Sevgilim arkadaşımla fazla mi yakin?

Merabaaaa ayni arkadaş grubundan olduğumuz bı çocuk ile sevgili olduk ve gruptaki "ceren" kızda dahil olmak üzere çok yardımcı oldu hep desteklediler aramızı yapmaya çalıştılar gerçekten çok minnetarim. ANCAK bu kızlardan bı tanesi dort yıldır sıra arkadaşım olmasına rağmen ve biz sevgili olmamıza rağmen aralarında başka bir bağ (çocuk geçen yıl okula geldi) var çocuk bana yanlışlıkla kızın ismi ile seslendi çok özür diledi ama. Kızda çocuğa yanımda yanlışlıkla "ya aşkım ayyy pardon canım ahhahaha " dedi dün gece VE BENDE MAL OLDUGUM İCİN KAFAMİ KALDİRİP BİSEY DEMEK YERİNE BÜTÜN GECE AGLADİM. Kızlar napicam? Başka zamanlarda çocuk benimle sevgiliyken kız onu OKUL tuvalet kapısında bekletti çantasını tasittitdi SEVGİLİM BUNLAR GEREKLİ Bİ DURUMDAYKEN ONA ALDİGİM HİRKAYİ KİZ USUYO DİUE USTUNE ORTTU (bu ne kadar sinir bozucu olsada beyfendilik olabilir o yüzden Yenisey demiyorum) ama kız başka bı çocuktan hoşlanıyor biliyorum bunu ve sevgilim beni çok çok çok seviyo bundan da eminim. Cerenle onun exi ise daha önce sevgilileri ve ikisini de tanıyorum. Sadece kız erkeklere fazla yakın sanırım... NOLUR TAVSİYE VERİN YA KAFAYİ YİYİCEM

Sevgilim arkadaşımla fazla mi yakin?