- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
11 ayBelki olur belki olmaz bilmiyorum kişilerin tercihlerini çok da sorgulamak istemiyorum ben kendi açmam bakıp konuşacak olursan TikTok kullanmıyorum hiç kullanmadım çok da mantıklı ve masum bulduğum bir uygulama da değil benim nezdinde zeki bir insan TikTok kullanmamalı ve hiç kullanmamış olmalı bu şekilde))
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
11 aybırak karşı cinsi. TikTok kullanan hemcinsten de arkadaş olmaz. Geçen bir kızla sohbet ediyorum örneğin. Ben diyorum instayı kapattım, kız bana TikTok anlatıyor. orada “çok tatlı kızsın aslında” demekten ve muhabbeti ilerletmekten vazgeçtim. Nasılsa beni de hatırlamaz 30 saniye sonra diye düşünerek sjsjsj
11 Yorumla- 11 ay
Bu bne jxhajdb
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Hiç indirmedim bile o saçma uygulamayı son günlerde de annem bakıp duruyordu oturup kalıyor soru soruyorun cevap verniyor gülüp duruyor saçma videolara
Bugün fırsatını bulup sildim uygulamayı ehehehe
26 Yorumla- 11 ay
Bi ara azerbaycanda yasaklanmisti kapanmisti ne guzeldi o gunler tekrar acildi babanem ve annem ve diger cevredeki tum orta yasli kadinlar tiktoku seviyo maalesef. Ama annemin baktıkları genelde yemek videolari. Babanem icin aynisini soyleyemicem her turlu sacmalik cikiyo kesfetjnde hdhfh
- 11 ay
Hangi video kiz onemli miydi bari hsjfb
- 11 ay
Şeyy 👉🏻👈🏻 hindistan sokak lezzetlerine arada ben de bakıyordum ozellikle diyetteyken işe yariyo bskfba belki annen de ondan bakiyodur
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
11 ayÇok katılıyorum :D:D Potansiyal adaylarımın ilk kontrol ettiğim şeyidir hangi sosyal medya sitelerini kullanıyor kaç takipçisi var kaç takip ediyor ve ne paylaşıyor. Benim için önemli bir kriter, kişiliği hkakında bazı fikirler edindiriyor bana açıkçası...
25 Yorumla- 11 ay
Kesinlikle
- 11 ay
@İkbal3406 Gösteriş meraklısı, zekasını zeka gerektirmeyen boş videolara reelslere harcayacak kadar kendine saygısı olmayan birisi gibi gibi...
- 11 ay
@İkbal3406 Rica ederim...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 11 ayHayır olmaz. Hani izleyici olarak girip izleyebilir falan ses etmem o zaman. Ama tiktok yayını açma çalışırsa ayrılırım net.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u 11 ayTiktok hesabı olanlardan otlanıyorum ben djjd
Biri çıkıp illa video gösteriyor, kendim yüklemem. Dkdk20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
11 ayO bataklığa düşmüş ise kendi çamurunda boğulsun..
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Sadece izleyici ise olabilir aktif kullaniyor video paylaşıyorsa sıkıntı..
Tiktok icerikleriyle instagram içerikleri benzer. Tiktok sevmeyenin instagramda reels da izlememesi gerek aslında. Bu önyargı garip geliyor. Video paylaşmadığı sürece çok da dert değil.
11 Yorumla- 11 ay
Aynen Instagram tiktoka döndü zaten
Gizli Üye(30-35)11 ayYa bu tiktok kanayan yaram ya hiç hatırlatmayın geçende babaöın telefonunda tiktok yüklüydü yakaladım anamdan nasıl saklayacağım bilmiyorum aşırı kıskanç offff 🤦🏻♀️ Hiçbir konuda büyük konuşmak alışkanlığım değil ama tiktokun nasıl bir mecra olduğu belli benim manit kullansın istemem elbette. Ben sosyal medyadan sevgili yapsam KS'yi de kullanmasını istemiyorum burasının da tiktoktan farkı yok her taraf bacağını memesini kı.. çını başını sergileyen insanlar
18 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBabamın **
- 11 ay
Kiz bacak gormek isteyen googleda da aratir bacim o biraz karakteristik ozellik. KS en masumu digerlerinin yaninda
Cevap sahibi11 ayBebeğim kı.. ç kadar etekle profil fotoğrafı veren hatunları takip eden adamlarla dolu bu mecradan sevgili yapmak gibi bir hata yapmayın olur mu sevdim sizi bu hadi 😘😂
Cevap sahibi11 ayBy **
- 11 ay
Ben 13 yasimdan beri buralarin muhtariyim emin ol kimin noldugunu az cok tahmin edebiliyorum tesekkurler uyarin icin muah😂🎈
Cevap sahibi11 ayKim attı seni 13 yaşında buralara Allah hepimizi kurtarsın kime taş atıyorsam kafasını yarsın inşallah 😂😂
- 11 ay
😂😂😂
Cevap sahibi11 ay😄😄
11 ayTiktok kullanandan olmaz bana göre. Çünkü TikTok’ta gördüğüm profillerin büyük kısmı samimiyetsiz, dikkat çekmeye çalışan ve ciddiyetsiz bir havada. Olgunluk seviyesiyle pek örtüşmediğini düşünüyorum. Elbette istisnalar vardır ama geneli bu algıyı yaratıyor ve bu da bana itici geliyor.
20 YorumlaNeden olmasın? Tiktok deyince insanların bir kısmının aklında çok acayip şeyler canlanıyor. Neden? Çünkü kendileri o şekilde kullanıyorlar.
Ben bir ara tiktok kullanıyordum. Çok güzel film editleri vardı. Ben sevdim...
28 Yorumla- 11 ay
İşimle alakali şeyler oldugu icin ben de bi ara indirdim baktim 1 tane guzel video varsa 45 50 tanr boş sacma sapan IQ 0 olan videolar cikiyor sildim hemen
- 11 ay
İlgi alanlarini secmen gerekiyo galiba ya da uye olmadigim icindir
- 11 ay
Tamam iste ben onlari yapmadigim icin cikiyodu heralde. Neyse tekrar yuklemicem nasilsa jdhf
- 11 ay
Olabilir tabi bazen guzel muzikleri de kesfetmek icin güzel. Eskiden pek bilinmeyenleri moda haline getiriyorlar sayelerinde biz de kesfediyoruz
TikTok kullanmak bir insanı "olmaz" yapmaz.
Ama TikTok'un hayatındaki yeri, ilişki dinamiğini etkileyebilir.Zamanının çoğunu TikTok'ta geçiriyor ve seni ihmal ediyor mu?
Sosyal medyada bir “görünme” takıntısı mı var, yoksa sadece eğlenmek için mi orada?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
11 ayTiktok kullanan biriyle olmaz ama Instagram'da reelslerde çok zaman harcıyorsa da olmaz. Aslında bu tür uygulamalar kullanabilir ama günde ne kadar süre kullandığı önemli benim için. Bence 30 dk ile kisitlandirilmali. Iki uygulama da varsa 15-15
10 Yorumla 15 telefon kullanmisimdir bir defa indirmedim. Tarayicidan bile tiktok logolu bisey acmiyor, izlemiyorum. izlemicem de. Bu dubai cikokatasi icin de gecerli 😉
27 Yorumla- 11 ay
Ben onu kafede setin icinde yedim cok abartiliyo gercekten yemeden bile tadini tahmin etmek mumkun ne abarttilar yine birseyleri..
- 11 ay
Jdkabfks kurbaga bacagi niye yedin olm
- 11 ay
Pismis meme mi :d
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Tiktok hiç kullanmadım ama garip garip videloarı youtube görüyordüm şu an nasıl bilmiyorum ama bende tiktok kullananlara karşı bir ön yargı oluştu o yüzden zor
22 Yorumla- 11 ay
Ben instagram kullaniyordum sadece. orada da surekli tiktok falan gorunce komple sildim artik tertemiz bi hayatim var😂
Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı. Ne için ve nasıl kullandığına bağlı. Eğer sana sadık ve sevgi beslediğinden eminsen , saygıyı da eksik etmiyorsa neden olmasın?
25 Yorumla- 11 ay
Konu kiskanclik degilki beyinsizlik
- 11 ay
Oyle yapiyorum zaten
- 11 ay
Tesekkurler hepimizin umarim
Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. Tiktok hic kullanmadim twitter da yok instada reelslee bakmak için var tiktok kullanandan niye olmasin amca oğlu.
21 Yorumla- 11 ay
Cunku beyni olmuyo
11 ayKadın tiktok Instagram face Twitter gibi boş şeyler kullanmaması daha sağlıklı, Wp yeter sadece. Erkek içinde geçerli
21 Yorumla- 11 ay
Aklı olan kullanmaz zaten
Gizli Üye(30-35)11 ayKullanmadım ne oldu 4 sene bütün hesaplarımı kapattım ne oldu. Kimse kıymetimi bilmedi. Benim hayatımdan gitti. Artık kullanıyorum. Bütün hesaplarımı 4 sene sonra açtım. Biraz da aptal olmaya ve popüler kültüre uymaya ihtiyacım var.
110 Yorumla- 11 ay
Jdkbkqbdkqbd aydinlanma gelmis
Cevap sahibi11 ayÖyle oldu 😂😂
- 11 ay
Hesabının adı ne kanka
Cevap sahibi11 aySöylemem kanka zaten bir şey yapmadan takipçi artıyor durduk yere
- 11 ay
Oğlum fotoğrafın varsa bakayım
Cevap sahibi11 ayKızım var da yok soylemiyom işte 😀
- 11 ay
Engelledim o mali
Cevap sahibi11 ayTeşekkür ederim
Ya ben tiktok açtım ama içinde herkes s*lak ya nasıl bir yer berbat- 11 ay
Hemen kapat jshfhd
Cevap sahibi11 ayBirine inat açtım o biraz daha kudursun kapatcam. Zaten kendi kendine takip artıyor kimseye özel bir şey dediğim yok
11 aySadece izleyen bağımlı olmayan biri ise olabilir Instagram reelstan bi farkı yok öyle olunca ama danslı içerik çekiyorsa uzaklaş bacım
14 Yorumla- 11 ay
Yüklemiş olmasi bile yeterli ne izlemesi :d
- 11 ay
Şeyy bi ara ben de yüklemiştim olabilir öyle şeyler eheheh
- 11 ay
Sus kimse duymasin jsbdh
- 11 ay
Sjsjajsk yakalandık tüh
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
11 ayDirekt sosyal medyada çok aktif ve tüm hayatı orası olan insandan uzak oluyorum. Bir de çok kız takip ediyorsa.
11 Yorumla- 11 ay
E dogal olarak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayEski sevgilim kullanıyordu kibarca yollarımızı ayırdık 😅
22 Yorumla- 11 ay
Miss ben de bi flortume direkt tiktok cektigin icin gözümden dustun diyip yol vermiştim hshdhs
- 11 ay
En yaşlı bir teyze kafasını duvarlara vurarak para kazanıyordu normal insanların kullandığı bir uygulama değil bence 😂
11 ayOlmaz. Mümkün değil olmaz. İnsta yine belki ama Fikfok kullanan kişi hiçbir şeyim olamaz
23 Yorumla- 11 ay
Cornhub bile kullansa olur ama fikfok olmaz.
- 11 ay
O ne be
- 11 ay
Şey sitesi işte "öhö öhö"
11 ayNormalde direkt olmaz derdim. Tiktok kitlesi belli ama bu mantıkta yaklaşacak olursam benden de olmaz KS kullanıyorum ve kitle belli ama amacım niyetim kötü değil bu yüzden sosyal medyaya bağlı bir yorum yapmak doğru değil. Öze bakmak lazım.
20 Yorumla
11 ayTiktok Instagram Facebook hiç biri yok sadece X var gündemi takıp edebilmek için
22 Yorumla- 11 ay
Eminim gundem icindir
- 11 ay
😤😤😤
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Şöyle olur. Eğitici ve faydalı şeyler paylaşıyorsa evet. Ama abazanlık yapıp, entel kuntel şeyler atıyorsa hayır, olmaz.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bana kalırsa burada takılandan da olmaz ama buradayız işte
13 Yorumla- 11 ay
Masum durunca nerde oldugunun onemi yokki
- 11 ay
Tiktok izleyen veya cekenlerin genelde beyni olmuyo cunku
11 ayYokluktayım. Karşı cins olsun da tiki toku bilmem ben 🥴
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kullanabilir. Tabii trendlere katılıyorsa saçma sapan videolar çekiyorsa bölmek istemem. Kaldığı yerden devam etsin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
11 ayKullanıyorsa sorun etmem. YouTube shorts, instagram reels de aynı halt çünkü. Ama video paylaşıyorsa olmaz.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne bileyim değişik bir kriter şimdiye kadar düşünmedim :) ama aktif sosyal medya kullanımını sevmiyorum :)
20 YorumlaSaçma sapan videoları izliyorsa aptal aptal videolar çekiyorsa hayır olmaz ama insan gibi kullanıyorsa bana ne yani kullansın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayOlmaz, tiktok kullanan arkadaşım bile olmaz. Ülkemizde farklı amaçlarla kullanılıyor çok yazık
10 Yorumla Hicbir sosyal medya hesabim yok kizlar soruyor bir tek. d
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Olur niye olmasın.. millet orada ticaret yapıyor.
20 YorumlaTiktok snep Twitter kullanan insanlardan uzak durun
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayGerekli gereksiz video çeken insanları sevmiyorum
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sadece izleyici ise problem yok bizde arasıra can sıkıntısından izliyoruz
20 Yorumla
11 ayTıktık kullanan kızlar genelde alışverişe düşkün ve hayatı kaydırmakla geçiyor pek kafa dengim değil oyuncu kızı tercih ederim (gamergirl)
212 Yorumla- 11 ay
Sosyal değil, Asosyal seviyorum diyosun jsbfb
- 11 ay
Oyun oynayan insanlar normal insanlara göre bilimsel olarak daha sosyal olduğu açıklanmış bir şey sen nasıl görmek istersen asosyal gamersosyal gaysosyal
- 11 ay
:d sen sosyalligi baska seyle karistiriyor olmalisin. Gununun cogu zamanini pc karsisinda kulaklik takıp olmayan varliklarla gozunu bozarak gecirmek mi sosyallik?
- 11 ay
"Olmayan varlık" bu söz ne kadar kültürlü olduğunu gösteriyor belli. Biz ona olmayan varlık demiyoruz halk dilinde uzak mesafe arkadaşlık deniyor ve buluşup konuşup gayet güzel anlaştığın kişiler oluyor senin onların nasıl gördüğün önemli. Senin gibi insanlar için sadece bir ekrana bakmaktan ibaret.
- 11 ay
Beynini penisin degil de sen yonetseydin neyden bahsettigimi anlardin aslinda da zor senin açından😂 olmayan varlik dedigim oyun karakterleri ve animelerdi. Neyse kes artik
- 11 ay
Penis ne alaka onu anlamadım başkasıyla karıştırdın beni herhalde olmayan varlık diye bir şey kalmadı herkes beraber oynuyor online diye bir şey var internet olarak herkes birbiriyle oynuyor ama sen bilirsin biraz kendini geliştir bilgi sahibi ol.
- 11 ay
Kim kime bilgi sahibi verir olmus allam yaleppim tv erkeki sasirtmaz ki hic bjshdhs
- 11 ay
Tc😂
- 11 ay
Türkçe öğrenince beni ara. O zaman t. c erkeğini görürsün. (Yaleppim) Fhdjdjjsksks
- 11 ay
Benim turkcem senin azerbaycan dilinden iyidir emin ol :d
- 11 ay
Azerbaycan? burada ırkçılık mı yapıyorsun birde yakışıyor senin gibi karaktersiz birine.
- 11 ay
Karaktersiz senin sulalendir onun bunun dogurdugu lafalrina dikkat et seni ciktigin yere gomerim
Kısa süreli birşeyler olur ancak. Uzun ilişkide çok kafa açar Tiktok kullanan sevgili.
20 Yorumla
11 ayI ıh, çok tasvip etmiyom. Neye mi dayanarak tasvip etmiyom? Hiçbir şeye dayanmıyom, dimdik ayaktayım dlkfsş
21 Yorumla- 11 ay
Hdjwhr
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olur bence TikTok da düzgün videolar çekerse saçma olmazsa sorun olmaz 😅
20 YorumlaOrası kara delikten hallice olduğu için kullanan da normal değildir. O yüzden olmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayTiktok kullanan kişilerin ciddi anlamda rehabilitasyon merkezine yatırılması gerekiyor..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
11 ayKS kullanandan oluyorsa tiktok kullanandan da olabilir. Önemli olan nasıl kullandığı.
10 Yorumla
11 ayNasıl kullandığı önemli aktifse işim olmaz arada makarasına dolaşıyosa sıkıntı yok sjsj
10 YorumlaTiktok snapchat kullanandan instayı aktif kullanandan olmaz✍🏻
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
11 ayBen de çok kullandım ama karşı cinsi bilemicem
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
11 ayBen de kullanıyorum nolmuşş yanisiii çok güzel videolar takip ediyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tiktok kullanandan olmaz. Hele bir de tiktok videosu falan yüklüyorsa... Jüri beğenmedi😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olur bence her insan farklı niyetle kullanmaz bence
10 Yorumla
11 ayTiktok dünyanın en saçma platformu KS bile daha masum tiktok'un yanında
10 Yorumla
11 ayYok olmaz hele bir de sa*ak sa*ak video çekiyorsa hiç olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayTiktok kullanırsa ne olur? İhanet eden her türlü eder ki zaten ediyorlar sadece ruhunuz duymuyor.
31 Yorumla- 11 ay
Konu ihanet degil zeka
Gizli Üye(36-45)11 ayNerede ezik taklitçi slk bir yerlerini sergileyen varsa tiktokta
30 Yorumla
11 ayBu bir seçime etken değil.
Ben kullanmıyorum, her platformun faydalı veya zararlı, yönleri var. Doğru Kullanmayı biliyor ise onun seçimi.
“ saygı “ ilk başta olur. “ anlamak “ önemli. Ne, neden, amaç (?)10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
11 ayTiktok kullanması mı ilk kriterin yoksa kullanmaması mı?
04 Yorumla- 11 ay
Kullanmamalı
- 11 ay
Korkuttun bir an
- 11 ay
Korkma korkma
- 11 ay
Sakinim
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tiktok kullananlara negatif ayrıcalık yapıyorum
32 Yorumla- 11 ay
Hskavdakbdkabd
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Çok takılmam ben kullanmıyorum ama zaten sosyal medyamda yok
20 Yorumla
11 ayyanındayken sürekli telefonla uğraşan sürekli resim çekmeye çalışan kadınlar
bi zahmet uzak dursun benden
20 Yorumla
11 ayOf iğrenç ya nefret ediyoruö asla kullanamam instangram bile saçma geliyor tiktok hakkında ne düşündüğümü sen düşün artık dünyadaki tüm s”lar orada
21 Yorumla- 11 ay
😄😄👍🏻
Gizli Üye(25-29)11 ayTiktok indirmeyenler de bi şey başarmış sanıyorlar bilmiyorlar ki Instagram gibi bir şey ayrıca önce tiktokta viral olur bi süre sonra da instagrama geçiyor o videolar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ayTiktok her neyse de snap heer türlü tehlike
11 Yorumla- 11 ay
Evet o da var en tehlikelisiymis bilmiyodum jdhdhd
s 11 ayOndan bir halt olmaz kazanova
18 Yorumla- 11 ay
Sensin kazanova hdhd
- 11 ay
Kız ben seni o halinle seviyordum yiaaa bir veda bile etmedin gözyaşım pıt etti asjsjsj
- 11 ay
Kimsin ki tanimadim
- 11 ay
Japon istilasında tanışmıştık asjsjjs
- 11 ay
Ben az once ne yedigimi unutuyorum olayi hatirlayamadim nickini soylesen daha kolay olmaz miydi bshfh
- 11 ay
Stonesuuyu unutmuşsun 🤧
- 11 ay
Laan ben seni ne ka aradim. Asil sen vedasiz gittin
- 11 ay
Aşkım neler oldu bir bilsen ne vefasızı gelip buldum yiaaa seni
- Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği