4 yıllık ilişki sonucu 1 ay önce çok seviyorum derken şimdi sevgim azaldı dedi gitti geri döner mi?

Kızlar. 4 yıllık çok güzel bir ilişkim vardı acısıyla tatlısıyla. 2 ay önce ara vermek istemişti biraz kendi başına kalıp düşünmesi gereken kendi hayatıyla ilgili sorunları olduğunu söylemişti benden zaman istedi. Sonra o periyotta beni çok üzecek ve sinirlendirecek şeyler yaptı ben de kendimi tutamayıp tepki verdim. Bazen de beraber çözebiliriz sorunlarını diye yalvardığım oldu ama hepsi ters tepti onda. Benden soğumak için bir neden olarak gördü. 1.5 ay sonra geldi ve bana karşı olan hislerinin azaldığını, ilişkide daha önceden de kısır döngüde kavgalarımız olduğunu fark ettiğini ve şu an böyle bir ilişki istemediğini söyleyerek benden kesin bir şekilde ayrıldı. Ama bu çocuk bana o kadar aşıktı ki benden bile duygusaldı. Benden daha çok ağlardı kavgalarımızda hatta bana çok yalvardığı çabaladığı olmuştu. Ve bunu o kadar soğuk ve sert söyledi ki kanım dondu şok oldum. Asla tanıdığım o gibi davranmıyor zaten. Psikolojisinin de bozuk olduğunu biliyordum birkaç aydır ama bu değişimi kabullenemedim. Ve onca anıyı ya da iyi şeyleri bile görmezden geliyor şu an sanki at gözlüğü takmış gibi ve hiç öyle biri değildi. Sizce pişman olup geri döner mi?

4 yıllık ilişki sonucu 1 ay önce çok seviyorum derken şimdi sevgim azaldı dedi gitti geri döner mi?