en bosanmıs bırıyle sevgılıydım doktor kendısı ben hıc evlenmedım neyse benım de meslegım var unıversıte mezunuyum ama memur doktor degılım bu ılk evlılıgınde mantık evlılıgı yapmıs doktormus karısıda bosanmıs anlasamamıslar aldatmış karısını benı cok sevdı bende onu cok sevdım kendısıde benı cok sevdıgını soyluyor hayatında ılk defa aşık olmuş ama gene mantık evlılıgı yapacakmıs ask evlılıgı yapmayacakmıs kendı gıbı memur ust duzey biriyle evlenecekmıs 1 haftadır ağlıyorum paraya ıhtıyacı yok dunya kadar para kazanıyor neden hala para statu derdınde heryerden sildim twiterdan takibe almış niye sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayAranızda ne geçti bilmiyorum ama bunlar çeşitli bahaneleri sığınmaktır. İlk evliliğinden boşanmış ve sana mantık evliliği yaptığını söylemiş bence o da yalan inanma. Aklı sıra seni kendine inandırmak istemiş şöyle düşün ilk evliliğin mantık evliliği yapıp mutsuz olan bir insan boşanan bir insan tekrar mantık evliliği mi yapar sana çeşitli bahaneler sunmuş üzgünüm ama bu kişi üzülmeye bile değmez
0100 Yorumla
Soran11 ayEvet karısıda doktor unıversıtede tanışmışlar evlenmişler bence severek evlendiler ama onuda aldatmış boşanmış bırısı bana aşıkmış ama gene mantık evlılıgı yapacakmış bunu sıldım heryerden geldi twıterdan beni takıbe almış ınstagramdan alıyor neden sızce
Cevap sahibi11 ayBence hala sizi bir kenarda bırakmak istiyor hani başkalarıyla görüşürüm ama o bir kenarda Dursun yine benden tamamen gitmesin gerçekten egoist insanlar bunu yaparlar karşıdaki insanı düşünmez de yalnızca kendi çıkarları önemlidir lütfen en kısa zamanda her yerden engelleyin çünkü bu insan hem yalancı hem egoist sizi gerçekten çok güzel. Sizi çok iyi gerçekten anlıyorum benim de uzun süreli ilişkim oldu bitti çok üzüldüm ama bazen kanayan yeri tamamen kesmek kangren olmasını engeller
Soran11 ayEvet kendısını düşünüyor buna cınsellık yaşamak evlenmek ıcın kızlar hastaları mesaj atıyor dalga gecıyor ezık lise mezunu cırkın dıyor
Cevap sahibi11 ayYa işte şöyle düşün böyle bir insanla evlendiğiniz zaman sizin nedir acaba edebilir işte böyle tipler hayatında bir işi başaramamış ama doktor olduğu için kendini adam sanan kişiliksiz karaktersiz bir şey
Soran11 ayEvet aynen öyle hayatta tek basarısı cerrah olmam bak ben çok guzelım sarışın uzun boylu manken gibiyim iyi bir egıtımım var ben köse mezunu olsam asla bakmaz
Soran11 ayLıse mezunu
Cevap sahibi11 ayYa dediğim gibi karşındaki insan olsun ne mezunu oldu önemli değil hani çok güzel bir laf vardır eğitimli cehalet gider eşeklik bakidir bazı insanlar gerçekten eşek
Cevap sahibi11 ayDediğim gibi siz en iyisi önünüze bakan böyle bir insandan size ne yarar gelir ne de sizi mutlu edebilir
Soran11 ayBeni de aldatırım bırde evlenmeden çocuk ıstıyordu her türlü bakarmış bize
Cevap sahibi11 ayYa bir şey söyleyeyim mi sana niyetini bu kadar belli etmiş yani gördüğün yerde kaç Allah'ın sevgili kuluymuşsun böyle bir insandan kurtulmuşsun emin ol böyle insanlar psikolojisi de bozuktur yani anlattığın kaderle ben bu insanı psikolojisini düzgün olduğunu düşünmüyorum
Soran11 ayNeden evlenmeden çocuk istiyor boşanırsa hak iddia edemiyim diyemi
Cevap sahibi11 ayYa tabii ki öyle hiçbir hak istemediği sana söyleyeyim mi senden çocuk yapacak ondan sonra seninle hiç evlenmeyecek çocuğu da ben doktorum maddi durumum iyi diye elinden alacak böyle tipler çocuk ister evlilik değil. Yani anlayacağın kullanacakti seni
Soran11 ayNasıl alacak elimden imkansız
Cevap sahibi11 ayŞöyle düşün ülkemizde imkansız diye bir şey var mı?
Soran11 ay7 snee evlı kalmış çocuğu yok bu böyle garip
Cevap sahibi11 ayİşte bu adam evlilikten çocuk istemiyorum evlilik dışı bir çocuk istiyor anlatabildim mi bu adam kimseye bağlanamaz kimseye bağlı kalamaz. Yani bir nevi seni çocuğunu taşı diye kullanacak
Soran11 ayNe alaka belki karısıyla çocuğu olmadı
Cevap sahibi11 ayPeki ne alaka madem seni seviyor niye evlenmeden çocuk yapalım diyor ben de sevdim benim de hayatıma giren oldu ama ben hiçbir zaman böyle bir şey söylemedim sence bu kişinin amacı ne
Cevap sahibi11 ayGerçekten seni çok çok iyi anlıyorum ona karşı duygularım var o yüzden bir çıkış arıyorsun acaba gerçekten kötü müdür iyi olması için bir çıkış arıyorsun ama yapma bunu kendine böyle bir insanla mutlu olamazsın
Soran11 ayBenıde bırakır. Mı çocukla
Cevap sahibi11 ayBen her zaman kadınların işgücülerinin erkeklerden daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Ben sana soruyorum sence bir erkek neden evlenmeden çocuk ister, sence bu adam güvenilir mi ve sence seni yarı yolda bırakırım hadi önce sorulara Sen cevap ver sonra ben de sana görüşümüz söyleyeceğim
Soran11 ayBırakmaz parasız çocuğa sahip çıkar ama benide aldatı gibi
Cevap sahibi11 ayAma bak çok güzel söylüyorsun aldattı seni Peki şu şekilde de bir düşün tamam seninle birlikte olduğu çocuğunuz doğdu daha sonra tekrar hayatına başkasına aldı ona ilgi gösterdi çocuğuna yalnızca para yardımı yaptı Ama senin yüzüne bile bakmadı böyle bir hayat ister misin
Soran11 ayEvet oda olabılır tek başıma çocuk büyütemem
Cevap sahibi11 ayBak işte kendi sorunun cevabını artık kendin veriyorsun Peki sen bunları kabul edecek kadar değersiz bir insan mısın yani hayatında bundan başka Seni seven çıkmaz mı Sana değer veren çıkmaz mı. Bak 7 yıllık ilişki mi oldu Ailesi vermeyince bitti bir gün bile ona gel evlenmeden çocuk yapalım demedim çünkü o benim sevdiğim kadın
Soran11 ayBirde mesela kendi hesabından eklemıyor gelıyor sahte ınstagram hesapları açıp benim ne yaptığımı merak ediyor bakmak ıcın belkıde hıc boşanmadı hersey saklıyor
Cevap sahibi11 ayBak işte Ne güzel her şeyin farkındasın bak gerçekten bilinçli bir insansın ama lütfen duygularının seni etkilemesine izin verme doktor olması da hiç önemli değil hayatına girecek kişi sana değer versin seni sevsin Ne oldu hiç önemli değil doktor olup affedersin böyle gidip kalkacağına bu şekilde davranacağını belirsizlik içinde olacağını düzgün biri olsun da mesleği ne olursa olsun
Soran11 ayAma durumu çok ıyı cerrah bır daha doktor bulamam yanı maddıyatada bakıyorum sence neden sahte hesap açıp takıp etmek istiyor kendi hesabından etmiyor
Cevap sahibi11 ayBelki de koşamayacaktın seni kandırıyordu o açıdan düşün bak demin dediğini de aklıma geldi belki de evlendi işte çocuğu olmuyor senden çocuk yapacak o çocuğu alacak hiç o açıdan düşündün mü peki
Soran11 ayEvet öyle bırsey mi amacı acaba öyle bırsey olsa neden gizli hesaplardan takıp etsin ya da benden çocuk yapacak gizli saklı büyüyecek herkesten sence
Cevap sahibi11 ayİşte bu aynen bak sırf varlıklı diye böyle bir yaşam sürmek ister misin? Bu arada sen ne işle uğraşıyorsun
Soran11 ayBende bankacıyım ıstemem tabi ama belki aynı evde yaşayacak benle çocukta büyütecek ama karısından hıc boşanmayacak
Cevap sahibi11 ayYa bu karmaşak ilişki içerisin de yasayabilecek misin peki
Soran11 ayHayır tabiki
Cevap sahibi11 ayÖnüne bakar görüntü olarak çok mu kötüsun neden bu insana takildin böyle. Belki daha iyileri çıkacak karşına , belki sana aşık olacak çok sevecek
Soran11 ayBenim doktor takıntım var doktorla evlenmek istiyorum hayır çok güzelim sarışın uzun boyluyum ama oda benden vazgecmıyor kızları hıc beğenmiyor başka kızlarla dalga gecıyor cırkın dıye
Cevap sahibi11 ayEeee böyle bir kişilik seni yariyolda bırakırsa ne olacak. Madem güzelsin ne kismetler çıkar ya boş ver bence.
Soran11 ayÇıkıyor zaten belkıde karısından boşanmadı ve karısı beni biliyordur sizce
Cevap sahibi11 ayBelki de biliyor belki de karisina çocuğumuz olmuyor ondan birtane olsun demiştir bilemeyiz
Cevap sahibi11 ayKaç yaşında ve aranızda kaç yaş var
Soran11 ayEvet belkıde 35 yaşında ben 31
Cevap sahibi11 ayYaşında çok güzel ya bence iyi düşün anlıyorum seviyorsun aşıksın ama bu kişi doğru insan degil
Soran11 ayAma söyle Bir şey var ıstese başka kadındanfa çocuk yapar neden ben
Cevap sahibi11 ayGüzelsin hoşuna da gitti ve çoğu kadın böyle bir teklif ile gelse ağzının ortasına vurur
Soran11 aySen öyle san kadınlar sırf bu doktor diye cınsellık yaşamak ıcın buna mesaj atıyor gozlerımle gordum
Cevap sahibi11 ayYa tamam onlar basit işte sen neden onları kısas olarak kabul ediyorsun. Benim de kız arkadaşım doktordu baktım olmuyor bıraktım illa ki olacak diye bir şey yok ki. Sen bilirsin karar senin
Soran11 ayO onları basit kız olacakmış görüyor sence
Cevap sahibi11 ayBende erkeğim başkasını bilmem ama böylelerini basit olarak görürüm. Üzgünüm ama düşüncem bu.
Soran11 ayEvet o dıger mesaj atan kızları basıt görüyor geçen gün sosyal medyada bir avukatı eklemiş gördüm sonra 1gun sonra sıldı kızı begenmedı heralde
Cevap sahibi11 aySence bu kişinin amacı ne peki ne yapmak istiyor
Soran11 ayBilmiyorum. Sence
Cevap sahibi11 ayBence insanları kullanmak ve üstten bakmam. Ama anladığım kişisel sorunları var
Soran11 aybencede tedavı olmalı karısıyla hala resımlerı var sosyal medyada karısı kaldırmıs o kaldırmıyor
Cevap sahibi11 ayYa işte düşün yani hani bu mantık evliliği yapan insan bu mu kaldırmıyor ya bu var ya psikopat ya Sen direkt bunu sil önüne bak
Soran11 aybellıkı bırsey yapmıs pısman sence yoksa neden olsun
Cevap sahibi11 ayYa bir şey söyleyeyim mi sana karşında Ne olduğu belirsiz davranışlarını tahmin edemeyeceğim psikopat bir şahsiyet var. İstediği kadar hangi mertebede olursa olsun karşındaki insanın sana ne yapacağı hiç belli olmaz bak zaten haberleri de görüyorsun şiddet de uygular başka şeyler de yapar bunun yaptığı meslek ve hiçbir alakası yok bunu unutma lütfen
Soran11 ayevet yapabılır ama oyle bırı degıl yanı sıddet uygulayacak ama bıraz capkın aldatma ıhtımalı yuksek bellıkı esınıde aldattı
Cevap sahibi11 ayİşte ben de onu diyorum eşini aldatan seni de aldatır bak insanlar da dalga geçiyor diyorsun eşini aldatıyor seni de aldatır böyle birisinin kişiliği oturmamıştır böyle bir insanda her şeyi beklenir bak sen hala toz kondurmamaya çalışıyorsun bir yerden tutmaya çalışıyorsun bırak artık ne zamandan beri bu insanı birliktesin
Soran11 aybabasıda pazarcıymıs anadoluda adapazarında yasıyorlarmıs doktor olmadan once ıstanbula gelınce bence sapıtmıs
Cevap sahibi11 ayYa işte diyorum ya ezik herhalde küçükken bayağı bir ezikmiş bir mertebeye de gelince de o başını bir döndürmüş
Soran11 ayevet karısınında aılesı zengın kadında doktor allah bılır sırf o yuzden evlenmıstır sevmeden
Cevap sahibi11 ayYa bilemezsin işte onu bak diyorsun ki karısı fotoğrafları kaldırmış kendisi fotoğrafları kaldırmamış hani sana diyor ya ben Kara bıraktım kim bilir belki de karısı bunu istemiyordur ne psikopat olduğunu görmüş olabilir Bir şey söyleyeceğim sorsana karını boşandıktan sonra benimle evlenecek misin sor bakalım bir ne diyecek
Soran11 aygorusmeyı kestım dedımyaa gorusmuyorum artık gelmı sahte ınstagram twıtter acıp neler yazıyoum ne resım paylasıyorum ona bakıyor benı gormek ıstıyor ınstagramdan evet belkı karısı nasıl bır ınsan oldunu anladı bırde mesela eskıden hep aynı hastanede calısmıslar anadoluda ama ne hıkmetse ıstanbula gelınce baska hastanelerde calısıyorlar
Cevap sahibi11 ayPeki ne kadar süre birlikte oldunuz onu ben merak ettim hani sen bayağı bir etkilenmişsin ondan ne kadar süre birlikte olduğunuz görüştünüz
Soran11 ay6 ay
Cevap sahibi11 ayHani çok uzun bir sürede değil sen nasıl bu kadar bağlandın ki o insanı içinde var mı ona karşı sevgi gerçekten hani mesela onu görünce Ne hissediyorsun mutlu musun
Soran11 ayevet sevıyorum sarılmak opmek ıstıyorum
Cevap sahibi11 aySen bayağı bir tutulmuşsun Peki sana bir soru sorabilir miyim doktor olmasaydı yine bu denli sever miydin
Soran11 ayevet severdım mesela muhendıs felan olsa gene severdım
Cevap sahibi11 ayDemek ki senin doktorla bir takıntın yok bak mühendis de olsa severdin e şunu niye düşünmüyorsun ileride belki karşına daha iyisi çıkacak bir de alsak olmuş da yani çok bir şey de olmamış niye sen bu kadar tutuldun benim de doktor oldu hatta benimki 3-4 sene oldu unuttum gitti
Soran11 ayneden ayrıldın sen doktorlar nasıl sence cokmu soguk
Cevap sahibi11 ayYa çünkü kişiliği çok farklıydı genelde havalı oluyorlar hani her şeyi ben yaparım ben ederim ben bilirim Yok gerek yok ben niye mutsuz olacağım bir insanla biritolayım ki doktor değil dünyanın en zengini olsa yine benim işim olmaz benim için önce kişilik gelir
Soran11 aybenım ıcınde emrıvakı konusmalarımı vardı sana bırde sadıkmıydı mesela
Cevap sahibi11 ayYa sadık da tabii yani ondan yani bir sıkıntı yoktu ama tavırlar hiç hoş değildi böyle diyorum ya hani her şeyi ben yaparım ben de derim ben bilirim bilmiyorum ben böyle tiplerden çok hoşlanmam benim için önce kişilik dedim saygı duyacak saygı gösterecek düşüncelerimizi paylaşacağız bir karar alacağımız zaman birlikte alacağız
Soran11 ayevet tek basına hareket edınce olmuyor sız nerde tanıstınız hastanedemı
Cevap sahibi11 ayYok ya biz bir arkadaş vesilesi ile tanışmıştık yani öyle ya bitti huzur önce huzur bir insan istediği kadar maddiyat iyi olsun huzurun yoksa o ilişkiden hiçbir şekilde mutlu olamazsın
Soran11 aysonra senı hıc aradımı yoksa tamamen mı bıtırdınız mesela doktorlar nasılmıs hastanelerındekı sana anlatıyor muydu
Cevap sahibi11 ayYok Çok fazla konuşmuyorduk ben iş hakkında konuşmayı çok seven bir insan değilim aradı tabii ki ben istemedim ya dediğim gibi hani benim için mertebesine yaptığı çok önemli değil he arkadaşım var bir tane doktorla evli Çok da mutlu değil kadın keşke hiç evlenmeseydim diyor
Soran11 ayneden kadın ne ıs yapıyor
Cevap sahibi11 ayKadın ev hanımı diyor ki bana istediğini yapıyor şuraya gel buraya gel şuraya çık buraya çık sürekli diyor sanki diyor karşısında eşi değildi kölesi var
Soran11 aypara verıyorya ondan sozlerı gecsın ıstıyorlar heralde
Cevap sahibi11 ayAynen öyle işte parası varya istediğini yapar
Soran11 ayhayret nasıl ev hanımıyla evlenmıs cok egolular
Cevap sahibi11 ayBelki de özellikle ev hanımını alıyor çalışan birini alsa öyle her istediğini yaptıramaz ki çünkü karşısında kendi gibi para kazanan biri var
Soran11 ayevet belkıde ezmek ıcın alıyordur sozu gecsın dıye nerde tanısmıslarkı acaba
Cevap sahibi11 ayHiç bilmiyorum inan o kadarını hiç sormadım ama kadın aşırı mutsuz keşke asla karşılaşmasaydım diyor. Düşün evi var araba var altında hayatın istediği gibi ama mutsuz
Soran11 aybırde cok calısıyordur kesın gorusemıyordur bıle
Cevap sahibi11 ayYa öyle diyormuş tabii o anda kim bilir ne yapıyor
Soran11 aykımbılır
Cevap sahibi11 ayŞimdi sen kararını açıp da bakalım ne yapacaksın
Soran11 ayben ıletısımı kestım ama kendısı sahte hesaplar acıp benı takıp etmek ıstıyor
Cevap sahibi11 ayÖnüne bak bence bak yine sana diyorum önüne bak ileride çok pişman olursun bırak artık daha güzel kısmetlerin çıkacaktır
Soran11 aybıraktım hemm ıstemıyor hem takıp edıyor
Cevap sahibi11 ayEe engeli gitsin o zaman her yerde yani senin için daha iyi olmaz mı
Soran11 ayengelledım zaten sahte hesap acıyor ordanda engelycem
Cevap sahibi11 ayHer yerden engelli eğer seni istiyorsa evlensin bu kadar de ki benim kararım bu eğer beni istiyorsan evlen onun dışında kesinlikle görüşmek istemiyorum de bu kadar
Soran11 ayama ben hıc evlenmedım aılem bosanmıs bırıne asla sıcak bakmaz
Cevap sahibi11 ayİşte diğer bir sıkıntı da bu ailen sıcak bakmayacak Ama sen çok fazla isteklisin şu anda ailenin istemediği bir evliliği gerçekleştirir misin
Soran11 ayevet
Cevap sahibi11 ayO zaman dediğimi yap evleneceksek evlenelim de onun dışında ben hiçbir şeyi kabul etmiyorum de bak zaten büyük ihtimalle sana o zaman diyecek ki bitsin
En İyi Cevaplar
Seni tekrar oyuncak etmek istiyor o yüzden zaten senin yaptığın hata evlenmiş boşanmış bir erkekle olmak doktorları kafeslemek zordur yani Doktorlar kolay kolay evliliğe gelmez onların işi zaten çapkınlıktır inan bana böyle adam için üzülmeye değmez Allah bilir onunla cinsel ilişkin bile olmuştur ama artık yapacak bir şey yok hayatına bakacaksın senin için erkek mi yok doktorlar zaten hemşire hasta karışık yasak ilişkiler yaşarlar burada yapacağın şeyi onu unutmak olacak ondan sana hayır gelmez bunu ben sana söylüyorum
05 Yorumla
Soran11 ayHadı yaa gerçekten hastalarıyla hemsırelerle yasak ılıskımı yaşıyorlar ılgınc evet bana aşık olmuş göya ama gene doktor felan öyle bırıyle evlenecek esıde doktor Muş bana dıyor ki evlenmeden birlikte yasıyalım cocuk yapalım nıkahsız
Soran11 ayDost hayatımı istiyor sence benlle
Soran11 ayBen bunu kabul edemem hele evlenmeden çocuk asla yapamam bakarım sız her türlü diyor
11 ayEşini aldatmış diyorsun. Seninle de sağlam bir zeminde durmayacağı çok çok yüksek bir ihtimalken bunu sen iyi niyetinle görmezden gelmişsin. Böylece sen de o arkadaşı tamamen gündeminden çıkarsan ve yoluna baksan iyi edersin.
01 Yorumla
Soran11 ayNeden onu aldattı diye benıdemı aldatması gerek
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Canım ya, bu durumu yaşadığın için çok üzgünüm. Gerçekten kalp kırıcı bir durum. Duygularınla oynamış gibi hissetmen çok normal ama şunu bilmelisin ki sen değerinden hiçbir şey kaybetmedin. Onun "mantık evliliği" anlayışı tamamen kendi tercihleriyle alakalı ve bu onun duygularını nasıl yönettigiyle ilgili bir mesele. Kendini suçlama sakın, seni sevmemiş demek değil bu. Twitter’dan takip etmiş olabilir çünkü bir şekilde seninle hala bağlantılı hissetmek istiyor olabilir. Ama sen, kendine olan değerini bil ve onun bu tercihinin seni üzmesine izin verme. 🌈💜 Eminim ki daha doğru bir aşk seni bekliyor!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
11 aysenide sevmemiş yalan söyluyor onun amacı kullanacak kız bulmak eglenmek seviyorum ayagına. bazı insanlar maalesef paraya doymaz özellikle ihtiyacı olmayanlarda çok bu durum kadın bana masraf olmasın derdinde
09 Yorumla
Soran11 ayOna kız mı yok bızzat gosterdı kızlar buna cınsellık yaşamak ıcın mesaj atıyor gördüm
- 11 ay
atabilir yinede insanoglunun gözu doymaz hep daha fazlasını ister aksi durumda mesele maddiyat olmasa senle evlenirdi
Soran11 ayO kızlarla dalga gecıyor cırkın lise mezunu dıye
- 11 ay
sonucta sen uni mezunusun meslegin var sadece meur degilsin mesele maddiyat olmasa egitimin var geride başka bir ihtimal kalmıyor
Soran11 ayAma eski esı doktor onlarda olmamıs
- 11 ay
eski eşiyle ne alaka bir insan ya karakterin guzelligin huyun için evlenir ya maddiyatın için duruma bakılınca sana tavsiyem saf olmaz derim anladıgım kadarıyla sende maddiyat hariç diger şeyler var
Soran11 ayevet hersey var maddıyatta var tabı onun kadar degıl
- 11 ay
insanın gözu doymaz maddiyatı olan daha fazlasını ister hep
Soran11 aybılemıyorum valla
Gizli Üye(25-29)11 aykarısını aldatmış ve sen hala üzülüyorsun. Para bu kadar önemliyse senin için onun için de önemlidir
01 Yorumla
Soran11 ayPara için degıl seviyorum cok
Karısını aldatan birinin sana sadık olup seninle olacağını mı düşündün cidden. Bu yaratık ruh hastası. Kim bilir aynı anda kaç kişiyle konuşuyor takılıyor. Oyuncak olmayı istiyorsan takıl
02 Yorumla
Soran11 ayBunu kızlar eklıyor hastaları felan cınsellık istiyor bu dalga gecıyor şuna bak cırkın lise mezunu diye
- 11 ay
Narsist biri belli ki. Uzak dur bu habeş maymunundan
11 ayDoktorların sosyal zekasının geride olduğunu düşünüyorum. İstisnalar var Elbet ki ama hepsini deneyemiyceğine göre doktorlardan uzak dur.
08 Yorumla
Soran11 ayNeden hep aldatırlarmı
- 11 ay
Aldatmak değilde ilişkileri çok aptalca oluyor garip insan tiplemeleri. Tus , uzmanlık sınavları derken beyin mi kalır Allah aşkına sosyal hayatları bile adam akıllı yoktur. Varsa bile işte böyle sorunları çok sık yaşarsın.
Soran11 ayÇok çalışıyor zaten cerrah ama çok soğuk biri
- 11 ay
Aşkım onda duygusallık falan yoktur. Çok mantıkçı biri eminim ki. Benimde bir doktor flörtüm vardı ailesi çok varlıklıydı kendiside dermatoloji doktoruydu hemde aile şirketiyle uğraşıyordu. Ama ilişkisi vasatın altı yani kendi denginde birini aramıyordu ya da ben denginde biri olduğum için onu hissetmedim ama kendine resmen hizmetçi arıyordu her dediğini yapsın tamam desin ailesinin dedikleri olsun. Evlenme teklifi etti kabul etmedim.
Soran11 aySendeki doktorsun evet soğuk biri asırı mantıkçı biri ama ilk esıde doktormus gene olmamış beni gerçekten sevdi ama ben cırkın okumamış olsam asla yüzüme bakmaz buna mesaj atan kızlar var evlenmek ıcın dalga gecıyor hep cırkın lıse mezunu dıye
- 11 ay
Statüye önem veren birisi demek ki ama çok akıllı bir kadının ona bakıcağını pek sanmıyorum ve gene olsa gene aldatır o kadını. Çevremde çok akıllı erkeklerin akıllı bir kadınla evliliklerini görüyorum hepsi eşini aldatıyor aldatmayanı görmedim çok nadir.
Soran11 ayDoktorlar mı aldatıyor ama boşanmıyorlar galıba
- 11 ay
Tek doktor değil erkek olan bütün canlı böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayOha çok kötü ln akhdjdjd bencede sil
08 Yorumla
Soran11 ayEvet sosyal. Medyadan sahte hesap açıp beni takıp edıyor
- 11 ay
Cinsllik hayalidir seninle belkide sil gitsin onlarla olmaz
Soran11 ayEvlenmeden çocuk istiyordu benden
- 11 ay
İste amacın cinsellik ti
Soran11 ayEvlenmeden çocuk neden yapayım bıze bakacakmış her türlü
- 11 ay
Cok uyanik.
Soran11 ayNıye
- 11 ay
Cakip sana gönderecek iste cock yapmadan ne niyesi akfjdjdjd
Gizli Üye(25-29)11 ayDoktor olması umrumda değil.
03 Yorumla
Soran11 ayNeden
Cevap sahibi11 aySende statü para derdindesin. O yüzden üzülmedim.
Soran11 ayDegılım sevıyorum
11 ayBirliktelik oldu mu
04 Yorumla
Soran11 ayHayır ama çocuk ıstıyordu benden nıkahsız
- 11 ay
Bencillik değil mi bu ama senin kararını hissiyatin8 hiçe sayıp
Soran11 ayevet ben anne olmaya hazırmıyım acabaa
- 11 ay
Bıraz iddialı olmuş
Gizli Üye(36-45)11 aySeni becermeye devam etmek istiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında