl
Aşkım onda duygusallık falan yoktur. Çok mantıkçı biri eminim ki. Benimde bir doktor flörtüm vardı ailesi çok varlıklıydı kendiside dermatoloji doktoruydu hemde aile şirketiyle uğraşıyordu. Ama ilişkisi vasatın altı yani kendi denginde birini aramıyordu ya da ben denginde biri olduğum için onu hissetmedim ama kendine resmen hizmetçi arıyordu her dediğini yapsın tamam desin ailesinin dedikleri olsun. Evlenme teklifi etti kabul etmedim.
Soran1 yılSendeki doktorsun evet soğuk biri asırı mantıkçı biri ama ilk esıde doktormus gene olmamış beni gerçekten sevdi ama ben cırkın okumamış olsam asla yüzüme bakmaz buna mesaj atan kızlar var evlenmek ıcın dalga gecıyor hep cırkın lıse mezunu dıye
- 1 yıl
Statüye önem veren birisi demek ki ama çok akıllı bir kadının ona bakıcağını pek sanmıyorum ve gene olsa gene aldatır o kadını. Çevremde çok akıllı erkeklerin akıllı bir kadınla evliliklerini görüyorum hepsi eşini aldatıyor aldatmayanı görmedim çok nadir.
Soran1 yılDoktorlar mı aldatıyor ama boşanmıyorlar galıba
- 1 yıl
Tek doktor değil erkek olan bütün canlı böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılOha çok kötü ln akhdjdjd bencede sil
08 Yorumla
Soran1 yılEvet sosyal. Medyadan sahte hesap açıp beni takıp edıyor
- 1 yıl
Cinsllik hayalidir seninle belkide sil gitsin onlarla olmaz
Soran1 yılEvlenmeden çocuk istiyordu benden
- 1 yıl
İste amacın cinsellik ti
Soran1 yılEvlenmeden çocuk neden yapayım bıze bakacakmış her türlü
- 1 yıl
Cok uyanik.
Soran1 yılNıye
- 1 yıl
Cakip sana gönderecek iste cock yapmadan ne niyesi akfjdjdjd
Gizli Üye(25-29)1 yılDoktor olması umrumda değil.
03 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılSende statü para derdindesin. O yüzden üzülmedim.
Soran1 yılDegılım sevıyorum
1 yılBirliktelik oldu mu
04 Yorumla
Soran1 yılHayır ama çocuk ıstıyordu benden nıkahsız
- 1 yıl
Bencillik değil mi bu ama senin kararını hissiyatin8 hiçe sayıp
Soran1 yılevet ben anne olmaya hazırmıyım acabaa
- 1 yıl
Bıraz iddialı olmuş
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni becermeye devam etmek istiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında