Kizlar fikirlerinizi bekliyorum sizin sevgiliniz böyle davransa ne yapardınız?

Sigara kullanan biriyim günde 2 paket sigara içiyorum sevgilim nasihatin dışında baskı yapmazdı eskiden ama kronik bronşit olduğumu duyunca işler değişti. Sigarayı bırakmam için baskı yapmaya başladı. Bronşit umurumda değil sigarayı bırakmak istemiyorum zorla mı diye çıkıştım evet aşkım zorla, güzellikle olmadığı belli demek ki zorla artık yasak hele içtiğini göreyim yemin olsun dizime yatırıcam seni ilkinde 20 şa*plak, bi dahakine 25 sonra 30; sana bu zehri döve döve bıraktırmasını bilirim dedi. Bugüne kadar bir fiske bile atmaması ufacık bir umut bile değil çünkü Adamı tanıyorum söz ağzından bir kere çıkar laf olsun diye konuşmaz ama içmeden duramıyorum ben, az önce gizlice içerken yakalandım. Her zamanki sinir bozucu sakinliği ile merak etme biliyodum zaten sözle yola gelmeyeceğini Şimdi duşa gireyim sonra yarım saat kestircem sonra hak ettiğin cezayı görceksin dedi duşa girdi.

bi defalık af falan asla mümkün değil dayak yememenin tek yolu ilşkiyi şimdi burada bitirmek. İtiraz etmeden gider bu onu son görüşüm olur ama ben onu seviyorum sigarama kafayı takması dışnda bir sorunum yok. Ama beni çocuk gibi dizine yatırıp dövecek bu da asi ruhlu biri olarak çok ağırıma gidyo, sinir anında atılan iki tokattan öte bişey.

İşin kötüsü yarn öbür gün yakadığnda daha fena dövecek. Kızlar ne yapcam ben? Bi fikr verin lütfen?

Kizlar fikirlerinizi bekliyorum sizin sevgiliniz böyle davransa ne yapardınız?